De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Top kwaliteit en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en levertijd! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
prachtige foto's op aluminium
Ik heb gebruik gemaakt van een aanbieding. 6 foto's op aluminium van 20x20. Gisteren heb ik de foto's binnen gekregen. Heel goed verpakt, prachtige kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof je ervaring met de foto's op aluminium een echte visuele traktatie was. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de verpakking en de kwaliteit van de afbeeldingen. We geloven dat het vastleggen van herinneringen op een unieke manier een speciale impact kan hebben, en het lijkt erop dat dit product precies dat heeft gedaan. Bedankt voor het delen van je positieve feedback en het benadrukken van de kwaliteit en zorg die in de verpakking zijn gestoken. We hopen dat deze foto's een mooie plek krijgen en veel plezier brengen.
Top productie.
De occasion en het stappenplan om tot een mooi eindresultaat te komen.
Prima kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een uitstekende ervaring waarvoor uw mooie woorden enorm gewaardeerd worden. Het is fantastisch om te horen dat het stappenplan heeft bijgedragen aan een geweldig eindresultaat, en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid is van groot belang en inspireert ons om met dezelfde zorg en precisie te blijven werken. Feedback zoals die van u helpt ons continu te streven naar het leveren van een hoogwaardige service en eindproduct. Dank voor uw vertrouwen en het delen van uw positieve ervaring, en we hopen dat uw volgende gelegenheid net zo geslaagd zal zijn.
Heel mooi enngoed verpakt en snel
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de snelle levering en zorgvuldige verpakking je tevreden hebben gesteld. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooie canvassen en snel verzonden
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de canvassen en snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Snel binnen en mooi resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met het eindresultaat! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Leuk product , snel geleverd en goede communicatie rondom de levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de levering snel en soepel verliep, en dat de communicatie duidelijk was. Het is geweldig dat je tevreden bent met het product. We streven ernaar om een prettige ervaring te bieden, en het is fantastisch om te zien dat het gewaardeerd wordt. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd klaar om je te helpen. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring.
Leuk product voor een acceptabele prijs.
Redelijk snel geleverd!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en prijs-kwaliteit! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Supermooie foto geworden .
Supermooie foto geworden netter , mooier en sneller kan niet
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas – fijn dat de foto zo goed is gelukt!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
fotokussen
Ik heb een heel mooi fotokussen besteld de kwaliteit is top
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat het fotokussen zo goed bevalt! Kwaliteit is inderdaad een belangrijk aspect, en het is fantastisch dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Het is fijn om te weten dat het kussen zowel esthetisch als kwalitatief aan uw wensen voldoet. We hopen dat het fotokussen u nog lang vreugde zal brengen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.