bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.059 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.798 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
We zijn zeer tevreden over het resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat. Elke stap is zorgvuldig afgestemd om aan verwachtingen te voldoen en een positieve ervaring te bieden. Het doet ons genoegen dat de inspanningen zijn gewaardeerd en dat jullie tevreden zijn met wat is geleverd. Dank voor jullie positieve feedback en het delen van jullie ervaring. Het motiveert ons om te blijven streven naar uitstekende kwaliteit en service. Mochten er in de toekomst vragen of wensen zijn, dan staan onze deuren altijd voor jullie open. Heel fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan een tevreden uitkomst.
De kwaliteit is prima
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Onze inzet is voortdurende verbetering, en we zijn blij dat onze inspanningen zichtbaar zijn. Uw feedback wordt gewaardeerd en speelt een belangrijke rol in het proces om onze diensten steeds verder te ontwikkelen. Wij streven ernaar om uw ervaringen net zo aangenaam te houden als uw recentelijke ervaring. Bedankt voor het delen van uw gedachten.

schilderij

altijd fijn om hier te bestellen altijd netjes en snel bezorgd en goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een plezier om te horen dat uw ervaringen zo positief zijn! Het is geweldig dat de bezorging zowel netjes als snel verloopt en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. We zijn verheugd dat u het bestellen bij ons als fijn ervaart. Het is onze bedoeling om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen en uw feedback is zeer waardevol. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Bedankt voor uw steun en vertrouwen.
Is gewoon heel makkelijk te bestellen
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat het bestelproces als eenvoudig wordt ervaren. Een soepele winkelervaring is altijd een prioriteit. We werken er continu aan om het bestelgemak verder te optimaliseren, en het is goed om te weten dat het voor jou goed werkt. Dank voor het delen van je positieve ervaring; het betekent veel voor ons om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd klaar om te helpen. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te zien en te voorzien van een gemakkelijke en aangename winkelervaring.
PT
Piet T.
Geweldige afdruk,zeer aan te bevelen
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt als een fantastische ervaring! Dank voor het delen van jouw positieve feedback. Het doet ons plezier dat de afdruk aan je verwachtingen voldoet en je het anderen zou aanbevelen. We streven ernaar hoogwaardige producten te leveren en zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en het is fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat. Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer projecten wilt verkennen, staan we klaar om je te ondersteunen. Veel plezier met je afdruk en hopelijk tot de volgende keer!
CS
Cath S.

Altijd een schot in de roos.

Geweldig om de foto die ik heb uitgezocht op groot formaat te zien. Voldoet helemaal aan mijn verwachting.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de foto in groot formaat helemaal aan je verwachtingen voldoet. Het plezier dat je ervaart bij het zien van de uitgekozen foto is precies waar we op hopen. We zijn verheugd dat je tevreden bent met je keuze en dat de foto de gewenste impact heeft. Jouw positieve ervaring is van groot belang voor ons, en we zijn blij dat het resultaat overeenkomt met wat je had gehoopt. Bedankt voor je feedback en het delen van je enthousiasme!

Altijd top

Hebben al vaak bij beste canvas besteld en altijd heel te vreden snelle bezorging
Antwoord van bestecanvas.nl
Geniet van een naadloze ervaring, dat is wat we graag horen! Het is fantastisch om te weten dat onze snelle bezorging en kwaliteit keer op keer aan uw verwachtingen voldoen. Het is ons doel om elke bestelling perfect uit te voeren en uw tevredenheid staat centraal. We zijn blij dat u zo tevreden bent met de canvasproducten en dat we u regelmatig van dienst mogen zijn. Dank voor uw lovende woorden en voor het kiezen van ons keer op keer. Het doet ons goed te weten dat onze service u bevalt en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Helemaal naar verwachting super blij mee scherp , en kleuren zijn prachtig 👌
Antwoord van bestecanvas.nl
What a wonderful testament to quality! It's fantastic to hear that the sharpness and colors have delighted you. Your satisfaction means a lot, and knowing that the product met all your expectations is incredibly rewarding. It's always our aim to bring joy and satisfaction through exceptional products, and your feedback is greatly appreciated. Thank you for recognizing the care taken in delivering an experience that resonates so positively with you. Enjoy the beautiful colors and sharp details that you're experiencing.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Antwoord van bestecanvas.nl
Alles prachtig op tijd geleverd !
Antwoord van bestecanvas.nl
What a wonderful testament to excellence in delivery! It's incredibly gratifying to know that everything arrived just as expected. Timeliness and precision are key, and your satisfaction is a delightful reward for the efforts invested. Your feedback adds a bright note to our day, inspiring us to continue striving for excellence in service. Thank you for sharing your thoughts and enriching our journey with your praise.