De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Twee keer heel tevreden! Een canvas en een print op hout, allebei heel mooi geworden, hele leuke cadeaus.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige complimenten over de canvas en de print op hout! Geweldig om te horen dat beide creaties zo goed zijn bevallen en dat ze als leuke cadeaus dienen. Het is fijn dat de kwaliteit en uitstraling precies zijn wat je zocht. Het is altijd onze wens om iets te bieden dat waardering krijgt en een glimlach op het gezicht tovert, net zoals bij jou. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring. Geniet van de mooie stukken!
Heel duidelijk en scherp.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een heldere ervaring zoals de jouwe is altijd een waardevolle toevoeging. Het is fijn om te horen dat de inhoud duidelijk en scherp was. De precisie waarmee alles gepresenteerd werd, is een aspect dat we graag behouden. Jouw beoordeling inspireert ons om de kwaliteit hoog te houden en te blijven streven naar helderheid in al onze presentaties. Het doet ons goed te weten dat er aan jouw verwachtingen werd voldaan. Bedankt voor het delen van jouw positieve feedback. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn en hopen dat je volgende ervaring weer net zo bevredigend zal zijn.
Netjes zoals beloofd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een beoordeling die de elegantie van onze service vastlegt. Hulde voor het herkennen van wat we willen bieden: een ervaring die aan verwachtingen voldoet. Uw vier sterren zijn een waardevolle referentie voor ons streven naar uitstekende kwaliteit. We zijn blij dat u tevreden bent en zullen ons best doen om deze standaard vast te houden. Bedankt voor het delen van uw ervaring, het is een bevestiging van onze inspanningen om een betrouwbaar product te leveren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te ontvangen en hopen dat elke interactie net zo bevredigend zal zijn als deze. Uw feedback inspireert ons om voortdurend te verbeteren en te excelleren.
Mooi product
Heel erg blij en tevreden met het ontvangen product. De levering was snel en de canvas incl. tekst ziet er heel mooi uit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback over uw ervaring! Het is geweldig om te horen dat het ontvangen product aan uw verwachtingen voldoet en dat het ontwerp van de canvas inclusief tekst zo goed bevalt. De snelle levering is een belangrijk aspect dat we graag voor klanten mogelijk maken. Uw tevredenheid met onze service en het product is zeer waardevol voor ons en motiveert ons om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw aankoop en dat we u in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn.
Ik bestel hier altijd altijd mijn foto's op canvas met lijst. Zeer tevreden en een aanrader
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat je keer op keer kiest voor onze canvas fotolijsten. Het is geweldig dat je zo tevreden bent met je bestellingen en dat je ons aanbeveelt. We streven ernaar om producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen en het is mooi dat onze canvasopties goed bij je passen. Dank voor het delen van je positieve ervaring en het vertrouwen dat je in ons stelt. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je canvasfoto's en dat ze een prachtige aanvulling zijn in je interieur. Je positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om kwaliteitsproducten te blijven aanbieden.
Dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle verzending. Het streven naar een hoge standaard in onze producten en dienstverlening blijft belangrijk voor ons. Uw feedback houdt ons gemotiveerd om op dezelfde manier door te gaan. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft, hopen wij u dezelfde kwaliteit te kunnen bieden. Uw reactie wordt zeer gewaardeerd en we zijn blij dat we uw verwachtingen hebben kunnen vervullen. Het is prettig te weten dat onze inspanningen bijdragen aan uw tevredenheid. Dank voor uw vertrouwen en uw steun.
Ik ben erg blij met mijn fotoafdrukken op canvas. Ze zijn zeer scherp en mooi van kleur.
De prijs-kwaliteit is top
Antwoord van bestecanvas.nl
Geniet van de schoonheid en scherpe details die uw foto's laten zien op canvas. Het is fantastisch om te horen dat de kleuren precies zijn wat u hoopte en dat de prijs-kwaliteitverhouding uw verwachtingen voldoet. Uw ervaring met onze producten is precies wat we willen dat elke klant heeft. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, en we hopen dat de canvasafdrukken een speciale plek krijgen in uw huis. Het is geweldig dat u tevreden bent met uw aankoop, en we zijn verheugd dat we een onderdeel kunnen zijn van het vastleggen van uw kostbare momenten.
Duidelijke site om foto te bestellen. Goed uitgelegd wat je ermee kan doen.
Netjes bezorgd, goed verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige feedback over het bestelproces en de levering! Het is fantastisch om te horen dat de site duidelijk voor je was en dat je precies begreep wat je met je foto’s kon doen. Het is fijn om te weten dat de bezorging en verpakking aan je verwachtingen voldoen. Het is onze bedoeling om alles moeiteloos en professioneel te laten verlopen, zodat je de best mogelijke ervaring hebt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen, en we hopen dat je veel plezier hebt met je foto’s.
Wat fijn om te horen dat de poster helemaal naar wens is en het formaat goed bevalt! Het is geweldig dat het 60 x 80 cm formaat goed past bij wat je in gedachten had. De positieve ervaring die je deelt is precies wat we voor ogen hebben. Hopelijk blijft de poster een mooie toevoeging aan je ruimte en zorgt het voor veel plezier. Dank je wel voor het delen van je feedback.