bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.749 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Super foto, precies zoals het voorbeeld!
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat het resultaat precies is zoals je verwachtte! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooie kwaliteit en prima prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Snel geleverd en juiste prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas – fijn dat alles naar wens is verlopen!

Lange levertijd

De levertijd was 8 werkdagen i.p.v. 3-5 dagen. En de foto is erg glanzend. Mat was mooier geweest. Verder wel een mooie puzzel.
Antwoord van bestecanvas.nl
Langere levertijd en glans van de foto genoteerd — we'll email you shortly. Fijn dat je tevreden bent met de puzzel zelf.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Altijd goed en netjes
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Ik had bij twee firma’s besteld en die van jullie was echt het allerbeste ! Mooie heldere kleuren,duidelijke print. Het verschil was enorm. Dus ik blijf bij jullie,dat begrijp je.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback! Het is geweldig om te horen dat onze producten je verwachtingen hebben overtroffen en dat de kleuren en prints zo goed zijn bevallen. De waardering voor het verschil dat je hebt ervaren, is zeer gewaardeerd. Het is een plezier om te weten dat onze kwaliteit een positieve indruk heeft gemaakt en dat je ervoor kiest om bij ons te blijven. We kijken ernaar uit om je in de toekomst te blijven verrassen met onze producten. Dank voor het delen van je ervaring.
zeer mooi gedaan super fijn
Heel erg tevreden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
AW
André w.
k

Hele mooie prints op acryl maar...

Hele mooie prints op acryl. helaas zat de ophangbevestiging scheef zodat recht ophangen lastig is reaktie is dat ze contact opnemen maar nog niets gehoord tot zover toevoeging. was meer sterren maar belofte om contact op te nemen nog steeds geen reaktie. Probleem was niet eens groot maar publiekelijk hier doen alsof je het gaat oplossen en er dan bij laat zitten vind ik erg slecht. Dan nog beter geen reaktie
Snelle afhandeling en scherp geprijsd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en prijs. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!
Prijs kwaliteit een aanrader
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas! Fijn dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding.
Zoals altijd snel geleverd, mooi product
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en kwaliteit! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Mooi en goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas! Fijn dat het product naar wens is.
RW
Ron W.