bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.059 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.798 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Super nette canvas goede kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Experiencing the joy of a high-quality canvas is always a delight. It's wonderful to hear that the canvas met your expectations in terms of quality and presentation. Your positive feedback is highly valued and highlights the effort put into ensuring a great product experience. Thank you for sharing your thoughts and for appreciating the quality. We look forward to continuing to offer products that meet your standards in the future.
Mooie beker met foto!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de beker met foto in de smaak valt! Het is altijd plezierig om te weten dat het product aan de verwachtingen voldoet. We hopen dat de beker mooie herinneringen vasthoudt en dat het een speciale plek heeft gekregen. Het doet ons goed te weten dat deze aankoop plezier heeft gebracht. Mocht je in de toekomst nog een keer een bijzonder cadeau willen maken, dan staan we altijd klaar om te helpen. Geniet van het gebruik en de momenten die ermee gepaard gaan!
JH
Judith H.
Goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Quality shines through your feedback, and it's truly appreciated. It's wonderful to hear that the service met your expectations and that you found the quality to be exceptional. Each aspect of what we offer is designed with great care and attention to detail to ensure satisfaction. Thank you for sharing your positive experience; it motivates us to maintain this level of excellence. Your feedback serves as a testament to the dedication and effort we put into ensuring top-tier offerings. We look forward to continuing to provide the same standard that you value so highly.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de levering snel was. We streven ernaar om een efficiënte en betrouwbare service te bieden. Het is fijn om te weten dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We hopen dat alles naar wens is en dat de snelle levering bijdraagt aan een positieve ervaring met ons. Mocht er in de toekomst nog iets zijn dat we kunnen doen, dan staan we altijd voor je klaar om te helpen. Bedankt voor de geweldige beoordeling!
Goede kwaliteit!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de kwaliteit naar wens is! We streven ernaar om producten te leveren die aan de hoogste standaarden voldoen. Het is geweldig te weten dat dit gewaardeerd wordt. Dank voor de positieve feedback en we hopen dat je toekomstige ervaringen net zo bevredigend zullen zijn. Jouw tevredenheid is van groot belang en we waarderen de tijd die je hebt genomen om je ervaring te delen. Als er in de toekomst nog iets is wat we kunnen doen om je ervaring te verbeteren, staan we open voor suggesties. Geniet van je aankoop en nogmaals bedankt voor je steun!
Snel en zorgvuldig verpakt optijd bezorgd!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat de verzending vlot en zorgvuldig is verlopen. Op tijd bezorgd zijn, is essentieel en het is goed om te weten dat de ervaring aan deze verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid met de verpakking en bezorging is waardevol voor ons. Het is altijd ons doel om de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Dank voor uw positieve feedback, en we hopen dat het product aan uw verwachtingen voldoet.
Ik Heb mijn bestelling helemaal dubbel in de doos ontvangen om Maar niet te spreken over hoe slecht die was afgedrukt . Tot nu toe nog steeds niet reactie terug gekregen terwijl er contact over zou worden opgenomen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Apologies dat je nog niks van ons hebt gehoord over de afdrukproblemen. We nemen zo snel mogelijk contact op via e-mail om dit op te lossen.

Gewoon goed gedaan.

Heel erg goed geleverd, en erg duidelijk met wanneer het pakketje aankomt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een vlekkeloze levering en heldere communicatie over de aankomst van het pakket zijn aspecten die we altijd nastreven. Het is fijn om te horen dat deze elementen je ervaring positief hebben beïnvloed. Jouw beoordeling helpt ons te begrijpen wat gewaardeerd wordt en motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven bieden. Mocht er nog iets zijn dat we kunnen verbeteren, dan staan we altijd open voor suggesties. Bedankt voor je feedback!

Een snelle levering

Een snelle levering. Volgende keer bestel ik zeker weer.
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelheid van onze levering heeft uw verwachtingen vervuld, wat geweldig is om te horen! Het is altijd fijn om te weten dat onze diensten voor u positief zijn geweest en dat u ons opnieuw in overweging neemt voor uw volgende bestelling. Uw tevredenheid is belangrijk en we zijn blij dat we een bijdrage konden leveren aan een prettige ervaring. Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw positieve ervaring. We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn en hopen dat uw volgende bestelling net zo snel en soepel verloopt.
Mooie kwaliteit en snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
De hoogwaardige kwaliteit en snelle levering maken het verschil. Het is fijn om te horen dat alles naar wens was. We streven ernaar om een uitstekende ervaring te bieden en het doet ons genoegen dat dit voor jou het geval was. Jouw tevredenheid is van groot belang, en het is altijd geweldig om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Dank voor het delen van je positieve ervaring.
Precies zoals ik het bedacht
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback! Wat fijn om te horen dat de ervaring precies was zoals je het had bedacht. Het is geweldig dat alles naar wens was en dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. We zijn er om dergelijke momenten te bieden en het is fijn te weten dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt voor het delen van je gedachten en we hopen dat je volgende bezoek net zo aangenaam zal zijn. Mocht je nog vragen of gedachten hebben, je bent altijd welkom. Nogmaals dank voor je lovende woorden en tot ziens!
Heel mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige manier om uw ervaring te beschrijven! Het is geweldig om te horen dat alles naar wens was en dat u zo tevreden bent. We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij dat u heeft genoten. Uw tevredenheid is van groot belang en we zijn altijd blij om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst weer van ons willen genieten, dan staan we klaar om u opnieuw een geweldige ervaring te bieden. Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.
Prima afdrukken voor een goede prijs en goed verpakt voor vervoer, dus netjes in hui
Antwoord van bestecanvas.nl
De kunst van een uitstekende afdruk is goed begrepen. Het is fijn om te horen dat de kwaliteit en verpakking aan je verwachtingen voldoen. Zonder twijfel is een goede prijs en veilige transport een essentieel onderdeel van de ervaring. We hopen dat het eindresultaat perfect past bij je visie en wensen. Het streven naar optimale service en zorg voor het product is altijd een prioriteit. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en het is geweldig om te zien dat je tevreden bent met wat je hebt ontvangen. Je feedback biedt waardevolle inzichten voor toekomstige verbeteringen. Voel je vrij om ons opnieuw te benaderen voor toekomstige projecten.
Altijd perfect
Antwoord van bestecanvas.nl
Heel mooi prachtig en die lijst erom maak mij. Schilderij helemaal af.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat het schilderij met de lijst jou zo aanspreekt en het geheel compleet maakt. De perfecte combinatie van de kunst en de omlijsting kan echt een bijzonder effect hebben op hoe een kunstwerk wordt ervaren. Je waardering voor het vakmanschap en de esthetiek is zeer gewaardeerd. Het verheugt ons dat het schilderij aan je verwachtingen voldoet. Het is fijn om te weten dat de keuze voor die lijst zo goed heeft uitgepakt en je de schoonheid ervan ziet. Bedankt voor je positieve feedback. Het is mooi om te weten dat je tevreden bent met je aankoop.
Alles perfect en het ziet er zo leuk uit, ik kan geen foto sturen, is kraamcadeau
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beoordeling! Het is geweldig te horen dat alles perfect is en dat het er zo leuk uitziet. Het is jammer dat je geen foto kunt sturen, maar het idee dat het als kraamcadeau dient, maakt het des te specialer. We waarderen je keuze enorm en hopen dat het cadeau veel vreugde zal brengen. Bedankt voor het delen van je enthousiasme en voor het vertrouwen in ons product. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar om te helpen!
Snelle levering, goed verpakt, mooie producten voor ze goede prijs-kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelle levering en zorgvuldige verpakking worden zeer gewaardeerd. De producten blijken een goede prijs-kwaliteitverhouding te hebben, en het is geweldig te horen dat ze aan de verwachtingen voldoen. Deze positieve feedback wordt zeker in overweging genomen bij toekomstige beslissingen. Het is inspirerend om te weten dat de balans tussen prijs en kwaliteit zo goed gewaardeerd wordt, en de ervaring met ons aanbod naar tevredenheid is. De waarde die u ziet in de producten en de service is een fantastische motivatie om dezelfde lijn voort te zetten. Dank voor het delen van uw ervaring.
Helemaal content met alles!
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear such positive feedback. Thank you for sharing your satisfaction with everything! Your experience is important, and knowing that you're completely content brings a great sense of fulfillment. Striving to meet expectations and deliver an excellent experience is what drives us. Your review encourages us to continue focusing on what matters most and reinforces the commitment to maintaining high standards. It's great knowing that your experience was a pleasant one. Your satisfaction is very much appreciated, and your kind words serve as a reminder of the impact we aim to have. Looking forward to more opportunities to meet your expectations and deliver quality in every aspect.
heel mooi product geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
It’s wonderful to hear that you appreciate the quality of the product. Delivering items that meet your expectations brings us great satisfaction. Your positive feedback is greatly appreciated and inspires us to maintain high standards in our service and offerings. We hope your experience continues to be just as fulfilling with any future purchases. Thank you for taking the time to share your thoughts.