bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Prachtig resultaat!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fantastisch om te horen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Resultaat is prachtig, mooi strak in de lijst
Antwoord van bestecanvas.nl
Het resultaat spreekt voor zich! Fijn dat de lijst zo mooi strak zit. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Foto op plexiglas was goed verpakt, netjes geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de plexiglas print goed is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Foto collage op canvas laten maken , ziet er super uit en keurig snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat de foto collage op canvas zo goed is gelukt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Goed en heel kwaliteit is ook goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas naar wens is! Bedankt voor je keuze voor bestecanvas.

Ophangsysteem kan beter.9

Prima jwaliteit. Niet duur en vlotte verwerking. Maar...het ophangen systeem is niet zo handig. Die van een paar jaar geleden waren die wel en waren al bevestigd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je feedback over het ophangsysteem - we nemen dit zeker mee. Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle verwerking bij bestecanvas!
Helaas zit ik 1 van de foto's een lichte vlek.
Antwoord van bestecanvas.nl
We zien een lichte vlek op één van de foto's — we sturen je binnenkort een e-mail om dit op te lossen.
MB
M. B.
product ziet er goed uit en perfect verpakt voor verzending. Verzending geeft een tijd aan. Maar dat het in productie is die status geeft niets door. Ik zie liever dat er en tijdsduur bij staat en niet dat het in productie is. Geef aan hoe lang het gaat duren. Ik had het nodig voor een cadeau en heb wel tig keer naar de status gekeken.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn te horen dat het product er goed uitziet en perfect is verpakt voor verzending. Het is begrijpelijk dat een gedetailleerde tijdaanduiding tijdens het productieproces handig kan zijn, vooral wanneer het om een cadeau gaat. Het volgen van de status kan soms wat geduld vragen. Uw feedback is waardevol en helpt bij het verbeteren van de ervaring. Het streven is altijd om de verwachtingen zo goed mogelijk in te vullen. Dank voor het delen van uw ervaring, en hopelijk brengt het product veel plezier.
AS
Anita S.
Zoals altijd..weer heel mooi geworden..
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je weer tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooie kwaliteit canvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je bevalt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Heel mooi en netjes.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Snel geleverd, ziet er top uit voor goede prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de snelle levering en prijs-kwaliteit zo goed bevallen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.

Mooie foto op canvas

Ondanks de kerstdrukte toch snel geleverd en helemaal naar wens. Mooie kwaliteit foto op canvas met lijst. Heel blij mee.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas met lijst precies is wat je ervan verwacht had! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Ziet er altijd goed uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met het resultaat! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.