bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.059 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.798 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Uitstekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit en k(l)eurig product.👍👍👍
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback! De waardering voor de kwaliteit en het product is enorm belangrijk. Het is fijn om te horen dat het aan de verwachtingen voldoet en dat de zorgvuldigheid wordt opgemerkt. Uw positieve ervaring motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige producten. Bedankt voor de duimen omhoog en het vertrouwen in ons aanbod. We hopen dat uw ervaring in de toekomst net zo positief zal blijven. Uw tevredenheid is iets waar we veel waarde aan hechten en we zijn blij dat u zo'n positieve indruk heeft van ons product. Veel plezier met uw aankoop!
Mooi product, snel geleverd!
Antwoord van bestecanvas.nl
Thank you for sharing your experience. It's wonderful to hear that the product met your expectations and that the delivery was quick. We always strive to provide a seamless experience, and your positive feedback is truly appreciated. Your satisfaction encourages us to maintain high standards in all aspects of our service. If there's anything else you would like to share in the future, we're always here to listen. Enjoy your product, and thank you once again for your kind words!
Mooie uitvoering Print kwalitatief goed uitgevoerd. Lichtgewicht frame.Goed verpakt.Kleurecht.Ik ben heel tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de uitvoering naar wens is en dat de print kwalitatief goed is uitgevoerd. De lichtgewicht frame en de zorgvuldige verpakking zijn belangrijke aspecten die bijgedragen hebben aan uw tevredenheid. Het kleurechte resultaat is precies waar we naar streven en we zijn blij dat dit aan uw verwachtingen voldoet. Tevreden klanten zijn altijd een plezier om te horen, en het doet ons deugd dat u een positieve ervaring heeft gehad. Bedankt voor het delen van uw fijne feedback, en hopelijk geniet u nog lang van uw aankoop.
Mooie afdrukken op canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Het lijkt erop dat de canvasafdrukken precies de juiste indruk hebben gemaakt. De kwaliteit van het werk is van groot belang, en het is fantastisch om te horen dat de afdrukken aan jouw verwachtingen voldoen. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent met het eindresultaat. Jouw ervaring met onze producten is belangrijk, en het lijkt erop dat het allemaal goed is gegaan. We hopen dat het een prachtige aanvulling is op je ruimte en dat je er veel plezier van hebt. Dank voor je positieve feedback en het delen van je ervaring.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Top ! Heel mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
What a delight to receive such positive feedback! It's wonderful to hear that you found your experience to be both top-notch and beautiful. Your appreciation means a lot and reinforces our commitment to providing quality that resonates with our guests. We strive to create memorable experiences and it seems we have accomplished this during your visit. Thank you for sharing your thoughts, and we're thrilled to have met your expectations. Looking forward to serving you again and continuing to deliver exceptional experiences.
Mooi product, aanwijzingen m.b.t. afdruk en rand onduidelijk.
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank dat je je ervaring deelt. Het is fijn te horen dat het product je aanspreekt. We begrijpen dat duidelijke informatie belangrijk is voor een optimale gebruikservaring. Hoewel we al veel aandacht besteden aan het verstrekken van instructies, zijn er altijd mogelijkheden om zaken nog verder te verfijnen. Jouw feedback geeft ons waardevolle inzichten voor toekomstige verbeteringen. Het streven is dat het gebruik van onze producten zo soepel mogelijk verloopt en dat jij er optimaal van kunt genieten. We hopen dat je plezier beleeft aan je product. Mocht er iets anders zijn, dan staan we altijd klaar om te helpen. Bedankt voor je beoordeling.
De foto's zien er heel strak uit
Antwoord van bestecanvas.nl
De precisie en helderheid van de foto's maken een sterke indruk. Het resultaat laat zien dat de aandacht voor detail en kwaliteit in elk beeld merkbaar is. Het is fijn om te horen dat de foto's een positieve impact hebben gehad. Het is altijd ons doel om beelden te creëren die zowel technisch als esthetisch aanspreken. Bedankt voor de mooie woorden, en het doet ons deugd dat de foto's zo goed in de smaak vallen. Het blijft een plezier om zulke reacties te ontvangen en motiveert ons om door te gaan met wat we doen.
Goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Met oog voor detail, zorgvuldig verpakt zodat alles in perfecte staat aankomt. Uw tevredenheid met onze verpakking is iets waar we blij mee zijn. Het is fijn om te horen dat de zorg en aandacht die we besteden aan het veilig verpakken van onze producten gewaardeerd wordt. We streven ernaar om elke ervaring zo aangenaam mogelijk te maken en zijn blij dat dit bij u gelukt is. Bedankt voor uw positieve feedback, en we hopen dat u blijft genieten van uw aankopen. Mocht u nog iets willen delen, dan horen we dat graag.
Top
Antwoord van bestecanvas.nl
Goede correcte afhandeling en prima afdruk op canvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een canvasafdruk die bevalt is altijd een plezier om te horen. Het is fijn dat de afhandeling naar tevredenheid is verlopen en dat de kwaliteit van de afdruk aan de verwachtingen voldoet. Het resultaat van een goed proces en een mooie afwerking kan echt een verschil maken. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, en dat je ons hebt gekozen voor je canvasbehoeften. We hopen dat je lang kunt genieten van je afdruk en dat het een prachtige aanvulling is in je ruimte. Mocht er in de toekomst nog een gelegenheid zijn, dan staan we klaar om weer te helpen.
Uitstekende kwaliteit van het canvas en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beoordeling! Het is geweldig om te horen dat het canvas aan de verwachtingen voldoet en dat de levering vlot is verlopen. Het doet ons goed dat je de kwaliteit waardeert en tevreden bent met je aankoop. We streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en het is fijn om te zien dat dit is gelukt. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons. We hopen dat je veel plezier hebt van het canvas en het een mooie plek geeft in je huis.