bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.749 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Mooie kwaliteit

De canvassen zijn van mooie kwaliteit. De producten worden snel geleverd en zijn goed verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas! Fijn dat de kwaliteit en snelle levering je verwachtingen overtreffen.
Mooie afwerking
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.

Mooie foto producten!😄

Betaalbaar leuke kortingsaanbiedingen. Netjes verpakt Top
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de verpakking en de aanbiedingen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Het schilderij is prachtig geworden. Heel aangekomen en in de kersttijd razend snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het schilderij zo snel en veilig is aangekomen, zelfs in de drukke kerstperiode. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
De foto op canvas is zeer mooi afgedrukt en netjes bevestigd. Erg blij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het canvas zo goed is uitgepakt! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Ziet er geweldig uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het resultaat je bevalt! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Gewoon goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met je bestelling bij bestecanvas!
Al vaker besteld, of het nu de canvas fotoschilderijen zijn of de kalender met foto’s het is altijd super.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met zowel de canvas als de kalender! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Makkelijk bestellen, snel geleverd en een uitstekend canvas aan de muur.
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi om te horen dat het canvas er goed uitziet! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Goed service
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent over de service bij bestecanvas!
Alles ging perfect en snel: bestelling betaling bezorging. Bedankt en ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de hele ervaring soepel verliep! Bedankt voor het aanbevelen van bestecanvas.
Snelle levering en prachtig resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je tevreden bent met het resultaat! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Prima kwaliteit, mooie afdrukken.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de afdrukken mooi zijn geworden! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Makkelijke site, snelle levering zelfs in december maand. Achteraf ook nog de adapter gratis mogen ontvangen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel verliep en de adapter alsnog goed is aangekomen. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!

meer dan tevreden

heb nu meerdere foto's af laten drukken op acryl en aluminium ben er zeer tevreden over, had 1 misdruk maar daar werd niet moeilijk over gedaan en heb toen een nieuwe gekregen. Top
Antwoord van bestecanvas.nl
Creating stunning prints on acrylic and aluminum can truly enhance the beauty of photographs, and it's wonderful to hear about your satisfaction. The process of delivering quality prints is something we take very seriously, and we're pleased to know you received a quick resolution for the misprint you encountered. Thank you for sharing your positive experience, and we hope to continue providing you with prints that meet your expectations. Your feedback is greatly appreciated, and we look forward to serving you again in the future with more exceptional photo prints.
Super goed voor elkaar goed verpakt en de kleuren van de foto is super goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat de kleuren zo mooi zijn uitgekomen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor je canvas.
Ziet er altijd prima uit goede service
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de service en kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.

Perfect

Mooi