bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.081 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.761 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Het was makkelijk om te bestellen en de verwerking en productie van het bestelde product was heel snel geregeld en ik ontving mijn product ook heel snel. Vanaf bestelling 4 dagen was het in huis.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige ervaring om te horen dat het bestelproces zo soepel verliep en de levering binnen vier dagen werd voltooid. De snelle verwerking en productie van uw artikel zijn een testament van efficiëntie. Het is fantastisch dat uw product direct bij u thuis arriveerde, waardoor uw ervaring nog aangenamer werd. Deze snelheid zorgt ervoor dat u snel van uw aankoop kunt genieten, wat ons doel is. Dank voor het delen van uw positieve ervaring en dat u ons heeft gekozen voor uw behoeften.
mooie afdruk en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelheid! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Snelle service, mooie afwerking
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Prima product. Netjes. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Verzend procedure mag en kan beter
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor uw positieve feedback over onze producten en de prijs/kwaliteit verhouding. Het is fijn te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw opmerkingen over de verzendprocedure zijn waardevolle input voor ons en worden zeker gewaardeerd. We blijven ons inzetten om onze processen te verbeteren zodat we een optimale ervaring kunnen bieden. We stellen uw mening zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Uw tevredenheid is van groot belang voor ons, en we zijn blij dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
Snel bezorgd en goed afgedrukt. Ik ben zeer tevreden, zeker aanbevolen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt als een positieve ervaring met onze bezorging en drukkwaliteit! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Het is altijd fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Bedankt voor het delen van je ervaring en de aanbeveling. We streven ernaar om bij elke levering dezelfde hoge standaard te bieden. Mocht je in de toekomst nog eens gebruik willen maken van onze diensten, dan staan we graag voor je klaar. Veel plezier met je aankoop!
Betaald op 6 mei en vandaag 13 mei pas verzonden…
Antwoord van bestecanvas.nl
Zeven dagen tussen bestelling en verzending is langer dan verwacht. Bedankt dat je dit aangeeft — de feedback wordt meegenomen. We sturen je binnenkort een e-mail.
Kleine beschadiging aan de zijkant. De kwaliteit van de foto's was goed. De foto's zijn geworden zoals ik verwacht had.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een uniek verhaal op elke foto, dat is wat we graag zien. Het is fijn dat de kwaliteit van de foto's aan de verwachtingen voldoet en ze naar wens zijn. Wat betreft de kleine beschadiging aan de zijkant, we hopen dat de rest van de ervaring positief is geweest. Het is belangrijk dat de foto's je momenten op de juiste manier vastleggen. Dank voor het delen van je ervaring met ons, en we hopen dat je nog lang van de foto's zult genieten. Uw feedback helpt ons altijd verder.
Mooie scherpe canvas schilderijen, spoedige levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit en snelle levering je bevallen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Zo snel geleverd en een mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je aanspreekt en dat het zo vlot aankwam. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Mooie producten en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Prima communicatie over status
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de communicatie goed verliep! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Snel, perfekte kwaliteit, en heel goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles goed is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
De snelle afhandeling en correcte verzending en track and trace. Er zat bij de foto een zwarte rand. Ik had gehoopt dat deze op de rand van het frame was geprojecteerd. Derhalve toch super tevreden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige beoordeling! De snelle afhandeling en correcte verzending zijn belangrijk, en het is fijn te horen dat de track and trace goed heeft gewerkt. Het is begrijpelijk dat je verwachtingen had omtrent de projectie van de zwarte rand op het frame. Ondanks dat, is het fantastisch om te weten dat je super tevreden bent met het eindresultaat. We waarderen je feedback enorm en hopen dat je blijft genieten van je aankoop. Jouw tevredenheid is belangrijk, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd klaar om je verder te helpen.
Mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Leuk product, ziet er mooi uit. De levertijd zou iets korter mogen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat het product bevalt en er mooi uitziet! Het is geweldig dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat de levertijd een belangrijk aspect is en waarderen uw feedback hierover. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze processen om uw ervaring zo goed mogelijk te maken. Dank voor het delen van uw gedachten en voor uw positieve beoordeling. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een even geslaagd product.