bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.700 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Dit is alweer de zoveelste bestelling die ik bij Bestecanvas heb gedaan. Drie canvassen: mooie kleuren en goede afwerking van spieraam. Jan
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je steeds terugkomt bij bestecanvas! Drie canvassen met mooie kleuren en een goede afwerking — dat is precies wat we nastreven. Bedankt voor je loyaliteit!
TR
Trudy R.
Leerdam

Goede correctie na eerdere slechte hulp

Zeer slechte hulp bij fout beste canvas. Ik ben een aantal keren zeer tevreden geweest maar ik heb nu een pakket met fotoos van een totaal onbekende ontvangen en het lukt niet om de juiste fotoos verzonden te krijgen. Na het bericht op trustpilot adequaat geholpen en gisteren het juiste pakket ontvangen. Het resultaat is prima

Alles prima in orde!

Snel geleverd, mooie kwaliteit en beduidend goedkoper dan veel anderen. Ik zou hier meteen weer bestellen als ik weer iets nodig heb.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas zo goed bevallen is! Bij bestecanvas is scherpe prijsstelling zonder concessies aan kwaliteit precies waar het om draait. Hopelijk tot de volgende bestelling!
De kwaliteit is altijd perfect. Foto's op acrylglas zijn oogstrelend mooi. Heb al heel veel laten maken bij BesteCanvas en ik ben zeer tevreden met het resultaat altijd. Ook de website is reuze handig als je iets wilt laten printen. En niet duur!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de acrylglas prints zo goed bevallen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas door de jaren heen.

Schade

Al veel foto,s op canvas besteld in lijstjes , deze nieuwe zending lagen er echter een paar foto,s los in de lijsten. verbinding gaten in lijsten open gebroken. Was wel makkelijk te repareren.
Antwoord van bestecanvas.nl
De losse foto's en opengebroken verbindingen zijn genoteerd — we sturen je binnenkort een email. Fijn dat je vaker bij bestecanvas bestelt!
Duidelijke website met een grote variatie aan fotoprodukten. Eenvoudige manier van bestellen en een zeer snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het bestelproces zo soepel verliep! Snelle levering en een breed aanbod zijn precies wat bestecanvas wil bieden. Bedankt voor je beoordeling!

Beoordeling canvas doek

Wat beviel: de kwaliteit van de fotoprint en het doek is echt goed. Wat kon beter. Er zaten donkere veeg plekken op de voorkant van het canvas doek. Voornamelijk ter hoogte van het houten frame werk. Heb deze vegen zelf proberen weg te halen. Met een vochtige doek lukte dit niet. Met de nate witte spons voorzichtig lukte het redelijk. Helaas geen foto's gemaakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
We nemen de kwaliteitskwestie met de vlekken op het canvas serieus — we mailen je binnenkort. Fijn dat je tevreden bent over de fotoprint en het doek zelf bij bestecanvas!
Canvas afdruk + omlijsting ziet er goed uit. De prijs kwaliteits is uitstekend en word snel geleverd en zeer goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas en omlijsting aan je verwachtingen voldoen! Snelle levering en goede verpakking zijn vanzelfsprekend bij bestecanvas. Bedankt voor je beoordeling!
Portret is prachtig geworden !Jammer dat de verzending zo lang duurde ( vandaag besteld morgen verzonden)verwacht je geen week
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat het portret zo mooi is geworden! De levertijd is zeker een punt om rekening mee te houden. Bij bestecanvas doen we er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

canvas foto

helemaal mooie afdruk op canvas met n mooie lijst, wat opviel waren 2 lichtere stipjes in t midden van de foto, deze waren op ge-uploade foto niet xichtbbar
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas en lijst er goed uitzien! De lichte stipjes die je hebt opgemerkt nemen we serieus — we sturen je binnenkort een e-mail hierover. Bedankt voor je eerlijke feedback over bestecanvas!

Heel mooi gedaan!!

Heel mooi gedaan, foto's zien er Super uit!! Zeer speciaal om ons helaas overleden maatje weer terug te zien op het doek 🥲
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvas zo goed is uitgekomen! Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen voor zo'n bijzondere herinnering.
Het was niet echt duidelijk wat 80x60 in hield. We hadden een ander formaat in gedachten. We kregen: 60 80 We verwachtten: 80 60
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven! De afmetingen worden altijd als breedte x hoogte weergegeven, wat soms verwarrend kan zijn. Je opmerking nemen we mee om de productpagina duidelijker te maken. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Bestellen ging probleemloos de bestelling was goed verpakt en ik was verbaasd over de kwaliteit helemaal geweldig
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de kwaliteit zo positief verraste! Goede verpakking en een soepel bestelproces zijn precies wat bestecanvas nastreeft. Bedankt voor je review!
Mijn eigen foto van giraffen ,prachtig op aluminium Hangt nog nie helemaal recht maar daar wordt aan gewerkt..
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat de girafenfoto zo mooi op aluminium is geworden! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor deze unieke print.
Mijn printjes waren goed helder afgedrukt maar de witte randen er omheen zijn niet even gelijk. Bovenkant waren bij sommige bijna geen rand en onder juis wel. Ik had wel verwacht dat de printjes center geprint werden op de geheugenspel kaartjes dat mn mooie witte rand ook op alle gelijk waren. Voor de rest is de afbeelding zelf wel netjes.
Antwoord van bestecanvas.nl
De uitlijning van de randen op de geheugenspel kaartjes had inderdaad consistenter moeten zijn. We nemen deze feedback serieus en zullen je binnenkort een e-mail sturen om dit verder te bespreken.
JT
J. T.

Uitstekende kwaliteit!

Het product heeft een uitstekende kwaliteit, is eenvoudig te bestellen en wordt heel goed en degelijk verpakt toegezonden. Ik ben er blij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad! Bij bestecanvas staat kwaliteit en zorgvuldige verpakking altijd centraal. Bedankt voor je bestelling!

Aanrader!

Echt te leuk! Mooie kwaliteit. En bezorgd binnen de te verwachten tijd. Daar zijn ze op de website heel transparant over. Keurig verpakt. Duurzaam ook want je krijgt soms mega verpakkingen met een mini inhoud. Maar dit is keurig vacuüm getrokken waardoor het een mooie platte verpakking was. Ik ben fan! En kom zeker terug!
Antwoord van bestecanvas.nl
It's fantastic to hear about your positive experience with the quality and timely delivery you've encountered. The transparency on the website, along with the careful and sustainable packaging, truly seems to have made a strong impression. The vacuum-sealed packaging not only enhanced the delivery but also aligned well with practical expectations. Knowing that the packaging effectively managed space without compromising integrity is delightful. Your enthusiasm about returning is greatly appreciated, and it's wonderful to know that the efforts made towards creating a satisfying experience are resonating. Thank you for sharing your thoughts and for your support.

Zeer snelle levering binnen 3 dagen. Super kwaliteit.

Zeer snelle levering binnen 3 dagen. Heel goede kwaliteit op mat aluminium. Ik kon het nu aan het gezin van mijn zoon geven op de middag waarop hun lieve paard moest worden ingeslapen wegens blessure. Ze waren er heel erg blij mee. De afbeelding was zo scherp dat je de haartjes op haar neus kon tellen, prachtig.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de aluminiumprint op tijd aankwam voor zo'n belangrijk moment. De scherpte van de afbeelding maakt het een waardevol aandenken. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!
Als altijd, Prima. Twijfel er nooit over of de kwaliteit wel goed is. Dat is namelijk altijd zo!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat de kwaliteit consistent is! Dat is precies waar bestecanvas voor staat. Bedankt voor je vertrouwen en dat je steeds terugkomt!
Privéprofiel

Heel erg tevreden met de Canvas

Heel erg tevreden met de foto's op de Canvas. Vorig jaar had ik er al 3 laten maken i.v.m. onze overleden hond als aandenken. Mijn vriend had 1 laten maken met een mooie zwarte lijst eromheen van onze hond die hangt boven de tv 🥰 En nu 2 laten maken van mijn kleinzoon van nu 6,5 maand oud. En als de kleine groter wordt ,kan ik hier weer een mooie foto laten maken op Canvas. voor mijn zoon en schoondochter. En zei zijn ook super blij met de 2 foto's op Canvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige manier om dierbare herinneringen te vereeuwigen! Canvasfoto's kunnen echt emoties vastleggen en een speciale plek in huis verdienen. Het klinkt alsof de foto's van uw geliefde hond en kleinzoon een mooie en betekenisvolle toevoeging zijn aan uw huis en dat van uw familie. Het is fijn te horen dat uw zoon en schoondochter ook zo blij zijn met hun cadeau. Het delen van zulke momenten en gevoelens is bijzonder, en we zijn verheugd dat de canvasfoto's zoveel vreugde hebben gebracht. Bedankt voor het vertrouwen in ons om zulke belangrijke beelden vast te leggen.