bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.034 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.808 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Zeer helder resultaat. Duidelijk… mooie kleuren.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een schitterende beschrijving van uw ervaring! Het is geweldig om te horen dat de helderheid en de kleuren zo goed naar voren komen. Het lijkt erop dat het geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw woorden zijn erg waardevol en dragen bij aan het begrip van wat onze klanten waarderen. De zorgvuldigheid en aandacht die u heeft besteed aan het beoordelen van onze service, is erg belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld. Hopelijk blijft de positieve indruk die u heeft, voortduren en kijken we uit naar uw volgende bezoek. Dank voor het delen van uw ervaring.
TD
Theo D.

Prima resultaat

Resultaat naar verwachting en vlotte levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof de levering soepel is verlopen en het product aan de verwachtingen voldoet. Dat is precies wat we hopen te bereiken met elke bestelling. De tevredenheid van onze klanten betekent veel voor ons en het is goed om te horen dat de ervaring positief was. Het lijkt erop dat alles goed is gegaan en dat de snelheid van de levering een pluspunt was. We streven er altijd naar om een probleemloze service te bieden die aan de behoeften van de klant voldoet. Bedankt voor het delen van deze positieve feedback, het is altijd fijn om te horen dat alles naar wens is.
Mooie kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Uitstekende service!
Antwoord van bestecanvas.nl
De waardering voor de kwaliteit en prijs wordt op prijs gesteld, en het is geweldig te horen dat de service aan verwachtingen voldoet. Het succes van zulke ervaringen is belangrijk en het zal worden meegenomen in het streven naar het beste. Dank voor het delen van deze positieve ervaring en het benadrukken van punten die van waarde zijn. Het is inspirerend om te zien dat de balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie en de geleverde service goed ontvangen worden. Het enthousiasme voor deze aspecten blijft een drijfveer om de goede ervaring voort te zetten.

Snel

Zeer snel geleverd en uitgevoerd zoals beloofd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het is fijn te horen dat de levering en uitvoering aan uw verwachtingen voldoen. Het spreekt boekdelen over de toewijding en precisie waarmee het team te werk gaat. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we zijn blij dat onze service u heeft kunnen bekoren. Mocht u in de toekomst nog meer nodig hebben, dan staan we altijd klaar om u te ondersteunen bij uw behoeften. Uw feedback motiveert ons om te blijven streven naar uitstekende dienstverlening.
Ik vond te geel
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 3-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Top
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.