bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.804 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Snel en mooie producten
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat onze snelle service en mooie producten indruk hebben gemaakt. Het is altijd een plezier om te weten dat klanten tevreden zijn met hun ervaring en de kwaliteit van onze producten waarderen. We doen ons best om elke keer weer een positieve ervaring te bieden en het is fijn om te zien dat dat gewaardeerd wordt. Mocht je in de toekomst nog eens bij ons winkelen, hopen we dat je opnieuw blij zult zijn met wat je vindt. Bedankt voor het delen van je ervaring, en we zien ernaar uit je weer van dienst te mogen zijn.
Mooie foto's
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
mijn laatste bestelling is voor mij extra waardevol omdat het om mijn hond en maatje gaat een prachtig acryl blok met zijn afbeelding
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een bijzondere manier om de herinnering aan je geliefde hond vast te leggen. Het acrylblok met zijn afbeelding klinkt als een prachtig eerbetoon aan je trouwe maatje. Het is mooi om te horen dat het product een speciale waarde voor je heeft. Het lijkt erop dat het een tastbare herinnering creëert die je koestert. Hartverwarmend dat dit een belangrijke rol speelt in het bewaren van dierbare herinneringen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring en de waarde die het voor jou heeft. Hopelijk blijft het acrylblok een bron van vreugde en troost, en blijft het een speciale plaats in je hart behouden.
Super snelle levering van mijn 2 canvas doeken. Ziet er echt heel mooi uit.Ga snel weer bestellen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de prachtig uitziende canvas doeken! Het is fantastisch om te horen dat je ervaring zo positief was. De vreugde en tevredenheid die je hebt ervaren bij je bestelling, is iets wat we enorm waarderen. We zijn blij dat je blij bent met je aankoop en het idee om opnieuw te bestellen is natuurlijk geweldig. Het is altijd fijn om te weten dat onze producten in de smaak vallen. Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Just perfect

Quality and easy to order. Received it in the Netherlands. Will order soon again.
Antwoord van bestecanvas.nl
Quality and convenience are certainly key ingredients for a seamless experience. It's wonderful to hear that the ordering process met expectations and that the delivery reached the Netherlands smoothly. Your feedback lights up our day and inspires continued excellence. Looking forward to your next order when the time is right for you.
Prachtig resultaat. Mooie prijs en snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat het resultaat aan je verwachtingen voldoet. Het is geweldig dat je tevreden bent met de prijs en de snelheid van levering. Een vlekkeloze ervaring is altijd ons doel, en het is fijn dat dat is gelukt. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en we kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te mogen zijn. Geniet van je aankoop en de voordelen die het biedt.
Nette en snelle bezorging en het artikel keurig!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de bezorging snel en netjes was en dat het artikel aan je verwachtingen voldoet. Het is altijd ons doel om een efficiënte en zorgvuldige ervaring te bieden. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Het is inspirerend om te weten dat onze service en producten met tevredenheid worden ontvangen. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop. Bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het kiezen van ons. Je feedback motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven leveren.
Het ziet er prima uit en mooi afgewerkt
Antwoord van bestecanvas.nl
Een oog voor detail kan veel betekenen, en het is geweldig om te horen dat het resultaat aan je verwachtingen voldoet en er prachtig uitziet. De afwerking is een belangrijk onderdeel, en het is fijn dat het volgens jou goed gedaan is. Het is altijd ons doel om een niveau van kwaliteit te bieden dat indruk maakt, en je woorden geven aan dat we dat hebben bereikt. Het is fantastisch dat je tevreden bent met het uiterlijk en de afwerking. We blijven ons inzetten om een hoogwaardige ervaring te bieden die gewaardeerd wordt. Bedankt voor het delen van je positieve feedback.
Antwoord van bestecanvas.nl
Hele slechte klanten service. Was altijs tevreden met deze site. Tot op heden. Echt trieste bedoeling.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het lijkt erop dat de recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. De veranderde indruk van onze klantenservice is jammer en niet wat u eerder gewend was. We streven ernaar om uw zorgen serieus te nemen en zullen binnenkort contact met u opnemen via e-mail om verder te gaan. Uw feedback is waardevol en helpt ons om inzicht te krijgen in uw perspectief. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Goede kwaliteit voor die prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Het is altijd ons doel om producten van hoge kwaliteit aan te bieden die de prijs waard zijn. Uw positieve feedback is zeer waardevol en motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende ervaringen. We streven ernaar om aan uw behoeften te blijven voldoen en zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Bedankt voor het delen van uw ervaring en het nemen van de tijd om ons te beoordelen. We hopen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven en dat onze producten u blijven bevallen.

Heel goed.

Zoals altijd, precies wat ik wilde en had besteld. Helemaal blij mee.
Antwoord van bestecanvas.nl
Altijd fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en het bestelde precies was wat je zocht. Het brengt ons veel voldoening te weten dat onze inspanningen bijdragen aan jouw tevredenheid. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Het is geweldig dat je blij bent met je bestelling en dat het aan je verwachtingen voldoet. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons, en we hopen dat je ook in de toekomst hetzelfde niveau van tevredenheid blijft ervaren. Blij dat je blij bent!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 3-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Mooi exemplaren ontvangen en goede communicatie betreft track & tracé.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de exemplaren naar wens zijn en dat de communicatie rondom track & tracé goed is verlopen. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat elk aspect van de ervaring soepel en aangenaam is. Jouw feedback is waardevol en zal zeker in overweging worden genomen om onze service verder te verfijnen. We hopen dat de exemplaren aan je verwachtingen voldoen en dat je veel plezier hebt met je aankoop. Dank voor het delen van je positieve ervaring; het is inspirerend om te zien dat onze inspanningen worden gewaardeerd.
Mooie foto van mijn kleinzoon voor een mooie prijs. Iedereen blij
Antwoord van bestecanvas.nl
Een schitterende herinnering vastgelegd tegen een aantrekkelijke prijs, dat klinkt als een perfecte combinatie. Het is fijn te horen dat de foto van uw kleinzoon zoveel vreugde brengt. Het creëren van momenten die gekoesterd worden, is precies wat we hopen te bereiken. Dat iedereen er blij mee is, maakt het des te beter. Uw tevredenheid en de glimlach van uw kleinzoon zijn van enorme waarde voor ons. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en we hopen dat de foto een speciaal plekje in uw huis en hart heeft gevonden.
Levering helemaal volgens plan
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear that the delivery went exactly as planned. We're pleased to know that everything met your expectations and that the process was seamless. Your satisfaction is important, and we are delighted that the experience was positive. Thank you for sharing your feedback and for choosing us.
Supermooie resultaat; keurig afgewerkt en middels track and trace was het proces goed te volgen. Het duurt ff maar dan heb je ook wat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beschrijving van uw ervaring! Het klinkt alsof het eindresultaat echt de moeite waard was en dat het volgen van het proces via track and trace goed werkte voor u. De aandacht voor detail en afwerking lijkt precies te zijn wat u zocht. Het is fijn te horen dat het wachten uiteindelijk beloond werd met iets speciaals. Uw tevredenheid met zowel het resultaat als de voortgang van het proces is van groot belang en waardevol. Dank voor het delen van uw positieve ervaring, en geniet van het mooie resultaat!