bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.804 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Alles is goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof alles naar wens was, en dat maakt ons blij. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met je ervaring. We zetten ons in om elke bezoeker een mooie ervaring te bieden en zijn blij dat we dat voor jou hebben kunnen doen. Jouw positieve feedback is waardevol en motiveert ons om door te gaan op deze weg. Mocht je in de toekomst nog eens bij ons langskomen, dan hopen we opnieuw aan je verwachtingen te voldoen. Dank voor je vriendelijke woorden en het delen van je ervaring.
Mijn kopje waren heel mooi gemaakt ik ben blij met de resultaat altijd ben ik tevreden met jullie
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een mooie woorden over het resultaat van uw kopje! Het is geweldig om te horen dat u blij bent en steeds tevreden bent met wat we leveren. Het doet ons goed om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Het is ons doel om keer op keer kwaliteit te bieden, en uw positieve feedback is een fantastische bevestiging. We hopen dat uw kopje veel plezier geeft en dat uw ervaringen met ons steeds zo prettig blijven. Dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw tevredenheid.

Mooie kwaliteit canvas

De kwaliteit van de canvas is heel mooi en stevig. Snel bezorgd. Aanrader
Antwoord van bestecanvas.nl
Het verheugt ons dat de kwaliteit van onze canvas aan uw verwachtingen voldoet en als mooi en stevig wordt ervaren. Het is geweldig te horen dat de levering snel verliep. Heel fijn dat ons product als aanrader wordt gezien. We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat u veel plezier zult hebben van de canvas en blijven ons best doen om de ervaring even bevredigend voor anderen te maken. Uw reactie is een bemoedigend signaal voor ons team om de hoge standaard te behouden waar onze klanten van genieten.
Slechte kwaliteit van de puzzel
Antwoord van bestecanvas.nl
We nemen je feedback over de puzzelkwaliteit serieus en zullen dit meenemen in onze evaluatie. We nemen binnenkort contact met je op via e-mail.
Uitstekende snelle service en prima prijs / kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
What a testament to the efficiency and value provided! It's wonderful to hear that the service met your expectations for speed and that you found the price and quality to be satisfactory. Your feedback is greatly appreciated and serves as a reminder of the importance of delivering consistent quality and timely service. Maintaining a balance between cost and excellence is always a priority, and it's heartening to know that it resonated with you. Thank you for sharing your experience, and we are delighted that you found the service to your liking. Your satisfaction is valued, and it's a pleasure to have been able to serve you well.
keurige snelle afhandeling met prachtig resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof je tevreden bent met de snelle afhandeling en het prachtige resultaat dat je hebt ervaren. Het is altijd fijn om te horen dat de dingen soepel verlopen en dat de uitkomst aan je verwachtingen voldoet. Het lijkt erop dat je goed geholpen bent en een positieve ervaring hebt gehad, wat ons motiveert om onze diensten aan te bieden zoals ze bedoeld zijn. Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent met het resultaat van de afhandeling en we hopen dat je in de toekomst weer kunt genieten van dezelfde kwaliteit. Bedankt voor je positieve feedback.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Snelle levering en mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
The speedy delivery and beautiful quality truly shine. It's fulfilling to know that our service and products have met your expectations. The emphasis on timely delivery and maintaining a high standard of quality is central to our efforts. We strive to ensure every aspect of your experience is as seamless as possible. Your feedback serves as a testament to our dedication, and we are grateful for the opportunity to provide you with a satisfactory experience. Thank you for sharing your positive experience with us.
Het afgeleverde werk was perfect
Antwoord van bestecanvas.nl
Perfectie in het afgeleverde werk is altijd een plezier om te horen. Het is fijn om te weten dat de dienstverlening aan verwachtingen voldoet en dat het resultaat naar wens is. Kwaliteit en precisie zijn essentiële aspecten waar wij veel waarde aan hechten, en het is geweldig dat dit in uw ervaring tot uiting kwam. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, het motiveert ons om consequent te streven naar de beste resultaten. We hopen dat we u in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn en blijven werken aan het leveren van werk dat aan hoge standaarden voldoet.

Snel en goed

Snel geleverd en prima kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te lezen dat de snelle levering en uitstekende kwaliteit van ons product indruk op je heeft gemaakt. Het is fijn te weten dat ons team ervoor heeft gezorgd dat je tevreden bent met je aankoop. Jouw positieve feedback is een waardevolle bevestiging dat onze inspanningen om uitstekende service te bieden gewaardeerd worden. We zijn blij dat je deze ervaring hebt gehad en dat het voor jou naar wens was. Het doet ons plezier te horen dat alles soepel is verlopen, en we hopen dat je er veel plezier aan beleeft. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in ons.
Was goed, duurde wel even maar dat is logisch denk ik.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een fijn bericht om te lezen! Het is mooi dat je begrip toont voor de tijd die het kost, en de logica daarachter ziet. We zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat. Het is altijd ons doel om kwaliteit te leveren, ook al kan dat soms wat langer duren. Bedankt voor je geduld en je positieve feedback. Het is prettig om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Mocht je in de toekomst nogmaals van onze diensten gebruikmaken, hopen wij dat we opnieuw aan je verwachtingen kunnen voldoen.
Prachtig duidelijke afbeelding en mooi afgewerkt
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de afbeelding zo duidelijk en mooi afgewerkt is. Het is geweldig dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Dergelijke positieve woorden zijn altijd een genoegen om te ontvangen en ze inspireren ons om op dezelfde weg te blijven. Uw tevredenheid met de kwaliteit is van groot belang, en het is fantastisch dat u tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. We waarderen uw beoordeling enorm en hopen dat het product u nog lang plezier zal geven.
Altijd mooi. Ben er super blij mee
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige feedback over je ervaring! Het is fantastisch om te horen dat je er super blij mee bent. We streven ernaar om keer op keer te voldoen aan de verwachtingen en het is fijn om te weten dat je er altijd plezier aan beleeft. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring en voor het vertrouwen. We hopen dat je blijven genieten van alles wat wij te bieden hebben. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar om je verder te helpen.
Everything went smoothly. Love my prints
Antwoord van bestecanvas.nl
It’s wonderful to hear that your experience was effortless and your prints have brought you joy. A seamless process paired with satisfying results is what we strive for, and knowing that you are delighted with your prints is truly gratifying. Your feedback is invaluable, and we appreciate you sharing your positive experience. If there is anything else you need, or if there’s more we can assist you with in the future, we are always here to help. Your satisfaction is important to us, and we look forward to serving you again. Thank you for choosing us for your prints.
Super