bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.089 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.749 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Mooie afbeelding in scherpe kleuren. Goed verpakt en verzonden / geleverd binnen afzienbare tijd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kleuren zo mooi scherp zijn geworden! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooie afbeelding op de mokken. Zodanig dat er meer mensen een wilden hebben.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de mokken zo goed in de smaak vallen dat anderen er ook een willen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Makkelijk proces en snelle levering, zelfs in de kerst en nieuwjaar tijd. Product voldoet altijd aan mijn verwachtingen
Antwoord van bestecanvas.nl
Het product blijft aan de verwachtingen voldoen - fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas, ook tijdens de drukke feestdagen.
Helemaal tevreden over het gehele proces, incluis de kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.

Kussen is een stuk kleiner omdat sloop kleiner is dan het kussen jammer

De afdrukken zijn heel scherp dus zeer goed alleen het kussen is 40 en het sloop kleiner dus het kussen is een stuk kleiner dat is zeer jammer. De foto op canvas is perfect. Kortom het formaat kussen is eigenlijk te klein Vriendelijke groeten Joke Breedveld
Antwoord van bestecanvas.nl
Een helder beeld is altijd een genot, vooral wanneer de afdruk zo scherp is als je beschrijft. De combinatie van het kussen en de sloop lijkt echter niet te voldoen aan de verwachtingen wat betreft grootte. Het is spijtig dat het kussen kleiner uitvalt. Daarnaast is het fijn om te horen dat de foto op canvas perfect is. Bedankt voor het delen van je ervaring en je vriendelijke groeten. Jouw feedback is waardevol en helpt ons in het streven naar producten die aan de wensen voldoen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
SM
Sjakkue M.
Antwoord van bestecanvas.nl
Ik heb al veel foto’s besteld bij jullie en elke keer ben ik weer dik tevreden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je steeds weer bij bestecanvas terugkomt voor je foto's. Bedankt voor je vertrouwen!

Mooie scherpe afdruk.

Ik had een foto met mijn mobiel gemaakt en daar een poster van 800x1200mm van laten maken. Ik had niet verwacht dat de foto zo scherp afgedrukt zou worden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de poster precies aan uw verwachtingen heeft voldaan! De scherpte van de afdruk zorgt ervoor dat uw herinnering tot leven komt op een indrukwekkende schaal. Het is inspirerend om te zien hoe moderne technologie prachtige resultaten kan opleveren. Uw ervaring biedt een waardevol perspectief en wordt zeker in overweging genomen. We hopen dat u nog veel plezier zult beleven aan uw nieuwe kunstwerk. Dank voor het delen van uw positieve ervaring; het betekent veel voor ons.
Snel geleverd, netjes verpakt, leuke lijstjes mogen ontvangen. Erg blij mee. Product is zoals omschreven
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je zo tevreden bent met de lijstjes! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Levertijd van 7 dagen, langer dan verwacht waardoor moederdag gemist
Antwoord van bestecanvas.nl
Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht. We nemen deze feedback serieus en zullen dit meenemen in onze planning. We sturen je binnenkort een e-mail.
RV
Ria V.
Goede en snelle levering Schilderijen waren perfect
Antwoord van bestecanvas.nl
Perfect om te horen dat de schilderijen goed zijn aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.

Goede voorbeelden.

Goede voorbeelden van de af te drukken afbeelding, snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de voorbeelden en snelle levering je goed uitkwamen. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!