bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.059 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.798 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooie kwaliteit, snelle levertijd.
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear your appreciation for the quality and the prompt delivery. Delivering products that meet your expectations is something we strive to consistently achieve. Your feedback reinforces the efforts behind our service and inspires us to maintain this level of performance. Thank you for sharing your positive experience, and we hope to continue providing you with excellent service in the future.
Fantastisch mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear such positive feedback! Your satisfaction and appreciation are truly valued. Thank you for taking the time to share your thoughts on the outcome. It's always our aim to deliver quality results that meet expectations. We hope you continue to enjoy the results as much as you do now. If there is anything else you need, please feel free to engage with our service. Your comments inspire us to maintain the high standards we strive for.
Bij bestelling werd aangegeven binnen 3 werkdagen leveren. Dat bleek dus 6 werkdagen. Pakket was open, canvas gedeukt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het canvas kwam beschadigd aan en de verpakking was open — we sturen je snel een email om dit op te lossen.
Zeer mooi en net zo mooi als de foto
Antwoord van bestecanvas.nl
De schoonheid die je hebt ervaren, is precies wat we hopen te bieden. Het is geweldig om te horen dat de ervaring net zo mooi was als de verwachtingen die de foto opriep. We zijn blij dat je de kwaliteit hebt kunnen waarderen. Het is altijd ons doel om een visueel genot te creëren en een positieve indruk achter te laten. We hopen dat de schoonheid van je ervaring nog lang zal voortduren. Bedankt voor het delen van je positieve feedback, het betekent veel voor ons.
Snelle levering,goefe kwaliteit Mijn hal hangt inmiddels vol met mooie fotos op canvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beschrijving van uw ervaring! Het is geweldig om te horen dat de snelle levering en de kwaliteit naar wens zijn. Het beeld van een hal vol mooie foto's op canvas klinkt als een ware kunstgalerij in uw eigen ruimte. Geniet van uw collectie en de sfeer die het creëert in uw huis. Het is fijn dat onze producten bijdragen aan uw interieur en hier plezier aan toevoegen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, het betekent veel.
Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Mooie afdrukken voor een lage prijs.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een fijne feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding en de prachtige afdrukken die je hebt ontvangen. Het is altijd ons streven om waardevolle producten te bieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Jouw positieve ervaring is erg belangrijk en we zijn blij dat je de kwaliteit en betaalbaarheid hebt kunnen waarderen. Het is inspirerend om te weten dat onze inspanningen bijdragen aan een positieve ervaring voor onze klanten. Bedankt voor het delen van je mening en voor het kiezen van ons. We hopen dat je blijft genieten van onze producten.

Prachtige kleuren

Bijzonder mooi kussen, prachtige kleuren. snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een uitzonderlijke keuze van kussen met schitterende kleuren. Het is geweldig om te horen dat de levering snel was en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Voldoening van onze klanten is altijd een prioriteit en het is fijn te weten dat u tevreden bent met uw aankoop. Elk detail van de ervaring die u deelt, is waardevol en draagt bij aan ons streven naar kwaliteit. Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw positieve ervaring.
Mooie kwaliteit Prachtig resultaat Snelle regering
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Goede kwaliteit en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Een vlekkeloze ervaring waar goede kwaliteit en snelle levering hand in hand gaan. Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van onze leveringen en de kwaliteit van onze producten. Het is ons doel om een naadloze ervaring te bieden die aan jouw verwachtingen voldoet. We hopen dat je blijft genieten van je aankoop en kijken ernaar uit om je weer van dienst te kunnen zijn wanneer je ons nodig hebt. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Zeer mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat het goed bevalt! De inspanningen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen, lijken hun vruchten te hebben afgeworpen. Het doet ons deugd dat je tevreden bent met wat we hebben bereikt. Als er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn, staan we altijd klaar om te helpen. Dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen dat je in ons stelt. Jouw woorden zijn een mooie beloning voor ons werk. Geniet van het resultaat!
Correct en in orde !
Antwoord van bestecanvas.nl
Thank you for sharing your positive experience. It's gratifying to hear that everything met your expectations and was in order. Your satisfaction is what we strive for, and it's wonderful to know that you found everything to be correct. We appreciate your feedback and are committed to maintaining the quality that you enjoyed. Your review helps us to keep providing the service that meets your needs. If you ever have more to share, we’re always here to listen. Your input is valuable and greatly appreciated.

kwaliteit

kwaliteit