De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Ik ben helemaal tevred,
Snel verzenden
Super goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beoordeling! Het is geweldig om te horen dat de snelle verzending en de kwaliteit naar wens zijn. Het klinkt alsof de ervaring precies was zoals het hoort te zijn. Jouw tevredenheid is een mooi compliment en we zijn blij dat alles goed is gegaan. Het doet ons deugd dat de kwaliteit als super goed beoordeeld wordt. Dit soort feedback is zeer waardevol en motiveert ons om het goede werk voort te zetten. Dank voor het delen van je ervaring en wij hopen dat je nog vele plezierige momenten met onze producten zult beleven.
Snelle levering en prima prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelle levering en prima prijs maken een verschil dat gewaardeerd wordt. Het is fijn om te horen dat de service aan de verwachtingen voldoet en dat de prijs goed is ontvangen. Het is ons doel om een positieve ervaring te bieden en met deze feedback blijkt dat de inspanningen de gewenste resultaten opleveren. Dank voor het delen van uw ervaring en het kiezen van onze diensten. Het blijft ons streven om deze kwaliteit te bewaren, zodat toekomstige aankopen net zo plezierig zullen zijn. Uw tevredenheid is belangrijk en uw woorden inspireren tot het behouden van deze standaard.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Super gedaan mooi gedaan en super bezorgd
Antwoord van bestecanvas.nl
De vreugde die u hebt ervaren met onze levering en service is voelbaar! Het is fantastisch om te horen dat alles naar wens was en dat de bezorging indruk heeft gemaakt. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u tevreden bent met de kwaliteit die wij bieden. Wij waarderen uw positieve woorden enorm en het geeft ons voldoening te weten dat we hebben kunnen bijdragen aan een goede ervaring. Bedankt voor het delen van uw ervaring; het is een geweldige motivatie voor ons om te blijven streven naar het leveren van een uitstekende service.
Mooi afgewerkt en verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een verfijnde afwerking en zorgvuldige verpakking zijn essentiële kenmerken die resulteren in een indrukwekkende ervaring. Het is geweldig dat de aandacht voor detail en kwaliteit gewaardeerd wordt. Dit soort positieve opmerkingen benadrukt de inzet voor het leveren van producten die aan hoge standaarden voldoen. Het is bijzonder waardevol om te zien dat de inspanningen om een zorgvuldige presentatie te bieden een positieve indruk achterlaten. Dank voor het delen van de ervaring en de waardering voor wat is ontvangen.
Mooi product.
Mooie canvas mogen ontvangen, goed verpakt. Erg blij mee
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat de canvas naar wens is en dat de verpakking goed verzorgd was. Het is fantastisch om te weten dat het product je blij heeft gemaakt. Het krijgen van positieve feedback zoals deze is altijd erg waardevol en we zijn dankbaar voor het feit dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bedankt voor je vertrouwen en voor het kiezen van onze service. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Alles de kwaliteit de prijs de manier van bezorging gewoon top
Antwoord van bestecanvas.nl
Kwaliteit en prijs vormen samen een geweldige combinatie. Het is fijn om te horen dat de bezorging ook aan uw verwachtingen voldoet. Uw positieve ervaring is waardevol en we zijn blij dat alles naar wens is. We hopen dat u bij een volgende gelegenheid weer kunt genieten van dezelfde service. Uw feedback is een motivatie om de standaard hoog te houden en te blijven streven naar een uitstekende klantervaring. Bedankt voor het delen van uw ervaring, en we zien uit naar een toekomstige gelegenheid om u van dienst te zijn op dezelfde manier.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
zeer tevreven♥
makkelijk foto's upload en bewerken, mooie print op canvas, snelle leveringen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de eenvoud van het uploaden en bewerken van foto's, samen met de mooie canvasprints en snelle levering, goed bevallen. Deze feedback is waardevol en zal zeker worden meegenomen voor verdere verbeteringen. Het is fijn dat de ervaring aan je verwachtingen voldoet en dat de kwaliteit en snelheid van onze service een positieve indruk hebben gemaakt. Het klinkt als een prettige en efficiënte ervaring, en het is inspirerend om te weten dat je tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring.
Goede levering en mooi innpakketboxcgedeponeerd
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige feedback over onze leveringsdienst en de verpakkingskwaliteit. Het is fantastisch om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen en dat het pakket uw verwachtingen heeft overtroffen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, en zijn blij dat u tevreden bent met onze service en presentatie. Uw positieve woorden motiveren ons om het hoge niveau van dienstverlening voort te zetten. We hopen dat u in de toekomst weer van onze diensten gebruik zult maken en kijken ernaar uit u opnieuw te kunnen voorzien van een uitstekende ervaring. Dank u voor uw steun en vertrouwen.
ik heb een mooie foto besteld, die zo ontzettend mooi is geworden op canvas en het werd heel netjes verpakt en super snel bezorgd
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de foto op canvas zo prachtig is geworden en de verpakking tot uw tevredenheid was! De snelle bezorging is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, en het is geweldig dat dit aan uw verwachtingen voldeed. Het resultaat van uw bestelling weerspiegelt hopelijk de schoonheid van het origineel. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en het vertrouwen in onze service. Het is fijn om te weten dat uw bestelling naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product. Uw feedback is waardevol en helpt ons in het blijven leveren van zorgvuldige service.
Antwoord van bestecanvas.nl
Prachtig canvasdoek, snelle levering en goed ingepakt 👍
Antwoord van bestecanvas.nl
Een schitterende ervaring begint met een prachtig canvasdoek en een snelle levering. Blij dat je het goed ingepakt hebt ontvangen. Bedankt voor je positieve woorden en dat je de tijd hebt genomen om je tevredenheid te delen. Het is altijd fijn om te horen dat de kwaliteit en service aan je verwachtingen voldoen. We hopen dat het canvasdoek een mooie aanvulling is op je ruimte en dat je er veel plezier van hebt. Jouw tevredenheid inspireert ons om door te gaan met het leveren van kwaliteit die je waardeert. Dank voor je steun en vertrouwen.
Super mooi, en snelle leveoring
Antwoord van bestecanvas.nl
What an excellent experience shared! It's wonderful to hear about your satisfaction with the product and its timely delivery. Your positive feedback is truly appreciated and motivates us to maintain the high standards that our customers expect and deserve. Your remarks about the beauty and efficiency of the service resonate with our commitment to excellence, and we are delighted that it met your expectations. Thank you for sharing your experience, and we look forward to continuing to provide you with exceptional service.
Super eind resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
What an uplifting message! It's wonderful to know you were pleased with the outcome. Your feedback motivates us to maintain our high standards in delivering quality experiences. We truly appreciate the time you took to share your thoughts. Thank you for choosing us and for the positive words. Your satisfaction is our priority, and we look forward to continuing to serve you with excellence. If there's anything else you'd like to share, we're all ears. Wishing you more delightful experiences ahead!
Heel goef
De wijze waarop ik het pakket kon verwachten. Van deur tot deur kreeg ik bericht. Geweldig.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat je de communicatie rondom je pakket als geweldig hebt ervaren. Het lijkt erop dat de updates van deur tot deur je een geruststellende en probleemloze ervaring hebben geboden. Het bieden van een vlekkeloos proces is waar we naar streven, en het is fijn om te weten dat je tevreden bent over de manier waarop je geïnformeerd werd. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Als er in de toekomst vragen zijn, staan we klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je ervaring net zo aangenaam blijft. Veel plezier met je pakket!