bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Hele mooie doek en lijst super goed ingepakt voor het versturen
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas en lijst goed zijn aangekomen! Zorgvuldige verpakking is belangrijk bij bestecanvas. Bedankt voor je bestelling!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Prima

Reprint? Super makkelijk en snel

Een kleinere reprint van een eerdere bestelling. Foto nog on file dus super makkelijk. Zo besteld en snel in huis. Echt weer top net als mijn eerdere bestellingen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat het proces zo soepel voor je verliep en dat je tevreden bent met de snelle levering en de eenvoud van het bestellen. Het is geweldig dat je ervaring consistent positief is, net als bij je eerdere bestellingen. We streven ernaar om elke keer diezelfde kwaliteit en gemak te bieden. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in ons om opnieuw te leveren wat je nodig hebt. We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn in de toekomst.

Lijmsporen door het verwijderen van de beschermfolie.

Beste, van de print ben ik tevreden. MAAR: De beschermfolie liet lijmsporen na op de print., die niet te verwijderen zijn met een zacht detergent. Ik heb op de rand een alcool-houdend detergent gebruikt om de lijmsporen te verwijderen met als gevolg de kleur en tekening verdween. Spijtig want de print op aluminium was prachtig. Jammer ! De rand van de print heb ik vervangen door een zelfklevende folie.
Antwoord van bestecanvas.nl
Lijmresten van de beschermfolie die niet weggaan en kleurverlies na reiniging — dat is vervelend. We'll email je binnenkort om dit verder te bespreken en te bekijken wat er gebeurd is met je aluminium print.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.

Prima product deze canvas foto's

Goede ervaringen met producten van Beste Canvas. Ook deze keer weer een prima verzorgde canvas foto. Perfect ingepakt en redelijk snel bezorgd door een aardige bezorger, niks mis mee!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Delighted to hear about your positive experience with Beste Canvas products. It's wonderful that your canvas photo was carefully packaged and delivered promptly, enhancing your satisfaction. The kindness of the delivery person adds a special touch to the overall experience. Knowing that everything met your expectations brings us great satisfaction. Such feedback motivates us in our ongoing efforts to provide high-quality service and products. Thank you for sharing your thoughts; they are appreciated and valued. Looking forward to providing you with more excellent products in the future.
Mooi artikel nog beter dan ik dacht. Heel leuk apart valentijnscadeautje.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat het cadeau zo goed is bevallen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor dit speciale valentijnscadeautje.
Mooi, Snel en goedkoo
Antwoord van bestecanvas.nl
Kwaliteit goed prijs goed Levering duurde wat lang Niettemin zeer tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Bedankt voor je geduld met de levering en voor het kiezen van bestecanvas.
Mooie kwaliteit. Makkelijke website om te bestellen. Snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!

Mooie kleuren ...schouderklopje

Mooie kleuren ...schouderklopje
Antwoord van bestecanvas.nl
Prachtige resultaten. Boven mijn verwachtingen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fantastisch dat het resultaat je positief heeft verrast! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Afdruk is uitstekend, maar de afwerking van het ene kussen bij de rits was het naaiwerk niet nauwkeurig afgewerkt. Voor de rest prachtig
Antwoord van bestecanvas.nl
Het naaiwerk bij de rits van het kussen had beter gekund — we sturen je binnenkort een e-mail. Fijn dat je tevreden bent met de afdruk!
Ik heb twee canvasdoeken besteld van me 5 bonus kleinkinderen nou zal je zegen ze zijn wouw geworden zo mooi zijn ze bedankt er voor Gr martha
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvasdoeken zo mooi zijn geworden met je kleinkinderen erop! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor deze bijzondere herinneringen.
Precies zoals ik besteld had, is het geleverd. Het is de auto van een vriend van ons, die deze helaas niet meer heeft. Onze vriend was ernstig ziek en wij wilden een hart onder de riem steken. En dat is gelukt. Hij was superblij.......en wij dus ook.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een verhaal van zorg en vreugde is gedeeld, en het is fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. De emotionele waarde van een geschenk kan vaak niet in woorden worden uitgedrukt, en het is bijzonder dat de levering precies was wat gewenst was. Het is mooi om te zien dat jullie deze speciale ervaring hebben kunnen delen met je vriend, en dat het voor hem een bron van blijdschap was in een moeilijke tijd. Het delen van zulke momenten maakt een verschil en blijft een dierbare herinnering.
KD
k D.
Netjes verpakt en keurig verwerkt. Wat we verwacht hadden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas aan de verwachtingen voldoet! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
LP
Lotys P.
Makkelijk overzichtelijk , wordt op de hoogte gehouden
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het bestelproces soepel verliep en de communicatie duidelijk was. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!