bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.087 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.731 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Altijd weer een mooie verrassing
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat het canvas weer een succes was! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
De foto op canvas, is zo mooi, en heldere kleuren. En wordt heel snel geleverd. En niet onbelangrijk, tegen goedkope prijzen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas zo goed is bevallen met die heldere kleuren! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Ze zijn mooi maar bezorging was minder. Er is gegooid met mijn pakket mijn randen zijn kapot
Antwoord van bestecanvas.nl
We sturen je binnenkort een e-mail om dit op te lossen. Jammer dat de bezorging niet naar behoren was — je canvas verdient beter transport. We nemen je feedback serieus bij bestecanvas.
Was benieuwd naar het eindresultaat, en nu ik het gezien heb zou ik wel 6 sterren willen geven. De foto komt prima overeen met het origineel. Weet zeker dat het als kerstgeschenk in de smaak zal vallen. Een dikke aanrader dus!!!!!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat het eindresultaat zelfs je verwachtingen overtreft! Het wordt vast een geweldig kerstgeschenk. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!
We hebben een prachtig schilderij van onze hond gemaakt en op plexiglas laten drukken. Haarscherp en snel geleverd!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat leuk dat jullie hond nu zo mooi op plexiglas staat! Fijn dat de kwaliteit en levering helemaal klopten. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
MV
Marise V.
Zeer makkelijke site alleen had ik de acryl plaat dikker verwacht ipv een dunne plaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de site zo makkelijk te gebruiken was! De dikte van onze acrylprint kan soms een verrassing zijn — deze feedback nemen we zeker mee. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen!

Snelle en mooie levering van ons familie Canvas.

Nette en snelle levering.en mooie aanbieding.mooie weergaven op het canvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het canvas zo goed is bevallen! Snelle levering en mooie kwaliteit — dat is precies wat bestecanvas wil bieden. Bedankt voor je recensie!
Mooie kwaliteit en snelle gezorging
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas goed is aangekomen! Snelle levering en goede kwaliteit staan hoog in het vaandel bij bestecanvas. Bedankt voor je recensie!
Geweldige kwaliteit ern nog wel met 80% korting! Dat is nogeens te doen! Heb 2 posters en 1 postersticker…. Zie afbeeldingen Ben meer dan tevreden 😊
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je posters en postersticker! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas en voor het delen van de foto's.
Zeer tevreden met foto op acrylglas. Ziet er mooi uit en komt overeen met de foto. Erg blij mee. 1ste foto is afdruk op acrylglas en 2de foto is de orginele foto.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je acrylglas print zo goed is gelukt! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Mooie kwaliteit foto, zelf van een foto van een oude foto. Soms zit het canvas niet helemaal goed vast in de lijst. Dat is nog een aandachtspuntje
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je positieve feedback over de fotokwaliteit! We zien dat het canvas niet helemaal goed vastzit in de lijst - we sturen je binnenkort een e-mail hierover.
Kwaliteit/ prijsverhouding uitstekend.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas zo goed in de smaak valt! Bij bestecanvas doen we ons best om topkwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Bedankt voor je beoordeling!
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas zo goed bevallen is! Snelle levering en goede kwaliteit staan centraal bij bestecanvas. Bedankt voor je beoordeling!
Mooi op tijd heel vriendelijk
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles vlot is verlopen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Goed en zuiver gedrukt op mooi papier..
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de fotoprint zo goed is uitgekomen! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Prima. Afbeelding op aluminium is prachtig. Ik ben meer dan tevreden!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat de aluminium print zo goed is bevallen! Bij bestecanvas doen we ons best om elke print tot in de puntjes te verzorgen. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Snel geleverd en zo te zien goede kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas snel bij je is aangekomen! Snelle levering en goede kwaliteit staan centraal bij bestecanvas. Bedankt voor je beoordeling!
Mooie duidelijke foto en mooie kleuren.de levering was snel en goed verpakt.ben heel tevreden
Prachtig resultaat en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat de canvas er zo mooi uitgekomen is! Snelle levering is iets waar bestecanvas veel waarde aan hecht. Bedankt voor je review!

Dat het systeem bij het inladen ten alle tijd goed functioneert, en niet verschuift.

Dat het systeem bij het inladen ten alle tijde correct gecentreerd is, en niet verschuift. Bij het inladen van een foto op acryl was de afbeelding correct, maar omdat Acryl Premium mij beter leek heb ik hiervoor gekozen en de bestelling verder afgerond. Ik heb (HELAAS) niet meer naar de afbeelding gekeken tijdens de bestelling, dus was het resultaat bij aflevering zeer teleurstellend. Wat er is gebeurd, bij het het omschakelen van je keuze kan het voorkomen dat je foto een verschuiving ondergaat en dus niet meer gecentreerd is. Ik heb na de teleurstelling het systeem getest en kan mededelen dat het zich meerdere keren voordeed, dit vind ik een manco van het syteem van "Beste Canvas". Foto 1. De teleurstellende foto. Foto 2. Zoals verwacht, wat zou die mooi zijn geweest. Na de klacht ingediend te hebben, was de conclusie eigenlijk wat je ingeeft is wat wij afdrukken. (eigen schuld , dikke bult) Maar kreeg wel een voucher hoor van 40%, terwijl na een bestelling zelfs als dank een korting van 75 % wordt aangeboden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Feedback like yours is valuable for identifying areas of improvement. It appears there was disappointment with the outcome of the photo on acrylic, especially following the choice of Acryl Premium. The shift in image alignment during the selection process has been noted, which understandably led to dissatisfaction with the final product. We understand the importance of precision in such orders and realize the concern this has caused. Despite receiving a voucher, the experience may not have met expectations as anticipated. Our team will reach out via email to address any further concerns and assist in finding a suitable resolution.