bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Goed product, ben tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de bestelling in goede orde is ontvangen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Het ziet er geweldig uit. Zowel de canvasfoto als de 4 kleine foto's incl. lijst en plakmagneetjes.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles zo goed is uitgepakt! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor je canvasfoto en fotoprintjes.
Product ziet er prima uit. Verschillende mogelijkheden om op te hangen bijgevoegd. Prima!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas er goed uitziet en de ophangmogelijkheden handig zijn. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
The quality is very good, I will order again in the future.
Antwoord van bestecanvas.nl
Thanks for your order! That's great to hear about the quality. We look forward to creating more for you at bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
precies zoals ik had gedacht en mooie kleuren
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kleuren precies goed zijn! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Snel en mooi! Erg goede prijs kwaliteit verhouding
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
De foto met lijst is super mooi geworden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat het resultaat zo mooi is geworden! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor je foto met lijst.

Prachtig

Schilderijen zijn heel erg mooi en netjes.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je opvalt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooie afdruk op canvas voor een goede prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.

minder dan verwacht

Een mooie kleurrijke foto komt op canvas toch niet goed uit; te donker en te blauw. Jammer. Kwaliteitscontrole kan beter Waarom worden er geen (hogere kwaliteit) -TIFF-files geaccepteerd ?
Antwoord van bestecanvas.nl
We begrijpen dat de kleuren op je canvas anders uitpakten dan verwacht. We'll email je binnenkort om dit te bespreken. TIFF-bestanden kunnen technische uitdagingen geven, maar JPG in hoge resolutie levert doorgaans uitstekende resultaten.
Mooi werk
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas! Fijn dat het resultaat naar wens is.
Snelle levering en prachtige posters en canvas lijstjes geworden Goede prijs ook
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je mooie woorden over de posters en canvas! Fijn dat je tevreden bent met de prijs en levering bij bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Heel mooi, goed advies op formaat voor afdruk foto.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het advies over het formaat goed uitpakte voor je foto! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Bijzonder goede kwaliteit en zeer snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas - fijn dat alles snel bij je was!