De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Privéprofiel
Deze is helaas niet ontvangen.
Ik kan deze daarom niet beoordelen, of het is fout gegaan met bestellen?
De andere is namelijk wel ontvangen.
Antwoord van bestecanvas.nl
We'll email je binnenkort om te controleren wat er is gebeurd met deze bestelling en waar het product is gebleven.
Foto kleinzoon
Prachtige foto in mooie ljjst.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de foto en lijst zo goed bevallen! Een prachtige foto verdient natuurlijk een bijpassende lijst die de schoonheid ervan versterkt. Het doet ons plezier dat jouw keuze zo goed heeft uitgepakt. We hopen dat je er lang van kunt genieten en dat het een prachtige aanvulling is op je interieur. Mocht je in de toekomst nog meer kunst of lijsten willen bekijken, dan ben je altijd van harte welkom om het assortiment verder te ontdekken. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste doel, en het is fijn te weten dat je zo blij bent met je aankoop. Geniet ervan!
Hij is zo mooi geworden de grote hond is er niet meer ik heb twee foto’s samen gevoegd
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige manier om herinneringen te koesteren en te delen. Het samenvoegen van foto's kan een heel speciaal resultaat geven, en het is duidelijk dat je blij bent met hoe het is gelukt. Creativiteit is een krachtige manier om dierbare momenten te bewaren en te beleven. Het doet goed te weten dat het proces naar tevredenheid is verlopen. Het is altijd bijzonder om te zien hoe persoonlijke kunstwerken tot leven komen en een blijvende indruk maken. Geniet van het uiteindelijke kunstwerk en de herinneringen die het met zich meebrengt.
Top
Goede service mooi product !
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de service en het product zo positief ervaren worden. De zorg en aandacht die in de service en het product zijn gestoken, lijken hun vruchten af te werpen. De waardering voor wat er geleverd is, spreekt boekdelen en inspireert tot het voortzetten van dergelijke inspanningen. Het is duidelijk dat er een harmonieuze balans is gevonden tussen kwaliteit en klanttevredenheid. Het enthousiasme voor de mooie aspecten van het product en de service is zeer waardevol. Het delen van deze positieve ervaring wordt enorm gewaardeerd en draagt bij aan de motivatie om kwaliteit te blijven leveren.
Het is prachtig en heel goed gedaan.
Antwoord van bestecanvas.nl
De schoonheid en kwaliteit van uw ervaring schittert door uw woorden. Het is geweldig om te horen dat onze inspanningen zo goed zijn ontvangen. Uw tevredenheid is iets waar we op willen voortbouwen. Dank voor het delen van uw positieve ervaring en het beoordelen van onze inzet. Het is altijd een bijzondere gelegenheid wanneer onze zorg en aandacht de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We hopen dat uw ervaringen met ons blijven inspireren. Uw review is een bemoedigende herinnering aan waarom we ons werk met passie doen. Op naar meer van zulke onvergetelijke momenten!
Snel en goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de ervaring snel en goed was. Het is altijd ons doel om een efficiënte en hoogwaardige service te bieden. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring. We zijn blij dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Je feedback is waardevol en motiveert ons om door te gaan op deze weg. We hopen dat we je in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn en dat je opnieuw geniet van een snelle en goede ervaring. Nogmaals bedankt voor de lovende woorden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Antwoord van bestecanvas.nl
een foto op canvas laten afdrukken en het resultaat is práchtig!!
Er valt niets te verbeteren! ;)
Antwoord van bestecanvas.nl
Een schitterende herinnering op canvas kan een ruimte echt opfleuren, en het is fantastisch om te horen dat het eindresultaat zo goed bevalt! Het is altijd ons doel om een product te leveren waar niets meer aan verbeterd hoeft te worden. Veel plezier met het genieten van uw prachtige kunstwerk!
snel geleverd en goede kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om onze klanten een efficiënte en hoogwaardige ervaring te bieden, en uw tevredenheid is een geweldige bevestiging van dat streven. Het is fijn dat u de snelheid en kwaliteit op prijs heeft gesteld. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. We hopen dat onze service en producten bij toekomstige bestellingen even goed zullen blijven bevallen. Geniet van uw aankoop en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 3-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Mooie kwaliteit van kleuren en stoffen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig te horen dat de kleuren en stoffen van onze producten indruk hebben gemaakt. De zorgvuldige selectie van materialen is een belangrijk aspect van ons werk, en het is fijn dat dit gewaardeerd wordt. We streven ernaar om producten te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook van hoge kwaliteit. Uw positieve ervaring is precies wat we hopen te bereiken, en het doet ons goed dat u tevreden bent met uw aankoop. Dank voor uw feedback en het vertrouwen in onze producten. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.
Fijn afwerking
Top kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Craftsmanship and quality often speak for themselves, and it's wonderful to hear your appreciation for our work. The details and care put into each aspect aim to meet high standards, and receiving feedback like yours confirms that commitment. Your satisfaction is immensely important, and hearing such positive remarks motivates continued dedication to delivering excellence. It's rewarding to know that the quality resonates well with you. Thank you for sharing your thoughts and recognizing the effort involved in achieving top-notch results.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooie canvas van een bijzondere foto.
Erg mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is altijd bijzonder om te horen dat een foto zo goed op canvas tot zijn recht komt. De schoonheid en het unieke karakter van uw foto lijken perfect gevangen in de afdruk. We zijn blij dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet en dat de kwaliteit van het canvas u bevalt. Het is geweldig om te weten dat onze service en producten bijdragen aan het creëren van zulke memorabele stukken. Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw positieve feedback. Uw tevredenheid betekent veel en inspireert ons om ons werk met zorg en precisie voort te zetten. Geniet van uw mooie canvas!