bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.804 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Mooi en netjes !
Antwoord van bestecanvas.nl
What a wonderful reflection of your experience! It's delightful to hear your thoughts on the beauty and tidiness that stood out to you. Your feedback is a testament to the efforts made to ensure such positive impressions. It's always encouraging to hear when expectations align with your experience. Your kind words serve as a motivation to continue providing such levels of satisfaction. Thank you for sharing your experience and insights.
Een prachtige foto op caravans echt kan niet beter ! En de andere fotos ook echt mooi !
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige beschrijving van de foto op de caravan! Het is fantastisch om te horen dat de beelden zo goed bevallen. De combinatie van esthetiek en kwaliteit lijkt precies goed te zijn getroffen. Het is fantastisch dat de andere foto's ook in de smaak vallen. Uw ervaring en waardering zijn belangrijk en zorgen ervoor dat we ons werk met passie en precisie voortzetten. Nogmaals bedankt voor uw lovende woorden; het verheugt ons dat de visuele presentatie zo goed is ontvangen. Heel fijn dat u ons werk waardeert en de schoonheid ervan ziet!
Foto is helemaal geel, zeer teleurgesteld
Antwoord van bestecanvas.nl
De geelverkleuring op je foto is niet oké. We nemen dit mee en sturen je binnenkort een e-mail.
De communicatie was geweldig.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de communicatie aan uw verwachtingen voldeed. Het team streeft er altijd naar om duidelijkheid en efficiëntie te bieden, en het is fijn te weten dat dit gewaardeerd wordt. Goede communicatie is essentieel voor een soepele ervaring, en we zijn blij dat u dit zo heeft ervaren. Uw feedback is zeer waardevol en helpt ons om te blijven focussen op wat belangrijk is voor onze klanten. Bedankt voor uw positieve woorden en voor het delen van uw ervaring.

De uiteindelijke bezorging na prvond ik…

De uiteindelijke bezorging na productie vond ik te lang duren.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is waardevol om te horen over ervaringen, zoals de tijd tussen productie en bezorging. Dit geeft ons inzicht in wat er gebeurt en kan invloed hebben. We hopen dat het product verder aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat het uiteindelijk goed is aangekomen. Feedback zoals deze helpt ons om de ervaring te verfijnen en te verbeteren. Het is belangrijk dat elke stap van het proces een positieve indruk achterlaat, en we willen dat uw ervaring als geheel prettig was. Uw geduld wordt zeer gewaardeerd en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Snelle verzending, mooi afgewerkt
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat de snelle verzending en de mooie afwerking precies waren wat je zocht. Een vlotte levering en aandacht voor detail zijn aspecten waar we veel waarde aan hechten, en het is fijn om te weten dat deze elementen jouw ervaring positief hebben beïnvloed. Het doet ons deugd dat je tevreden bent met jouw bestelling en we hopen dat het product je nog veel plezier zal geven. Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan staan we voor je klaar. Bedankt voor het delen van jouw feedback en het kiezen voor onze service.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Pakket niet ontvangen, volgens DPD geleverd. Bestecanvas is niet te bereiken via chat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is vervelend om te horen dat het pakket niet is ontvangen, terwijl de status aangeeft dat het geleverd is. Het kan frustrerend zijn om in zo'n situatie te zitten. Hoewel onze chat op dit moment misschien niet beschikbaar lijkt, zijn er andere manieren waarop we eventuele zorgen kunnen benaderen. Het is belangrijk dat je je ervaring deelt, zodat er naar een geschikte oplossing kan worden gezocht. We hopen dat de situatie snel verduidelijkt kan worden en dat je kunt genieten van je bestelling. Dank voor het delen van je feedback en het geven van de gelegenheid om deze kwestie nader te bekijken.
Prachtige canvas foto's ontvangen, alleen het verzenden vond iets te lang duren.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de canvas foto's prachtig zijn aangekomen. De kwaliteit van onze producten is iets waar we trots op zijn, en het is fijn om te weten dat ze aan jouw verwachtingen voldoen. We begrijpen dat de verzendtijd een factor kan zijn en waarderen je geduld. Het blijft onze focus om de ervaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen dat de canvas foto's veel plezier en schoonheid in je ruimte brengen.