De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
ik heb niks op aan te merken goede service en mijn bestelling was naar wens.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Altijd perfecte foto's en bezorging klopt ook altijd. Veel mogelijkheden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit en bezorging elke keer weer goed zijn! De vele opties maken het inderdaad veelzijdig. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Super mooie canvas. Ben er echt blij mee. De laatste foto van mijn maat toen hij nog leefde
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de canvas zo goed is geworden. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen voor zo'n bijzondere herinnering.
Foto op aluminium
Mooie foto’s op aluminium ontvangen. Website werkt goed en foto’s waren mooi helder afgedrukt. Ook goed verpakt voor verzending.😁👍🏻
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat de aluminium prints zo mooi helder zijn geworden! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor je foto's.
Al veel canvassen besteld, ook al een grote deken in bezit die ik koester omdat er 2 van onze overleden honden opstaan.
Nu een "kleine" besteld van 100*150 (deels dubbelgevouwen op foto )
Heerlijk om over je benen te leggen op de bank. Ben er erg blij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de deken zo'n mooie plek heeft gevonden op de bank. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas, keer op keer!
De kwaliteit en bezorging is van zeer goede kwaliteit en snel .👍👍👍☺️
Antwoord van bestecanvas.nl
Snel geleverd én goede kwaliteit — dat is precies wat we nastreven bij bestecanvas. Bedankt voor je bestelling! 😊
Mooie canvas voor een lage prijs plus snelle levering! Zeker een aanrader👍🏽
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat de canvas goed bevallen is! Snelle levering en scherpe prijzen zijn belangrijk bij bestecanvas. Bedankt voor de aanbeveling! 👍🏽
snelheid van het maken. de bezorging was ook prima. fijne man.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles zo vlot verlopen is! Snelle productie en goede bezorging zijn precies wat we nastreven bij bestecanvas. Bedankt voor je beoordeling!
Mogelijkheid voor persoonlijke boodschap aan de ontvanger
Bij mijn bestelling had ik graag een persoonlijke boodschap aan de ontvanger bijgevoegd. Deze mogelijkheid zag ik niet.
Daarnaast wist ik ook niet zeker of de ontvanger zou kunnen weten dat het cadeau van mij kwam.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je voor bestecanvas hebt gekozen! Voor toekomstige bestellingen kun je persoonlijke boodschappen toevoegen bij de checkout of via de klantenservice. Bedankt voor je feedback!
Mooie kwaliteit foto op canvas, en een uitstekende service. De levering was keurig op tijd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen! Bij bestecanvas staat kwaliteit en snelle levering centraal. Bedankt voor je beoordeling!
Top kwaliteit
De kwaliteit van de foto op het aluminium is geweldig.
De levertijd en verzendtijd met DPD was wat langer dan gehoopt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de aluminium print zo goed is bevallen! Bezorgsnelheid is iets waar we continu naar kijken, en deze feedback nemen we zeker mee. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Al verschillende keren besteld en altijd kwalitatief goede afdrukken gehad en snelle bezorging, zeer tevreden altijd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat je elke bestelling een goede ervaring was! Snelle bezorging en kwalitatieve afdrukken zijn precies wat bestecanvas wil bieden. Bedankt voor je herhaalde vertrouwen!
Goede kwaliteit,snelle levering, zeer gunstig geprijsd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas precies aan je verwachtingen voldeed! Snelle levering en scherpe prijzen zijn precies wat bestecanvas wil bieden. Bedankt voor je beoordeling!
Prima kwaliteit, alles geleverd zoals de site het vermeld. Goed ik de hoogte gehouden van het verloop
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles precies zo aankwam als verwacht! Bij bestecanvas is goede communicatie tijdens het bestelproces net zo belangrijk als de kwaliteit zelf. Bedankt voor je beoordeling!
Helemaal goed! Mooie afdruk op hout! Snel geleverd!
Blij mee!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de houten afdruk zo goed is bevallen! Snelle levering is iets waar we bij bestecanvas veel waarde aan hechten. Bedankt voor je beoordeling!
Dit is onze 4e canvas
Dit is de 4e keer bij jullie, alle 4 gewoon perfect 😍
Antwoord van bestecanvas.nl
Terugkerende klanten zijn het beste bewijs van kwaliteit! Fijn dat elke bestelling weer raak was. Bedankt dat je bestecanvas blijft kiezen! 😊
Mooie afdruk, goede informatie over verzending, houd rekening met ca. 5 dagen levertijd ivm verzending vanuit Duitsland.
Gezien de slechte kwaliteit van de foto Redelijk resultaat
Gezien de slechte kwaliteit van de foto een redelijk resultaat
De levertijd komt niet overeen met wat beloofd is en DPD is een waardeloze bezorger, waarbij je doorgestudeerd moet hebben hun app te openen.. alle landen ter wereld staan vermeld en die zijn alleen met scrollen te verkrijgen.
Antwoord van bestecanvas.nl
We snappen dat de levertijd en bezorging niet soepel verliepen. Wat betreft de fotokwaliteit van je canvas: we'll email you shortly om dit te bekijken en verder te helpen.
Snelle levering en goed materiaal. Beter had misschien gekund dat de poster zich aanpast aan het formaat van de foto❤️. Is verder niet heel erg ofzo hoor! Ik zou bestecanvas zeker aanraden! De foto die ik heb bijgevoegd is van mijn bestelde poster.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en kwaliteit van de poster! We'll email you shortly over je opmerking over het formaat. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas en de aanbeveling!
Mooie afdrukken
De foto’s zijn goed afgedrukt. Er zaten her en der wat aluminium schilfers op. Voorzichtig weggeveegd. Geen beschadiging. De zending was goed verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de aluminiumprints goed zijn aangekomen en de verpakking naar wens was! De schilfertjes die je hebt opgemerkt nemen we serieus — we sturen je binnenkort een e-mail. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!