bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Acrylglas foto’s

Weer een perfecte foto van kleur en scherp Heb nu al 7 keer foto’s op acrylglas laten afdrukken allemaal vanhoge kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je alweer voor de zevende keer bij bestecanvas bestelt! Dat zegt genoeg over de kwaliteit van onze acrylglas prints.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl

Foto's korrelig ondanks hoge kwaliteit bestand

Foto's zijn geschikt voor posterformaat maar toch zijn drie A4 formaten korrelig afgedrukt.
Antwoord van bestecanvas.nl
De korreligheid op de A4-formaten is iets waar we serieus naar kijken. We'll email je binnenkort om dit verder te bespreken. Je feedback over de afdrukkwaliteit nemen we zeker mee.
Kleuren perfect en levering keurig op tijd, volgens afspraak.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kleuren precies goed zijn en de levering op tijd was. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!
Fijne correspondentie. Goed afgehandeld 🙏
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de communicatie en afhandeling goed verliepen. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Erg leuke foto op canvas , mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van je canvas! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Prachtig bedrukt op aluminium zeer tevreden!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je zo tevreden bent met je aluminium print! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.