bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi, maar niet helemaal gekregen wat ik besteld had.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je de canvas mooi vindt. We'll je binnenkort e-mailen om te bespreken wat er niet klopte met je bestelling. Je input helpt ons bij bestecanvas om alles zo goed mogelijk te maken.
Goeie kwaliteit Alleen duurde de levertijd best lang Maar waarschijnlijk de schuld van het post order bedrijf
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit goed is! De langere levertijd is inderdaad vaak afhankelijk van de vervoerder. Bedankt voor je begrip en voor het kiezen van bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.

Wie ben jij

Ik dacht dat de bestelling van mij op aluminium zou zijn, maar ik heb op glas gekregen zal wel verkeerd aan hebben geklikt
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas! Goed dat je tevreden bent met het resultaat, ook al werd het glas in plaats van aluminium. Volgende keer staat de materiaaloptie duidelijk bij het bestellen.
Scherpe aanbieding via HEMA. Kwaliteit oké, maar verzendinformatie klopte niets van.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit van je bestelling goed is! We kijken naar de verzendcommunicatie om dit te verbeteren. Bedankt voor je feedback.
Altijd goede service en prijs-kwaliteitverhouding! Snel en correct verzending
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en service! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Ik heb twee foto s besteld op glas en ze zijn heel mooi geworden ben zeer tevreden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de foto's op glas zo mooi zijn geworden! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Heel mooi kwaliteit van foto en vlot verzending
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de fotokwaliteit je bevalt en de verzending vlot verliep. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Mooi product en gunstig geprijsd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas naar wens is! Bij bestecanvas proberen we altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Bedankt voor je recensie!
Prachtig , vorige de derde keer besteld . Top!!!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je opnieuw voor bestecanvas hebt gekozen! Bedankt voor je vertrouwen.