bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.059 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.798 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Prima

Canvas schilderij van goede kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
An expertly crafted masterpiece is always a joy to behold. It's wonderful to hear that the canvas painting met your expectations for quality. The dedication involved in creating such works aims to provide a visually pleasing and lasting addition to any space. We appreciate your recognition of the quality, and it's always gratifying to know that the artistry resonates well with those who appreciate it. Thank you for sharing your positive experience.
TB
Tine B.
Altijd prima!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Mooie kwaliteit van 2 foto's op canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit van de foto's op canvas aan je verwachtingen voldoet. Het doet ons goed dat je tevreden bent met het resultaat. We streven ernaar om de beste producten te leveren en zijn verheugd dat je de waarde van ons werk hebt ervaren. Mocht je in de toekomst iets nieuws willen proberen, dan staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product. Bedankt voor je positieve feedback en het delen van je ervaring. We hopen dat de canvasfoto's een prachtige aanvulling zijn op je ruimte.
Mooie afdruk van de foto op acryl glas
Antwoord van bestecanvas.nl
Een schitterende keuze voor een fotoweergave op acrylglas. Het verheugt ons dat je tevreden bent met de kwaliteit van de afdruk. De helderheid en diepte van acrylglas voegen een prachtige dimensie toe aan foto's, en het is fijn om te horen dat dit product aan je verwachtingen voldoet. Het is altijd ons doel om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten die hun herinneringen op een unieke manier vastleggen. We kijken ernaar uit om je bij je volgende project weer van dienst te zijn. Dank voor het delen van je ervaring.
Ziet er goed uit alleen bezorgtijd was best lang
Antwoord van bestecanvas.nl
Een stijlvolle indruk, dat is wat we willen zien! Hoewel uw ervaring op het gebied van bezorgtijd niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed, waarderen we uw feedback enorm. We streven er voortdurend naar om onze service te verbeteren en uw commentaar helpt ons daarbij. We zijn blij te horen dat het eindresultaat er goed uitziet en hopen dat u van het product geniet. Uw geduld en begrip worden erg gewaardeerd. We kijken ernaar uit u in de toekomst te blijven voorzien van producten die aan uw verwachtingen voldoen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Mooi elke keer foto s en canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Super snelle levering en heel mooi deze puzzel
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldig compliment over de snelle levering en prachtige puzzel! Het is fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Het is altijd ons doel om een soepele ervaring te bieden en producten te leveren die aan de verwachtingen voldoen. Uw waardering motiveert ons om te blijven streven naar uitstekende service en kwaliteit. Als er nog iets anders is waar we mee kunnen helpen, staan we graag voor u klaar. Geniet van de puzzel!
Super mooi kwaliteit tegen een goede prijs....mijn herinnering van mijn honden komen heel mooie naar boven
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige manier om dierbare herinneringen te koesteren! Het is geweldig te horen dat de kwaliteit en prijs voldoen aan je verwachtingen en dat de beelden van je honden tot leven komen. Het doet ons goed dat je ervaring zo positief is en dat het product een speciale plek in je hart heeft gevonden. We hopen dat je nog lang kunt genieten van wat je hebt ontvangen. Het delen van zulke mooie momenten is altijd bijzonder en we zijn blij dat we daar een rol in hebben kunnen spelen. Veel plezier met je aankoop en de daarbij horende herinneringen!
Snelle productie en Levering en goede kwaliteit!
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear such positive feedback about the speed and quality of our service. Your appreciation for the quick production and delivery, coupled with the high standard of our products, is greatly valued. Hearing that we have met your expectations in both efficiency and excellence truly makes our day. Providing a seamless and satisfactory experience remains a priority, and knowing it resonates with our customers is rewarding. Thank you for sharing your thoughts. We are thrilled to have been part of your experience and hope to continue serving you with the same level of quality and efficiency in the future.
zonder beschadiging op tijd geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Een tijdige levering is altijd een belangrijke stap in een goede service en het is fijn om te horen dat uw pakket onbeschadigd is aangekomen. Bedankt voor uw positieve feedback; het is waardevol om te weten dat deze aspecten van onze dienst aan uw tevredenheid voldoen. Uw beoordeling motiveert ons om door te gaan met het leveren van een betrouwbare service. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we voor u klaar. We hopen dat u uw ervaring met ons blijft genieten en zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Goede kwalitijd en snelle service
Antwoord van bestecanvas.nl
The expertise and efficiency reflected in your review are truly appreciated. Delivering quality and ensuring swift service are key aspects we strive to maintain. It's rewarding to hear that your experience aligns with these goals. Your feedback is valuable, and it serves as a motivator for continued excellence. Thank you for sharing your positive experience, and we look forward to serving you again soon.
Prima, ziet er heel goed uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat alles naar wens is en dat het er goed uitziet. De tevredenheid van onze klanten is belangrijk voor ons en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is fijn om te zien dat je onze inspanningen waardeert. We blijven ons best doen om kwaliteit te leveren die aan je verwachtingen voldoet. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Dank je voor je positieve feedback.
Heel blij mee erg mooi!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het is geweldig dat je de schoonheid en kwaliteit waardeert. We streven er altijd naar om producten te leveren die aan de verwachtingen voldoen en het doet ons deugd dat dit in jouw geval gelukt is. Je positieve feedback is van grote waarde en motiveert ons om door te gaan op deze weg. Geniet van je aankoop en dank je wel voor het delen van je ervaring.
:Prima in orde
Antwoord van bestecanvas.nl
Appreciating your thoughtful feedback, it's heartening to hear your positive impression. We're constantly striving to create experiences that meet expectations, and your review highlights aspects that resonate well. Your insights contribute significantly to our ongoing efforts to enhance service quality. Thank you for taking the time to share your experience, as it inspires us to continue our dedication to delivering a commendable experience. Looking forward to serving you again and ensuring each visit is as satisfying as the last. If there are any areas for improvement you'd like to suggest, feel free to share. Your support is invaluable to us, and we hope your next visit will be equally rewarding.
scherpte en materiaal: 5 Kleur: 3 Erg jammer van het vergrijzen van de kleuren
Antwoord van bestecanvas.nl
The intricate details and material quality truly shine through, and it's great to see that reflected positively. It's understandable that color vibrancy is important, and variations can sometimes occur. Thank you for sharing your thoughts on this aspect, as it helps us continually focus on enhancing the visual experience for everyone. Every feedback contributes to refining the experience, and your insights are valued. The interplay between sharpness and color is vital, and balancing these elements can sometimes be challenging. We appreciate your positive rating and are committed to maintaining the high standards you’ve come to expect, while continually striving for improvement in all areas.

Acrylblok vlot geleverd netjes compact verpakt

Het acrylblok zat netjes in een laag beschermend materiaal verpakt en zo goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Prima zend - en verpakwerk!
Antwoord van bestecanvas.nl
Een zorgvuldige verpakking is de sleutel tot een veilige levering. Het is fijn te horen dat het acrylblok in perfecte staat is aangekomen, omringd door effectief beschermend materiaal. Er wordt veel aandacht besteed aan het verzend- en verpakkingsproces, en het is geweldig dat dit bij heeft gedragen aan een positieve ervaring. Het team zet zich in voor een vlotte en veilige verzending, en feedback zoals deze is waardevol en motiverend. Dank voor het delen van uw ervaring en vertrouwen in de verzendkwaliteit.
Prachtige resultaat!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een mooie feedback! Het is geweldig om te horen dat het resultaat zo goed is bevallen. Uw positieve beoordeling is zeer gewaardeerd. We streven ernaar om consistent kwaliteit te leveren en het is fijn dat dit gewaardeerd wordt. We blijven ons inzetten om dezelfde standaard te behouden en zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Het is altijd een plezier om te horen dat onze inspanningen een goed einde hebben gehad. Mocht u in de toekomst nogmaals van onze diensten willen gebruikmaken, dan kijken we ernaar uit u weer te helpen. Dank voor het delen van uw ervaring.