bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.081 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.761 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Het ziet er prima uit en de bezorging was dik in orde!!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het canvas ziet er mooi uit en de levering verliep vlot - fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
KM
Koen M.
De geleverde goederen zien er prima uit en waren snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Prima dat alles snel en goed is aangekomen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas voor je bestelling.
Heel mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het resultaat zo mooi is geworden! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Bestelling is nooit aangekomen, DPD geeft aan geleverd maar helaas... nog steeds bezig met de klantenservice.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is vervelend dat de bestelling niet is aangekomen, ondanks de leveringsstatus van DPD. We zullen je binnenkort via e-mail contacteren om dit verder te onderzoeken en op te lossen.
LK
Leon K.
Div. posters besteld, goede kwaliteit voor zeer redelijke prijs!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je bevalt en de prijs goed uitpakt! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Goede service en prachtige kwaliteit! Zo mooi geworden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Reultaat was precies wat ik had verwacht
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas! Fijn dat het resultaat helemaal naar wens is.
Hele mooie foto op canvas, vlot geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas zo mooi is geworden! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
PS
Pieter S.
Bestecanvas levert altijd een prachtig product ik heb al diverse malen een foto op canvas laten maken en ik ben iedere keer weer verrast over het resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de canvasproducten steeds weer indruk maken. Het is een plezier dat onze creaties telkens opnieuw verrassen en voldoen aan verwachtingen. Uw herhaaldelijke keuze voor ons laat zien dat we goed bezig zijn en dat onze kwaliteit gewaardeerd wordt. De prachtige resultaten zijn het bewijs van de zorg en aandacht die we aan elk stuk besteden. We hopen dat de volgende canvas ook weer een mooie toevoeging aan uw collectie zal zijn. Dank voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaringen.
Goede kwaliteit van afwerking en zeer goed verpakt voor verzending. Wel te nip aan de fotorand afgesneden. Kortingscode voor volgende bestelling ?
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn te horen dat de kwaliteit van de afwerking en verpakking naar verwachting was. Het is geweldig dat de zorgvuldige verzending gewaardeerd wordt. Er is altijd ruimte voor verbetering en het is waardevol dat dit soort opmerkingen worden gedeeld. Wat betreft de vraag over een kortingscode, het is goed om te weten dat klanten geïnteresseerd zijn in toekomstige bestellingen. Dergelijke suggesties worden altijd met interesse bekeken. Dank voor het delen van je ervaring en we hopen dat je volgende bestelling net zo bevredigend is.
Heel erg mooi geworden Boven mijn verwachting Eerste keer Maar ik ben al met n nieuwe bestelling bezig
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat het resultaat zo mooi is geworden en zelfs uw verwachtingen heeft overtroffen. De eerste ervaring is altijd speciaal, en het is fantastisch dat u al bezig bent met een nieuwe bestelling. Uw enthousiasme is voelbaar en het is fijn dat u ons opnieuw kiest. Het is onze oprechte wens om elke bestelling een unieke en bevredigende ervaring te maken. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn en hopen dat uw volgende aankoop net zo succesvol zal zijn als de eerste.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Heel tevreden!
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooie afdrukken op mat aluminium. Ook zijn de afdrukken bijzonder goed verpakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de aluminium prints goed zijn aangekomen en je er tevreden mee bent. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
We zijn heel erg tevreden . We waren niet thuis het was netjes in de schuur gezet
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de bezorging zo goed is verlopen! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Altijd weer prachtige kwaliteit die foto's op deken👌
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit van de deken je weer overtuigt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Top service mooie producten
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de producten! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Gewoon goed!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Zeer snelle en correcte levering. Prima kwaliteit!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit en snelheid goed waren! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.