De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Fotokwaliteit is héél goed 👍!
Ik vind de kwaliteit van de foto echt heel goed! 👍
En voor mij de reden om bij bestecanvas te blijven bij volgende foto’s of fotoboeken.
Dankjewel 😊
Groeten toni
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit van de foto aan je verwachtingen voldoet! Het is geweldig dat je ervoor kiest om bij ons te blijven voor toekomstige foto’s en fotoboeken. Dank voor het delen van je positieve ervaring met ons. We kijken ernaar uit om je bij je volgende projecten te ondersteunen. Je enthousiasme en waardering betekenen veel voor ons, en we zijn blij dat we een goede keuze voor je zijn geweest. Bedankt voor je vertrouwen en je vriendelijke woorden.
Snelle bezorging en prima product
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
mooie kwaliteit en goed afgewerkt
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je mooie feedback! Fijn dat de afwerking helemaal goed is. We waarderen je vertrouwen in bestecanvas!
De zorgvuldige beschermende verpakking met folie ice de foto geeft aan dat er zorg is besteed aan het product. Erg professioneel en uitstekende kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het oog voor detail en zorg die u hebt opgemerkt in de beschermende verpakking is een reflectie van de aandacht die wij besteden aan onze producten. Het doet ons deugd te weten dat de professionele benadering en kwaliteit die wij nastreven zo positief zijn ontvangen. Uw feedback is een waardevolle bevestiging van onze inspanningen en het onderstreept de aspecten die u belangrijk vindt. Deze ervaringen zijn wat ons motiveert om continu te verbeteren. Heel fijn dat het aan uw verwachtingen voldoet.
Afleveren zonder bericht
Bestellen gaat goed.
Afleveren duurt lang, en geen melding dat er afgeleverd wordt. Ze stonden ineens voor de deur. Dit kan beter.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de bestelling goed verliep. De levertijd en communicatie zijn genoteerd – we werken continu aan verbetering hiervan.
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Snelle levering en het is een mooie foto geworden op aluminium..
Antwoord van bestecanvas.nl
Het aluminium resultaat ziet er fantastisch uit! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Vlotte bezorging ,mooie afdruk.
Mooie afdruk,goed ophangsysteem en snelle bezorging.
Wij zijn zeer tevreden over de prijs kwalitieit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor uw positieve feedback over onze afdrukkwaliteit en snelle levering. Het is geweldig om te horen dat het ophangsysteem naar wens is en dat de prijs-kwaliteitverhouding uw verwachtingen heeft overtroffen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we zijn blij dat onze inspanningen uw project tot een succes hebben gemaakt. We waarderen uw oordeel en kijken ernaar uit om u in de toekomst blij te blijven maken met onze producten. Bedankt voor het kiezen van onze diensten en het delen van uw ervaring.
Een perfecte print en een goede kwaliteit van afwerking en versturen
Antwoord van bestecanvas.nl
Your praise for the print quality and finishing speaks volumes about the effort that goes into delivering our products. It's wonderful to hear that the details of our craftsmanship have met your expectations. Sending out our work with such care is essential, and knowing it is appreciated brings great satisfaction. Thank you for taking the time to highlight these aspects. We are thrilled that our dedication to quality has resonated with you, and we hope to continue providing experiences that meet your standards. Warm regards for your feedback, which encourages us to maintain the level of excellence you have recognized.
Een 4 tal foto’s op acrylglas
Een vier tal foto’s op acrylglas laten afdrukken. Ze zijn boven verwachting zo mooi geworden. Met een aluminium lijstje aan de achterkant is het net alsof ze zweven aan de muur.
Antwoord van bestecanvas.nl
De prachtige beelden op acrylglas die je hebt laten afdrukken, lijken ware kunstwerken te zijn geworden. Het effect van het aluminium lijstje aan de achterkant geeft een indrukwekkende illusie van zwevende foto's. Het is geweldig te horen dat het resultaat je verwachtingen heeft overtroffen. De combinatie van materiaal en presentatie zorgt voor een elegante afwerking die iedere ruimte kan verrijken. Het oog voor detail en de kwaliteit van de afdrukken lijken een unieke visuele ervaring te bieden. Het lijkt erop dat je een fantastische keuze hebt gemaakt voor je wanddecoratie. Geniet van de schoonheid en het bijzondere effect dat ze aan je muur geven!
Snelle levering tot volle tevredenheid
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooie canvassen en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvassen goed zijn bevallen! Snelle levering is waar we bij bestecanvas naar streven. Bedankt voor je bestelling!
Goede kwaliteit en stipte levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je bevalt en alles op tijd is aangekomen. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Zeer goede kwaliteit en duidelijke website. Ga zo door.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze website. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit en de snelheid! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Heel tevreden.
Snelle levering en mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je bevalt! Snelle service is belangrijk bij bestecanvas. Bedankt voor je bestelling!