De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Twee keer heel tevreden! Een canvas en een print op hout, allebei heel mooi geworden, hele leuke cadeaus.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige complimenten over de canvas en de print op hout! Geweldig om te horen dat beide creaties zo goed zijn bevallen en dat ze als leuke cadeaus dienen. Het is fijn dat de kwaliteit en uitstraling precies zijn wat je zocht. Het is altijd onze wens om iets te bieden dat waardering krijgt en een glimlach op het gezicht tovert, net zoals bij jou. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring. Geniet van de mooie stukken!
Top kwaliteit canvas afdruk.
Antwoord van bestecanvas.nl
The appreciation for the canvas print is genuinely valued, and it's wonderful to hear that the quality met expectations. Striving for excellence in every detail is a priority, and receiving such positive feedback is both motivating and rewarding. Your satisfaction with the product highlights the commitment to delivering work that stands out. It’s a pleasure to know that the craftsmanship resonates well and enhances your space. Thank you for sharing your thoughts; it serves as an inspiration for continued excellence.
Snel en prachtige foto's
Antwoord van bestecanvas.nl
Capturing moments beautifully and swiftly is what we strive for, and we're thrilled to hear your appreciation for the photos. It's fantastic to know that the experience we provide has met your expectations and resulted in memorable images. Your feedback is invaluable to us, and it's always a joy to learn that our efforts resonate well with those we serve. Thank you for sharing your thoughts and for choosing us to help preserve your special moments. We look forward to continuing to deliver the quality and speed you enjoy.
Qua kwaliteit top, maar de duur van de verzending was te langzaam. 1 week en 1 dag, das niet meer van deze tijd vind ik.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het lijkt erop dat de leveringstijd niet helemaal aan de verwachtingen voldeed. We waarderen het dat u de kwaliteit van onze producten wel heeft opgemerkt. We streven ernaar om onze diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten. We begrijpen dat de moderne tijd vraagt om snelle oplossingen, en timing is daarbij essentieel. Het is waardevol om te horen wat er volgens u beter kan. Uw feedback helpt ons om inzicht te krijgen in de ervaringen van onze klanten, en we zijn dankbaar voor uw mening. Uw geduld wordt enorm gewaardeerd.
Topkwaliteit
Snelle afhandeling, keurige verpakking en de kwaliteit van de producten is uitstekend.
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelle afhandeling en keurige verpakking hebben duidelijk indruk gemaakt. De kwaliteit van de producten wordt bijzonder gewaardeerd, en het is fijn om te horen dat deze aan hoge verwachtingen voldoen. Het getuigt van een positieve ervaring die voortvloeit uit een zorgvuldige aandacht voor details. Bedankt voor het delen van deze feedback. Het is een genoegen om te zien dat onze inspanningen bijdragen aan een tevreden klant.
Heel mooi hier voor ook een besteld en nu weer de kwaliteit is echt mooi 🤩
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beoordeling! Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit van onze producten echt mooi wordt gevonden. Er is niets beter dan te weten dat onze inspanningen om uitstekende kwaliteit te leveren worden gewaardeerd. Het bestellen van een product en vervolgens opnieuw kiezen voor hetzelfde is een geweldig compliment. De mooie ervaring die je hebt gedeeld, inspireert ons om door te gaan met het aanbieden van producten die aan de verwachtingen voldoen. Het is geweldig om te zien dat onze kwaliteit indruk heeft gemaakt. Bedankt voor deze positieve feedback en we hopen dat je nog veel plezier zult beleven aan je aankoop.
Snel & goed
Vlotte en correcte afhandeling
Antwoord van bestecanvas.nl
Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte afhandeling die u heeft ervaren. Het geeft ons veel voldoening te weten dat onze inspanningen hebben bijgedragen aan een aangename ervaring voor u. Bedankt voor het delen van uw ervaring en het geven van een vijfsterrenbeoordeling. Uw opmerkingen zijn een belangrijke stimulans voor ons team om consistent de beste service te bieden. We hopen dat uw volgende ervaring net zo positief zal zijn en we kijken ernaar uit om u in de toekomst te helpen met dezelfde toewijding en efficiëntie.
It's wonderful to hear that the quality met your expectations. We strive to maintain high standards and ensure our offerings consistently deliver satisfaction. Your positive feedback is greatly appreciated and encourages us to continue focusing on excellence. It is always gratifying to know when our efforts resonate well with those we serve. Thank you for sharing your experience with us and for the kind words. We hope you continue to enjoy what we have to offer, and look forward to the possibility of serving you again in the future. Your satisfaction is meaningful, and your review is a valuable part of our ongoing journey to meet the needs of our users.
Prima alles. Top
Antwoord van bestecanvas.nl
Ein herzliches Dankeschön für Ihre hervorragende Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Solche Rückmeldungen motivieren uns, weiterhin qualitativ hochwertige Leistungen zu bieten. Ihre positive Erfahrung ist wertvoll für uns und bestärkt uns darin, unseren Service kontinuierlich auf hohem Niveau zu halten. Wir hoffen, dass Ihr Vertrauen in uns auch in Zukunft bestehen bleibt. Vielen Dank, dass Sie Ihre Eindrücke mit uns geteilt haben. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen.
Snelle levering! Het ziet er mooi uit
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelheid van onze levering is iets waar we trots op zijn. Fantastisch om te horen dat u tevreden bent met de uitstraling van het product. Het doet ons plezier dat uw ervaring positief is geweest. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met onze service en kwaliteit. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om de kwaliteit waar u van houdt te behouden. We hopen dat het product aan al uw wensen voldoet en dat u er volop van geniet. Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.
Snelle service met een mooie scherpe resultaat!
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtige herinnering aan de kracht van snelheid en precisie! Het is geweldig te horen dat de snelle service en het scherpe resultaat zo goed bevallen zijn. Het team streeft er altijd naar om klanten van de hoogste kwaliteit te voorzien en het is fijn om te zien dat het gewaardeerd wordt. Uw ervaring is van groot belang en inspireert om deze hoge standaarden steeds weer te behalen. Het doet ons deugd te weten dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met de service. Nogmaals bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.
Kwaliteit, snelle levering en zeer schappelijke prijzen dus een aanbeveling is hier zeker op z,n plaats.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige feedback om te ontvangen! Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit, snelle levering en schappelijke prijzen zo gewaardeerd worden. Deze positieve ervaring zal zeker worden meegenomen naar de toekomst. Dank voor uw aanbeveling, het is altijd mooi om te weten dat onze inspanningen in de smaak vallen. Het plezier van onze klanten is voor ons van groot belang, en we zijn blij dat dit tot uiting komt in uw review. We hopen dat u opnieuw een fijne ervaring zult hebben bij een volgend bezoek.
Mooi product en snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering! We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Het is geweldig om te weten dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat de bezorging vlot is verlopen. We blijven ons inzetten om je telkens weer van uitstekende service te voorzien. Bedankt voor je vertrouwen en de vijf sterren!
Mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
What a pleasure it is to receive feedback on the quality of a product. It's wonderful to hear that your experience has met your expectations and that the quality has stood out for you. Your satisfaction is extremely important, and we're thrilled that you appreciate what we have to offer. We always aim to ensure that our products provide a positive experience, and your feedback reinforces the work put into achieving that goal. We hope you continue to enjoy the quality that has impressed you, and we look forward to the opportunity to serve you again in the future. Thank you for your kind words and support.
Prachtig heldere foto.
Het glas vond ik een beetje dun.
Antwoord van bestecanvas.nl
A stunning capture can truly enhance the experience. Your observation about the glass's thickness is valuable feedback. We are pleased to know that the photo's clarity met your expectations. Thank you for sharing your thoughts with us; every detail matters in crafting memorable experiences.
Mooie afgewerkte producten en heel snelle levering!
Antwoord van bestecanvas.nl
Een snelle en zorgvuldige levering is altijd een fijne ervaring. Het is geweldig om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldoen en dat de afwerking naar wens is. Bedankt voor het delen van je positieve feedback. Een snelle service en kwaliteitsproducten zijn belangrijk en we zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. We hopen dat je nog lang kunt genieten van de producten en dat ze goed van pas komen. Jouw tevredenheid motiveert ons om onze standaard hoog te houden en om ervoor te zorgen dat je steeds weer tevreden bent. Het is fantastisch om te horen dat de levering vloeiend en snel was!
Prachtige afdruk en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een genoegen om te horen dat de afdruk naar wens was en dat de levering snel verliep. Het is altijd fijn om te weten dat onze inspanningen vruchten afwerpen en dat je tevreden bent met het resultaat. Jouw positieve feedback is erg waardevol en we zijn blij dat onze service aan jouw verwachtingen voldoet. We hopen dat je nog lang plezier hebt van de afdruk. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, staan we voor je klaar. Bedankt voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in ons. Geniet van je aankoop!
uitstekende kwaliteit
ben altijd blij verrast met de kwaliteit van de canvas prints, ook deze keer weer boven verwachting. ook uitstekend en veilig verpakt en verzonden
Antwoord van bestecanvas.nl
De vreugde die voortkomt uit een prachtige canvasprint is werkelijk ongeëvenaard. Het is geweldig te horen dat de kwaliteit van de prints opnieuw indruk heeft gemaakt en boven verwachting is geweest. Het zorgvuldig verpakken en veilig verzenden zijn essentieel om de ervaring compleet te maken, en het lijkt erop dat deze aspecten goed hebben gefunctioneerd. Het is fijn dat de aandacht voor detail gewaardeerd wordt. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, en geniet van de nieuwste toevoeging aan je verzameling.