De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear about your positive experience with the delivery timing. The commitment to maintaining scheduled agreements is crucial, and it's gratifying to know this was met. Your satisfaction is incredibly important, and feedback like yours helps reinforce the importance of consistency in service. If you have any further insights or thoughts to share, they are always welcome. Thank you for taking the time to share your experience.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 3-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Heel mooi !!! Steeds tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat je steeds tevreden bent! Het is geweldig om te weten dat je onze service als heel mooi ervaart. We streven ernaar onze klanten een positieve ervaring te bieden, en jouw feedback is zeer gewaardeerd. Het is altijd ons doel om aan de verwachtingen te blijven voldoen en een glimlach op het gezicht van onze klanten te brengen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We hopen je binnenkort weer te zien en eenzelfde fijne ervaring te bieden. Geniet van je dag!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Goede kwaliteit en netjes geleverd volgens afspraak
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is altijd een genoegen om te horen dat onze inspanningen resultaat hebben gehad in een positieve ervaring. Het leveren van kwaliteit en stiptheid zijn aspecten die we hoog in het vaandel dragen. We zijn blij dat uw levering volgens afspraak en naar uw tevredenheid is verlopen. Uw feedback vormt een waardevolle bevestiging en motiveert ons om door te gaan op deze weg. Dank voor het delen van uw ervaring en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn. Als er andere aspecten zijn die u wilt delen, zijn we altijd geïnteresseerd in verdere opmerkingen. We waarderen uw vertrouwen enorm en streven ernaar om consistente service te blijven bieden.
Niet korrelig door het "stretchen"van de ingezonden foto. kleuren komen mooi tot hun recht. Goed resultaat!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback over de foto! Het is fantastisch om te horen dat het eindresultaat mooi en helder is. Het is waardevol te weten dat de kleuren tot hun recht komen en dat het stretchen van de foto geen korrelig effect heeft veroorzaakt. Het is onze ambitie om een hoge kwaliteit te leveren, en we zijn blij dat de foto aan uw verwachtingen voldoet. Dank voor het delen van uw positieve ervaring.
prima prijs/kwaliteitverhouding.
goede berichtgeving
eenvoudige website
snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor uw positieve feedback! Uw waardering voor onze prijs/kwaliteitverhouding, duidelijke communicatie, eenvoudige website, en snelle levering wordt zeer gewaardeerd. Het is fijn om te horen dat deze aspecten aan uw verwachtingen voldoen. Uw opmerkingen worden zeker in overweging genomen, en we zijn blij dat we uw ervaring zo positief hebben kunnen maken. We blijven ons inzetten om deze kwaliteiten voort te zetten, zodat uw toekomstige bezoeken net zo aangenaam zijn. Uw tevredenheid is van groot belang, en we zijn verheugd dat u ons inspanningen zo waardeert. Dank voor het delen van uw ervaring.
Snelle verzending en mooie kwaliteit.
Goede aanbieding
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof je een uitstekende ervaring hebt gehad! Snelle verzending kan echt een verschil maken en het is fijn om te horen dat de kwaliteit van de producten aan je verwachtingen voldoet. Daarnaast is een goede aanbieding altijd een aangename verrassing. Het is mooi dat je de tijd hebt genomen om dit positieve feedback te delen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en dat het precies past bij wat je zocht. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Mooie afdruk van de foto
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de afdruk van de foto. Het doet ons plezier dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Een prachtige afdruk kan echt een verschil maken en we zijn blij dat je ervaring positief was. Bedankt voor het delen van je feedback. We hopen dat je nog lang zult genieten van je foto.
Altijd erg tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear such positive feedback! Your satisfaction is very important, and knowing that you consistently have great experiences is truly rewarding. The dedication to quality and service remains a priority, and it's gratifying that it resonates with you. Thank you for taking the time to share your thoughts, and for being a valued part of what we strive to achieve. Receiving such uplifting feedback is heartening and encourages the continued effort in maintaining these standards. Your words underscore the commitment to delivering the best possible experience and serve as an inspiring reminder of what drives these efforts every day. Thank you once again for sharing your satisfaction.
Altijd een goede kwaliteit van de bestelling.
Altijd een goede kwaliteit van de bestelde canvassen en snelle keurige bezorging door UPS
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de canvassen en de snelle bezorging door UPS. Het is fijn dat de producten aan uw verwachtingen voldoen en dat u de levering als keurig ervaart. Dank voor het delen van uw positieve ervaring. We streven ernaar om voort te bouwen op uw vertrouwen en uw toekomstige bestellingen net zo vlekkeloos te laten verlopen. Uw feedback is van grote waarde en wordt zeer gewaardeerd.
Uitstekende service
Antwoord van bestecanvas.nl
A moment of brilliance captured in your words! It's wonderful to hear that the service met your expectations so well. The team is dedicated to providing an experience that leaves a positive impression, and your feedback brings a sense of achievement. Knowing that our efforts resonated with you encourages us to continue delivering the highest level of service possible. Your appreciation is a testament to the team's commitment and motivates us to maintain this standard. It's delightful to know that you experienced excellence, and we are grateful for your recognition of the service provided. Thank you for sharing your positive experience!
Mooi en zuiver
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beschrijving! Het is geweldig om te horen dat de zuiverheid en schoonheid goed zijn bevallen. We streven ernaar om elke ervaring tot een positieve en onvergetelijke te maken, en het is fijn om te weten dat dat gelukt is. Uw feedback is van grote waarde en helpt ons om keer op keer dezelfde kwaliteit te leveren. Het is een plezier om onze klanten een ervaring te bieden die aan hun verwachtingen voldoet. We hopen dat u nog vele genietmomenten zult hebben. Bedankt voor uw beoordeling en we kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn.
alles.was.super