De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Prachtige kleuren. Heel blij met de foto's die ik heb laten afdrukken.
Voor herhaling vatbaar zeker als ze van die goede aanbiedingen blijven bieden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een schitterende terugkoppeling! Het is fantastisch te horen dat de kleuren en afdrukken zo goed in de smaak vallen. Het is altijd een genoegen om te weten dat onze aanbiedingen gewaardeerd worden. Het doet ons goed dat je overweegt om het opnieuw te doen. Het biedt ons de kans om je nog meer prachtige resultaten te leveren. Geniet van je afgedrukte foto's en de vreugde die ze brengen. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn wanneer dat moment daar is.
Snel en heel mooi gemaakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Craftsmanship and efficiency are always a pleasure to hear about. Your experience reflects a commitment to delivering quality in a timely manner. It's wonderful to know that the final result met your expectations and appealed to your aesthetic sense. Your positive words are valuable and encouraging, and they help us continue focusing on what truly makes a difference for our patrons. Creating something beautiful swiftly is indeed a testament to skilled work, and it’s rewarding to hear that it resonated with you. Thank you for sharing your experience, and may your enjoyment of what was created be long-lasting and fulfilling.
Superleuk!
Makkelijk!
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear such positive feedback. Your experience highlights the simplicity and ease that many find appealing. The choice of words truly captures the essence of what we aim to provide. Simple yet effective solutions often make a big difference. Thank you for sharing your thoughts and for recognizing what makes our service stand out. Your satisfaction is important, and it's good to know that our approach is meeting your expectations.
Een snelle levering en uitstekende kwaliteit zijn altijd fijn om te horen. Dank voor het delen van je ervaring! Het is ons doel om te zorgen voor een tevreden gevoel bij elke bestelling. Jouw positieve feedback is een geweldige motivatie voor ons team om te blijven streven naar het beste wat we kunnen bieden. Het doet ons deugd te weten dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen, dan staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Prachtige doeken ontvangen en snel in huis
Antwoord van bestecanvas.nl
De vreugde van een snelle levering en prachtige doeken wordt hier duidelijk weerspiegeld. Het is geweldig om te horen dat de producten aan de verwachtingen voldoen en snel zijn aangekomen. Zorgvuldig gekozen materialen en efficiënt vervoer dragen bij aan een positieve ervaring. Het doet goed te weten dat de klant tevreden is met de kwaliteit en snelheid van de service. Dit soort feedback is van belang en helpt bij het continu streven naar een consistente ervaring. Het doet deugd dat alles naar wens is verlopen en dat de esthetiek van de doeken in de smaak valt. Bedankt voor het delen van deze waardevolle ervaring.
Supersnelle levering!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fast delivery can truly make a difference, and it's great to hear that your experience met your expectations. Timely service is an essential part of ensuring satisfaction, and knowing that it has contributed to your positive experience is appreciated. We hope our continuous efforts in providing efficient service continue to meet your needs in the future. Your feedback encourages us to maintain the level of service you enjoyed. Thank you for sharing your satisfaction, and we look forward to serving you again whenever the opportunity arises.
Mooie kwaliteit en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering snel was. Het is altijd ons doel om een positieve ervaring te bieden en het is fijn om te weten dat dit voor u het geval was. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en dat het product goed bevalt. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en het delen van uw ervaring. Uw tevredenheid draagt bij aan ons streven om continu de beste service te bieden aan onze klanten. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop!
Snel en goed
er zijn veel mogelijkheden qua maten en soorten produkt om je foto op af te drukken. Ook ben ik blij verrast dat de bestelling dik binnen de verwachte tijd is geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige ervaring om te lezen! De veelzijdigheid van maten en productsoorten biedt een mooie kans om foto's naar wens te laten schitteren. Dat de bestelling ruim binnen de verwachte tijd is bezorgd, voegt extra voldoening toe aan het geheel. Het is ons doel om elke keer een positieve ervaring te bieden en het is fijn te horen dat het zo goed is verlopen. Dank voor het delen van deze positieve feedback, die voor ons en toekomstige klanten van waarde is. Geniet van je prachtige afdrukken!
Super!
Duidelijke website, helder bestelproces, goed product na snelle levering! Dank!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de ervaring met onze website en het bestelproces zo duidelijk en efficiënt was. De snelle levering en de kwaliteit van het product zijn precies wat we hopen te bieden. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Uw tevredenheid betekent veel voor ons, en het is fijn om te weten dat alles zo goed is verlopen. We hopen dat ons product aan uw verwachtingen blijft voldoen en dat u er veel plezier van heeft. Mocht u in de toekomst nog eens gebruik willen maken van onze diensten, dan staan we voor u klaar. Nogmaals dank voor uw vriendelijke woorden!
goed product, snelle nette levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Prachtig om te horen! Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat de levering vlekkeloos en efficiënt verloopt. Uw positieve ervaring met de snelle en nette levering is precies wat we hopen te bieden aan onze klanten. Dank voor uw geweldige review en het delen van uw ervaring. We blijven ons inzetten om kwaliteit en service te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Uw feedback motiveert ons om dezelfde hoge standaard te handhaven. Geniet van het product en we kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn.