De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
het enige nadeel was de lange levertijd
Antwoord van bestecanvas.nl
Levertijd genoteerd – dat had sneller gekund. Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas!
Mooi canvas foto voor scherpe prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Makkelijk bestellen en goede updates over wanneer in productie is genomen en of klaar. En natuurlijk wanneer verzonden is. Heb hier tweemaal iets besteld en uistekend verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de communicatie rondom productie en verzending duidelijk was. Het doet ons deugd dat je ervaring bij ons een positieve was en dat de verpakking aan je verwachtingen voldeed. Twee keer bestellen en beide keren tevreden zijn, is iets waar we trots op mogen zijn. We hopen dat je tevreden blijft en bij toekomstige bestellingen dezelfde goede ervaring hebt. Het is geweldig om te weten dat je vertrouwen stelt in onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van je ervaring met ons.
Goed verzorgd en snel geleverd!
Mooie afbeelding van Mimi(kat)
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat leuk dat de afbeelding van Mimi zo goed is gelukt! Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen.
Super mooie foto op canvas. Leuke prijzen. Zeker een aanrader.
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je tevreden bent met de canvas! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
alles perfect verlopen en zo te zien goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Perfect om te horen dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Jullie leveren goede producten en ziet er altijd mooi uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Fijn dat de kleuren zo mooi zijn geworden! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Mok met foto
Onwijs leuke mok gekregen met een foto van ons gezin. Super helder en goede kwaliteit! Onze oma is helemaal happy!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beschrijving van de mok met een foto van jullie gezin! Het doet ons goed om te horen dat de kwaliteit en helderheid indruk hebben gemaakt. De vreugde van jullie oma maakt het extra bijzonder en toont de kracht van een persoonlijk cadeau. Het is fijn te weten dat het product een glimlach heeft gebracht en een speciale plek heeft gevonden. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en het vertrouwen in onze dienstverlening. Het is ons genoegen om jullie blij te maken met iets memorabels.
Snelle levering, goed verpakt. De foto's zijn mooi op acryl.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de acryl prints zo mooi zijn geworden! Snelle levering en zorgvuldige verpakking zijn prioriteiten bij bestecanvas.
Gewoon prima zonder gedoe
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel verliep! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.