De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Ik ben heel erg blij met deze. Dit is de laatste foto gezamenlijk met mijn zusje, broertje en inmiddels overleden mama. Heel erg bedankt
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat mooi dat jullie deze bijzondere herinnering nu op canvas hebben. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!
Goede prijs en snelle levering.
De hoeken van de canvas hadden wat strakker gemogen. Staan wat omhoog. De andere 2 canvassen van hetzelfde formaat die ik al had zijn beter maar van andere leveranciers dus het is mogelijk.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je feedback. De hoeken van de canvas hadden inderdaad strakker gekund - we nemen dit mee. Fijn dat de prijs en levering goed bevallen hebben bij bestecanvas!
Mooie vrolijke schilderijen waar je jarenlang plezier van kunt hebben omdat ze van goede kwaliteit zijn.
Perfect
Ik heb vaker besteld en ik ben zeer tevreden. De eerste2 waren de grote zwart/wit canvassen van 60 x 80 cm en nu de 2 kleintjes van 30 x 20 voor in het toilet. Echt super leuk en goede kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat zowel de grote als kleine canvassen goed bevallen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Zoals altijd weer een prachtig resultaat en 100% perfect verpakt👊🏼
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat alles weer naar wens was! Bij bestecanvas staat goede verpakking en kwaliteit centraal. Bedankt voor je trouw! 👊🏼
Makkelkjke site en goed produckt. Niet duur, lrjke aanbiedingen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de bestelling goed bevallen is! Bij bestecanvas proberen we het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te houden. Bedankt voor je review!
Ziet er mooi uit, goed ingepakt. Jammer dat het een week duurde, te laat voor Moederdag.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas er mooi uitziet en goed verpakt aankwam! De levertijd was helaas niet ideaal voor Moederdag — je feedback wordt meegenomen. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen!
Ik ben erg tevreden, wat ik wou heb ik het gekregen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas precies naar wens is! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Mooie heldere foto in vrijstaand kader.
Heel tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooi om te horen dat het ingelijste fotoprint zo goed is uitgekomen! Bedankt voor je keuze voor bestecanvas.
Goede kwaliteit en niet duur. Precies dat wat ik besteld had. 70x50 canvas met ophang systeem.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas precies naar wens is! Bij bestecanvas is het belangrijk dat je krijgt wat je bestelt. Bedankt voor je review!
Goede levering. Kleuren zijn correct.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas goed is aangekomen en de kleuren kloppen! Bedankt voor je keuze voor bestecanvas.
Fijne site en makkelijk in gebruik.
Snelle levering.
Mooi product
Antwoord van bestecanvas.nl
Blij dat de bestelling zo snel is aangekomen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas — fijn om te horen dat je tevreden bent.
Goede kwaliteit
Gebruiksvriendelijke website, goede emailcommunicatie gaande de bestelling, snelle en probleemloze levering en goede kwaliteit van kleur en materiaal.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel verliep en de kwaliteit je verwachtingen waarmaakte. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Alles was piek fijn in orde , en optijd bezorgd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas op tijd is aangekomen en precies goed was! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Mooi product, heldere afdruk, goed materiaal
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas zo goed bevallen is! Scherpe afdrukken en kwaliteitsmaterialen zijn precies wat bestecanvas nastreeft. Bedankt voor je beoordeling!
Bedankt super mooie canvas ik ben super trots op jullie en ik ben super blij
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de canvas zo goed is bevallen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas — dat betekent echt veel.
Alles prima en netjes geregeld. Binnen een week geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel is verlopen en op tijd is aangekomen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.