bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.749 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Zoals elke keer weer, alles perfect!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je weer tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.

Beste Canvas presteert altijd topwerk.

Heb een kerstbal besteld en deze werd zoals ik altijd gewend ben tot in de perfectie afgeleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Perfect om te horen dat je kerstbal weer helemaal goed is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.

Goede kwaliteit,

Snelle levering, goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit goed is! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.

Mooie canvas foto

Mooi zoals altijd een canvas foto laten maken.Verzenden ook prima al duurder het iets langer dan normaal houd daar rekening mee als je een kadootje nodig hebt.Bestel optijd.
Antwoord van bestecanvas.nl
What a pleasure to hear your thoughts about the canvas photo you ordered. It's great that you found the result beautiful, as always. Thanks for highlighting the delivery timing, which can sometimes vary. Planning ahead is indeed wise, especially for gifts. Your insight is valuable, reminding others to order in advance to ensure their gifts arrive on time. It’s wonderful to see you enjoy our products repeatedly, and your continued trust is greatly appreciated.

Foto met lijst

Snel en goed, mooie lijst
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de lijst mooi is geworden en snel bij je was! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Kwaliteit super goed! Levertijd was best lang (misschien vanwege de feestdagen).
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit van je bestelling helemaal goed is! De levertijd kan inderdaad iets langer zijn tijdens drukke periodes. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!

Goede kwaliteit,met prachtige duidelijke afdrukken, precies zoals op de foto

Goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Goede bestelling
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met je bestelling bij bestecanvas!
Andere vervoerder nemen DPD belt niet aan maar flikkert de foto zo in de tuin. Gelukkig regende het niet!
Antwoord van bestecanvas.nl
Pakketbezorging ging niet zoals het hoort - dat spijt ons. We geven je feedback door aan het transportbedrijf zodat dit in de toekomst beter gaat.
Snelle levering! Mooi product voor mooie prijs! Echt mooi!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs.
Top service, snelle levering en goed prijs/kwaliteit!
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Was echt helemaal prima. Gemakkelijk, correct, snel en mooi afehandeld. Ik kan geen aanbevelingen formuleren want het was echt inorde.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Het doet ons plezier dat het proces gemakkelijk, correct, snel en netjes is afgehandeld. Het is geweldig te zien dat er geen aanbevelingen nodig zijn en dat alles in orde was. We waarderen je feedback en hopen je opnieuw van dienst te kunnen zijn wanneer dat nodig is. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons.
Alles is super van bestellen tot snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en het bestelproces bij bestecanvas!
Ik vind de afbeelding supper scherp .
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de scherpte van de afbeelding je overtuigt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
GS
Gerard S.
Hillegom
goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit goed is! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.