bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

mooi afgedrukt toppie
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de afdruk zo goed gelukt is! Bedankt voor je keuze voor bestecanvas.
Gewoon top.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Bij bestecanvas doen we ons best om elke keer weer kwaliteit te leveren. Tot de volgende keer!

Superblij

Ben superblij met mijn foto op canvas! Ondanks het grote formaat zo mooi scherp gebleven en de kleuren zijn prachtig! Levering binnen een week ook top!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de scherpte en kleuren van je canvas zo goed zijn geworden! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
HH
Hans H.
Kwaliteit foto's is prima !
Foto is mooi en duidelijk afgedrukt en goed straks om het frame geplaatst
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi om te horen dat de afdruk scherp is geworden en netjes gespannen zit. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!

Netjes!

Meerdere bestellingen in 1 gedaan, het was snel binnen en de fotolijsten zijn super mooi gemaakt! Vooral de grootste foto (60x40) was echt super mooi! Bedankt!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de fotolijsten zo mooi zijn uitgepakt, vooral de grote 60x40! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Beyong my expection.
Antwoord van bestecanvas.nl
Great to hear the product exceeded expectations! Thanks for choosing bestecanvas — that kind of feedback really makes a difference.
Super mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvas zo goed is uitgevallen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Snelle levering en super resultaat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je tevreden bent met het eindresultaat! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Mijn foto staat er helaas niet hellemaal op
Antwoord van bestecanvas.nl
Het spijt ons te horen dat de foto niet volledig op het product staat. We nemen deze feedback serieus en zullen je binnenkort per e-mail contacteren om dit verder te bekijken.

Niet optijd geleverd

Kreeg een mail met aanbiedingen en dat je dan een leuk kado had voor moederdag als ik het optijd zou bestellen maar het is vandaag moederdag en nog niks binnen Dus iets beloofd en niet waar gemaakt helaas
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is vervelend dat de levering niet op tijd was voor moederdag. We zullen je binnenkort een e-mail sturen om dit te bespreken. Je feedback over de communicatie rond de aanbieding nemen we serieus ter harte.
RB
Ria B.
SPIJKENISSE
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.