De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Duidelijk en snel
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel verliep! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Prachtige kwaliteit snelle levering en goede Website
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Op tijd geleverd. En product zag er goed uit!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles goed aangekomen is en naar wens was! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Erg mooie op zichzelf staande foto's!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de foto's zo goed zijn bevallen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Foto op hout
Mooie foto perfekt gedaan en op tijd geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de foto precies goed is geworden en op tijd is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Canvas schilderij volgens verwachting
Canvas schilderij zag eruit naar verwachting en de levering ging voorspoedig
Antwoord van bestecanvas.nl
What a wonderful note to receive! It’s delightful to hear that the canvas painting met your expectations and that the delivery was smooth. The joy of receiving art that resonates with your anticipation and the convenience of timely delivery are experiences we strive to make seamless. Your thoughtful words are appreciated and reinforce our focus on providing quality and reliability. Thank you for sharing your experience and trusting us with your artistic desires. Each piece tells a story, and knowing that it matches your vision brings us great pleasure. We look forward to continuing to offer experiences that meet and exceed your expectations in the future.
Perfect product, snelle levering!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas – fijn dat alles goed is aangekomen!
Snel en goed werk
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas! Fijn dat alles naar wens is verlopen.
2 mooie canvassen geleverd. Top kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je overtuigd heeft! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Al jaren laat ik hier al mijn digitale werk afdrukken. Scherpe prijzen en snelle levertijden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat je al jarenlang je digitale werk bij ons laat afdrukken. Het doet ons deugd dat je onze scherpe prijzen en snelle levertijden waardeert. Het is fantastisch om te weten dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat je ervaring telkens weer positief is. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en vertrouwen in ons. Je feedback motiveert ons om door te gaan met wat we doen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Als kunstenaar maak ik regelmatig gebruik van BESTE CANVAS een Geweldig altijd mooi werk afgeleverd .ben al aren tevreden over dot bedrijf
Antwoord van bestecanvas.nl
Creating art is a journey best partnered with reliable tools, and it’s wonderful to hear that BESTE CANVAS has been a consistent choice for you. The dedication to quality that resonates in your artwork is something we are proud to support. Having been part of your creative process for years is truly inspiring. Our goal is to maintain this level of satisfaction and continue delivering products that meet your expectations. Your trust and satisfaction propel us to keep striving for excellence. Thank you for sharing such positive feedback, and we look forward to being a continued part of your artistic endeavors.