bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.700 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Twee van de vier canvas afdrukken waren : grote strobaal en stoppelland na de oogst.

Twee van de vier canvas afdrukken waren wat flets afgedrukt . Jammer dat ik de vier ophangsystemen, die ik bij de eerste 4 canvas afdrukken in januari `26 niet opmerkte bij het bestellen en dus ook niet bestelde, later bij deze bestelling niet meer kon toevoegen. Ook apart bestellen van 4 ophangsystemen lukte me niet.
Antwoord van bestecanvas.nl
We'll email je binnenkort over de twee flets afgedrukte canvassen. De ophangsystemen kunnen toegevoegd worden tijdens het bestelproces - volgende keer kun je contact opnemen als je hulp nodig hebt bij het bestellen.
Eenvoudig bestellen en top resultaat op plexiglas. Positie van foto is ook hoe je hem krijgt dus niet ineens voeten eraf of zo..
Antwoord van bestecanvas.nl
Top dat de plexiglas print zo goed is uitgekomen! Bij bestecanvas krijg je precies wat je bestelt — geen verrassingen. Bedankt voor je review!
Altijd mooie kwaliteit, en dat al ruim 10 jaar, bezorgen met dpd is wat minder, liever post of dhl
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat de kwaliteit al meer dan 10 jaar consistent is! Bedankt voor je trouwe steun aan bestecanvas. Je feedback over de bezorging via DPD nemen we zeker mee.
De eerste keer een foto laten afdrukken op canvas. We zijn echt onder de indruk! Schitterende kwaliteit en zonder verlies aan scherpte.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je eerste canvas zo goed is uitgevallen! De kwaliteit en scherpte zijn inderdaad waar bestecanvas trots op is. Bedankt voor je vertrouwen!
Precies zoals de foto die ik gestuurd heb....ook dus zo gebleven. Duidelijke beschrijving van de order
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi dat de canvas zo nauwkeurig overeenkomt met jouw foto! Bij bestecanvas staat kwaliteit en precisie centraal. Bedankt voor je beoordeling!
Dit is de derde canvas die ik heb besteld bij bestecanvas. Ze zijn alle drie prachtig geworden. En worden hier door veel mensen bewonderd!
TS
Ted S.
Prima ervaring. Vlotte levering 3-4 dagen. Kleuren op canvas helemaal als de foto. Nette afwerking van de lijsten. Goed gespannen. Ook goed beschermd in de verzendverpakking
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvassen precies zijn zoals je had gehoopt! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.

Mooie kleuren en snelle levering

foto op canvas de kleuren zijn zelfde als de foto ook op plexiglas was mooi geworden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi om te horen dat de kleuren zo goed zijn overgekomen op je canvas! Bij bestecanvas doen we ons best om elke print zo nauwkeurig mogelijk te reproduceren. Bedankt voor je vertrouwen!
Leuke producten en een goede klantenservice. Steviger verpakken. De verpakking is tijdens het transport kapot/los gegaan waardoor er delen ontbraken. Dit probleem is goed opgelost.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat we het voor je konden oplossen. We nemen je feedback over de verpakking mee om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Prima! Echter niet erg goed verpakt. Helaas kwam hierdoor 1 canvas beschadigd aan. Dus dat kan beter! Verder zeer snel na plaatsen van de order, bestelling ontvangen! Voor herhaling vatbaar!
Antwoord van bestecanvas.nl
We sturen je binnenkort een e-mail over de beschadigde canvas. Fijn dat de levering zo snel was — dat is iets waar bestecanvas veel aandacht aan besteedt. De verpakking nemen we serieus mee als verbeterpunt!
Print is op canvas net zo goed. Snelle bezorging en goede communicatie. Daarnaast een hele leuke prijs voor een canvasdoekje.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles goed is aangekomen! Snelle bezorging en duidelijke communicatie zijn belangrijk bij bestecanvas. Bedankt voor je bestelling!
Een fotoopdracht van een overleden dierbare hond, keurig netjes en snel geleverd, dank je wel ❤️
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvas zo mooi is geworden en op tijd arriveerde. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas! ❤️
Veel mogelijkheden. Makkelijk te bestellen en vlotte levering. En zeer goed verpakt! Super blij met het eindresultaat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles zo soepel verlopen is! Bij bestecanvas zorgen we voor een goede verpakking en snelle levering. Bedankt voor je bestelling!
Prima product en redelijke prijzen. Jammer dat niet duidelijk wordt aangegeven dat de lijsten geen ophang bevestiging hebben
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het product en de prijzen in de smaak vallen! De opmerking over de ophangbevestiging nemen we zeker mee als waardevolle feedback. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor je bestelling!

Zeer goed

Besteld op een Zaterdag. Precies een week later de zending ontvangen. Zeer goed verpakt, en het eindresultaat is prachtig. 10/10 prijs:kwaliteit verhouding. Niks negatiefs aan te merken. Ik zal hier vaker bestellen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de snelle levering en kwaliteit je overtuigd hebben! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Altijd fijn om herinneringen vast te leggen op een mooi canvas. Heb al vele mensen blij gemaakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi om te horen dat je zoveel mensen een glimlach bezorgt met canvas prints! Bedankt dat je steeds weer voor bestecanvas kiest.
Het canvas was superleuk en netjes. De bezorging betekende helaas het einde van onze 'tocht en kou' vrije brievenbus..... de bezorger duwde het pakketje naar binnen waardoor onze binnen afdichting afbrak bij het ophangsysteem helaas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het canvas goed is bevallen! We'll email je binnenkort over de schade aan je brievenbus tijdens de bezorging.
Goede website, werkt makkelijk, mooie kwaliteit en je wordt goed geïnformeerd over de voortgang
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het hele proces soepel verliep! Bij bestecanvas is een duidelijke communicatie over je bestelling net zo belangrijk als de kwaliteit zelf. Bedankt voor je beoordeling!

Kwaliteit print kussen was super

Kwaliteit print was super, levertijd iets meer dan 1 week maar dat weet je van te voren omdat de bestelling uit buitenland komt..dus als je de tijd hebt is het een aanrader
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de printkwaliteit je goed beviel! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas en voor deze aanbeveling.

Prachtig!

Onze net overleden hond prachtig op canvas en zo nog dicht bij ons!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvas zo'n mooie herinnering vastlegt. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen voor dit bijzondere moment.