bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.804 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl

Zeer ontevreden. De foto is slecht genomen: het hoofd van mijn kleinzoon staat er niet volledig op. Onaanvaardba
Antwoord van bestecanvas.nl
Apologies dat de foto niet goed is uitgesneden en het hoofd van je kleinzoon niet volledig zichtbaar is. We'll email you shortly to sort this out.
Dagelijkse spam mails? Really?
Antwoord van bestecanvas.nl
We begrijpen je frustratie over de e-mails. We'll email you shortly om je voorkeuren aan te passen.
Mooie afdruk
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de afdruk naar wens is! Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. We hopen dat het product precies is wat je zocht en dat het goed past bij je verwachtingen. Het is inspirerend om te weten dat je de kwaliteit waardeert. Dank voor je feedback en ondersteuning. Als er nog iets is dat we kunnen doen om je ervaring nog beter te maken, laat het ons gerust weten. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.
ben zeer te vreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Het doet ons goed dat je tevreden bent met je ervaring. We streven ernaar onze klanten een positieve ervaring te bieden en het is geweldig om te zien dat dit in jouw geval is gelukt. Jouw feedback is belangrijk voor ons en inspireert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en het vertrouwen dat je in ons stelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Mijn bestelling is prachtig geworden. Vond alleen de levertijd lang duren.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de bestelling zo goed is bevallen! Het is geweldig dat je tevreden bent met het eindresultaat. Jouw opmerking over de levertijd geeft ons waardevolle inzichten. We streven ernaar dat elke bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd om de beste ervaring te bieden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Iedere feedback zoals die van jou helpt ons om te kijken naar mogelijkheden voor verbetering en nog betere service te leveren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst opnieuw blij maken met onze producten.
Ik ben heel tevreden met het resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat elke ervaring precies is wat je verwacht. Het doet ons plezier dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen dat het resultaat je blijft bevallen en danken je voor het delen van je positieve ervaring. Mocht je in de toekomst nogmaals onze diensten nodig hebben, dan staan we klaar om je te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in ons.
Ben supper tevreeden
Antwoord van bestecanvas.nl
Your appreciation is truly motivating! It's wonderful to hear that you're very satisfied. Providing a seamless experience is always our goal, and feedback like yours inspires us to continue delivering quality. If there's anything specific you enjoyed, feel free to share, as it helps us maintain the high standards that customers like you value. Thank you for taking the time to express your satisfaction; it means a lot to us.
Super
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw recensie. Onze excuses voor het ongemak, en we willen uw probleem zo snel mogelijk oplossen. We hebben al per e-mail contact met u opgenomen en wij zien uw antwoord tegemoet.

Beste canvascanvas

Prachtige afwerking, frisse kleuren en prima bestelservice. Dankjewel
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback over onze afwerking, frisse kleuren en bestelservice. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. De zorg die we besteden aan details en de selectie van kleuren is iets waar we trots op zijn. Jouw ervaring motiveert ons om door te gaan op deze weg. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons; het maakt ons werk de moeite waard. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we klaar om je weer te helpen. Veel plezier met je aankoop!
Super mooi geworden mooi in lijst alles klopt
Antwoord van bestecanvas.nl
What a wonderful way to describe the completed work. It's great to hear that everything has come together so beautifully and that the piece fits perfectly in its frame. Your appreciation of the finished product is truly valued. We're delighted that the final outcome meets your expectations and reflects the quality and detail you were hoping for. It's always a pleasure to see such satisfaction with the result, and comments like yours inspire us to continue delivering work that resonates with our clients. Thank you for sharing your feedback – it means a lot to us to know that you're pleased with the result.
Goede snelle en mooie levering
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelle en mooie levering die je hebt ervaren, laat zien dat het proces goed verloopt. Het is fijn om te horen dat de service aan je verwachtingen voldoet. Het is altijd ons doel om een positieve ervaring te bieden, en jouw feedback helpt ons in de juiste richting te blijven gaan. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Vlotte en zorgvuldige verzending is belangrijk, en het is goed te weten dat je daar tevreden mee bent. Het inspireert ons om op dezelfde manier door te gaan en ervoor te zorgen dat je wederom een plezierige ervaring hebt. Jouw tevredenheid is van groot belang en we waarderen je waardering.
Mooie afdrukken, goede service!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een plezier om te horen dat de kwaliteit van onze afdrukken en service zo goed is bevallen! Het is altijd ons doel om een ervaring te bieden die aan de verwachtingen voldoet. De positieve feedback is een geweldige motivatie voor ons team. Het doet ons veel plezier dat je tevreden bent met wat we bieden. We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en hopen dat we je in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn. Je waardering helpt ons continu te ontwikkelen en te verbeteren, en we streven ernaar om dezelfde hoge standaard te blijven bieden. Bedankt voor je review!
Mooie kleuren, snelle levering!
Antwoord van bestecanvas.nl
Splendid to hear such positive feedback about the vibrant colors and efficient delivery service! The appeal of our products and the speed at which they arrive are crucial elements for us, and it's rewarding to know these aspects have met your expectations. Your satisfaction is important, and receiving such commendation encourages us in our ongoing commitment to quality and service excellence. Thank you for taking the time to share your experience. Enjoy the colors and the convenience!
Consumer profile image
Rob B.
Blaricum

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Mooie kwaliteit en snel geleverf
Antwoord van bestecanvas.nl
De vreugde van een product dat snel en van uitstekende kwaliteit arriveert, is ongeëvenaard. Het is altijd fijn om te horen dat de levering aan je verwachtingen voldoet. We zijn blij dat je onze service als snel en betrouwbaar hebt ervaren. Kwaliteit en efficiëntie zijn belangrijke aspecten die bijdragen aan een positieve ervaring, en het is geweldig dat je hier tevreden mee bent. Als er nog meer te ontlenen valt aan onze producten, hopen we dat jouw volgende keuze net zo bevredigend zal zijn. Het doet ons deugd om te weten dat je tevreden bent met je aankoop.