De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Alles prima
Antwoord van bestecanvas.nl
Aantrekkelijk prijs op dit moment snelle bezorging ziet er goed uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de prijs aantrekkelijk was en dat de bezorging snel verliep! Het is geweldig dat het product er goed uitziet bij aankomst. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die we bieden. Mocht je in de toekomst nog andere producten nodig hebben, dan hopen we dat je weer aan ons denkt. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van je positieve ervaring!
Snelle levering, mooie afdrukken, goede producten en fijne prijzen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de snelle levering en de kwaliteit van de afdrukken aan de verwachtingen voldoen. Het is fijn dat de producten en prijzen naar wens zijn. We streven er altijd naar om een uitstekende ervaring te bieden, en het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met wat je hebt ontvangen. Jouw positieve feedback motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven leveren. Bedankt voor het delen van deze ervaring, en we hopen dat je in de toekomst opnieuw van onze diensten geniet.
Heel mooi geprint in heldere kleuren en met de juiste uitsnede
Antwoord van bestecanvas.nl
De feedback over de printkwaliteit en kleurdiepte is bijzonder waardevol. Het is inspirerend om te horen dat de kleuren helder zijn en de uitsnede precies goed is. Het bereiken van een mooi resultaat is altijd het doel, en deze positieve ervaring is een fijne bevestiging. Bedankt voor het delen van deze beoordeling, die zeker meegenomen zal worden voor toekomstige productontwikkeling. Uw tevredenheid is belangrijk en het is geweldig om te weten dat het voldoet aan uw verwachtingen.
Snelle levering, scherpe foto's, top kwaliteit!
Antwoord van bestecanvas.nl
Receiving such positive feedback is always a pleasure. It's great to hear that the delivery was quick and the photos met your expectations in terms of sharpness and quality. We strive to ensure that every aspect of our service contributes to a satisfying experience. Your recognition of our efforts is truly appreciated and motivates us to maintain these standards. Thank you for taking the time to share your thoughts and highlight what mattered most to you.
👍🏽Dik tevreden!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Your positive feedback truly resonates with us! It's wonderful to hear that you're so satisfied with your experience. We strive to provide a service that meets expectations and it's gratifying to know we've succeeded in that regard. Thank you for taking the time to share your thoughts; it really adds value to our day. We're committed to maintaining the level of satisfaction you've experienced, and your kind words encourage us to continue delivering the best. If there's anything else you would like to share, your input is always appreciated. Looking forward to serving you again in the future.
Foto in lijst
Snel en mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Snel gemaakt en geleverd, de foto's op plexiglas is echt super gaaf.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een snelle levering en het geweldige resultaat zijn zeker een mooie combinatie. Het is fantastisch om te horen dat de foto's op plexiglas u zo goed bevallen. Plexiglas biedt een schitterende manier om beelden tot leven te brengen, met levendige kleuren en een moderne uitstraling. De positieve ervaring die u deelt is ontzettend waardevol, en het is fijn dat de snelheid van maken en leveren aan uw verwachtingen voldeed. Het plezier dat u heeft van het eindproduct maakt het allemaal de moeite waard. Dank voor het delen van uw positieve ervaring en geniet van uw prachtige foto's op plexiglas.
Zitten kleine vouwen in. Jammer maar verder mooie canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat u de canvas mooi vindt. Kleine vouwen kunnen soms ontstaan door de manier waarop het product verpakt en verzonden wordt. We streven ernaar dat onze producten in zo goed mogelijke staat bij u aankomen en hopen dat het canvas verder naar wens is. Uw feedback helpt ons om ons productaanbod te blijven verbeteren. We waarderen uw mening en hopen dat u ondanks de kleine vouwen verder kunt genieten van uw aankoop. Dank u voor het delen van uw ervaring.