De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.
Reviews voor bestecanvas.nl
Super fast, good quality, very pleased
Antwoord van bestecanvas.nl
Thanks for your feedback! It's great to know the quality met your expectations. We appreciate you choosing bestecanvas!
Mooi gemaakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met het resultaat! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Kussentjes besteld met foto van de poes. Heel mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtig resultaat verdient een waardering! Het is geweldig om te horen dat de kussentjes met de foto van de poes zo mooi zijn geworden. Foto's kunnen soms een uitdaging zijn om perfect af te drukken, maar het eindproduct heeft blijkbaar aan de verwachtingen voldaan. Het is indrukwekkend hoe persoonlijke ontwerpen een unieke touch aan een ruimte kunnen geven. Bedankt voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen in onze service. Mochten er in de toekomst meer ideeën zijn, dan staan we klaar om te helpen die tot leven te brengen. Geniet van de kussentjes en de vreugde die ze brengen.
Snelle verzending en echt helemaal leuk! Erg blij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat je er zo blij mee bent! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
de kleuren waren erg afwijkend van het origineel
Antwoord van bestecanvas.nl
Kleuren die afwijken van het origineel zijn belangrijk om te weten — we'll nemen dit mee in onze beoordeling. Bedankt voor je feedback.
Top quality and very fast....
Antwoord van bestecanvas.nl
Thanks for the feedback! Quality and speed are what we aim for at bestecanvas.
Heel mooi afgewerkt en mooie kleuren
Antwoord van bestecanvas.nl
Het resultaat ziet er prachtig uit! Fijn dat de afwerking en kleuren je aanspreken. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Snelle levering, keurig verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles goed is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Altijd goed!
M
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw recensie. Onze excuses voor het ongemak, en we willen uw probleem zo snel mogelijk oplossen. We hebben al per e-mail contact met u opgenomen en wij zien uw antwoord tegemoet.
Leveringstijd vaak te lang.
Doorgaans is de tijd tussen aanmaak en ontvangst van het product té lang.
De producten op zich zijn dan weer top.
Antwoord van bestecanvas.nl
De tijd tussen aanmaak en ontvangst van ons product biedt ruimte voor verbetering en kan een punt van aandacht zijn. Het is fijn om te horen dat de kwaliteit van onze producten aan uw verwachtingen voldoet en gewaardeerd wordt. Feedback zoals de uwe is waardevol en wordt zeker meegenomen voor eventuele toekomstige optimalisaties. Dank voor het delen van uw ervaring en vertrouwen in onze producten. Uw tevredenheid met de kwaliteit inspireert ons om ons best te blijven doen.
super mooi product van goeie kwaliteit en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je aandacht heeft getrokken! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Perfecte kwaliteit
En snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je overtuigt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Goed bedrijf dat Best Canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!