De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Very nice picture blocks
Very fast service and delivery even between Christmas holidays
Antwoord van bestecanvas.nl
Quick turnaround during the holidays is something we work hard to maintain. Thanks for choosing bestecanvas for your picture blocks!
Perfect !
Antwoord van bestecanvas.nl
Perfect reviews like this make our day! We'd love to hear more about your experience with bestecanvas if you'd like to share any details about your order.
Mooi, maar........
De print op het doek is van hele goede kwaliteit. Het dormaat is zeer fraai....
Enige minpunt is de dikte van het canvas. Doordat de achtergrond van de afbeelding wit is, schijnt het frame van het door en zie je een rand. Dit zal ik op een of andere manier moeten gaan wegwerken, want dat is wel vrij storend.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit van de print en het formaat naar wens zijn. Het lijkt erop dat de dikte van het canvas een uitdaging biedt die enige aandacht vergt. Uw ervaring en observaties zijn waardevolle inzichten die zullen worden meegenomen om onze producten te verbeteren. Bedankt voor het delen van uw gedachten en voor het kiezen van ons. We hopen dat u kunt genieten van de schoonheid van het kunstwerk, ondanks de rand die zichtbaar is. Uw feedback speelt een belangrijke rol in het verfijnen van onze aanbod, en we waarderen uw input enorm.
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooie decoratie voor op ons kantoor.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het goed staat op kantoor! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Snel geleverd, juist en goed op de hoogte gehouden en prima prijs-kwaliteit verhouding
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel is verlopen en je tevreden bent met de prijs-kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Prachtig!!!
De canvasdoeken zijn supermooi geworden!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je zo tevreden bent met de canvasdoeken! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Ziet er mooi uit alleen randjes iets beter afwerken zou mooier zijn
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het eindresultaat mooi is geworden! We'll email you shortly om de afwerking van de randjes te bespreken.
PERFECTE AFWERKING , PERFECT VERPAKT. Gewoon heel goed gedaan!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fantastisch om te horen dat alles zo goed is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Snelle levering prachtige foto's!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de foto's en de snelle levering! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Mooie afbeeldingen van onze mama’s.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat jullie zo'n bijzondere herinnering hebben vastgelegd. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Quality is good though not stellar and prices are very competitive.
Antwoord van bestecanvas.nl
Thanks for the feedback! Quality that meets expectations at competitive prices is what bestecanvas aims for, and we're happy you found good value in your order.
De levering is snel de kwaliteit is top.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je overtuigd heeft! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Het is heel mooi geworden. Leuke fotolijsten en voor een leuke prijs. Goed verpakt en snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de fotolijsten! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.