bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.059 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.798 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Vlotte levering en hele mooie foto's
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear about your satisfaction with the delivery speed and the quality of the photos. Our team works diligently to provide a seamless experience for every customer, and it's great to know that the effort reflects in your experience. Knowing that the photos have made such a positive impression is very rewarding. If there's anything else you need or if you have additional feedback, feel free to share. Your review is greatly appreciated and will motivate us to continue excelling in our services. Enjoy the stunning photos!
Supermooie poster, echt geweldig
Antwoord van bestecanvas.nl
What a delightful review! It's wonderful to hear that you find the poster supermooie and echt geweldig. Your positive feedback motivates us to continue offering products that bring joy and satisfaction. It's a pleasure to know our efforts resonate so well with your expectations. We strive to ensure every detail of our offerings contributes to an exceptional experience. Thank you for sharing your thoughts with us. We look forward to serving you again and providing more items that you love as much.
MD
Marjolein D.
Ziet er prima uit!
Antwoord van bestecanvas.nl
The feedback is appreciated! It's wonderful to hear that things are looking great. Your positive experience means a lot and serves as a testament to the effort put into providing a pleasant experience. If there's anything more that can be enhanced, feel free to share your thoughts. Your insights are valuable in maintaining and improving the quality offered. Thank you for sharing your impressions.
RM
Renild M.