De reviews voor oeteldonkstijl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de uitstekende tot goede productkwaliteit en de vriendelijke, behulpzame klantenservice. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Ook de betaalbaarheid, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het ruime, gevarieerde assortiment – met name voor carnaval – worden positief genoemd. Retouren worden doorgaans snel en correct verwerkt.
Toch zijn er enkele negatieve punten: zo zijn er incidentele klachten over vertraagde of foutieve bezorgingen en zijn sommige klanten minder tevreden over afwijkende of tegenvallende artikelen. Daarnaast worden de retourkosten en af en toe trage terugbetalingen als aandachtspunten genoemd.
Reviews voor oeteldonkstijl.nl
Snelle levering en makkelijk retourneren, wel jammer van de retourkosten, (€5,99) maar ik begrijp wel dat niet alle bedrijven dit kosteloos aan kunnen bieden. Ze zijn er in ieder geval duidelijk over en de instructies net zo.
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Bedankt voor je positieve feedback, dat waarderen we enorm.
Overzichtelijke webshop en goede kwaliteit producten
Een overzichtelijke webshop waarbij ik snel kon vinden wat ik zocht. Ook het bestellen ging heel gemakkelijk.
De producten die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit. Het heeft de carnavalsvreugde aangevuld ☺️.
Hi, 5 sterren gescoord, wij proosten erop 🍻⭐
Ik had vlak voor carnaval nog een jas nodig en die heb ik een paar dagen ervoor bij Oeteldonstijl besteld. Ik was bang dat het te laat zou zijn maar hij kwam gewoon op tijd! Super blij mee en goede service!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Dank voor de 5 sterren, we helpen je graag weer verder!
Super snelle levering. Moest wat terugsturen omdat het te klein was. Dat was ook allemaal snel geregeld en geld stond ook snel weer op mijn rekening. Hele goede service. Enige minpuntje zijn de retourkosten.
Eerste embleem was verkeerd verzonden. Ik werd meteen keurig en correct verder geholpen . Ik mocht het verkeerde embleem houden en de nieuwe en juiste werd meteen verzonden. De volgende dag kreeg ik de juiste. 👍👍👍
Hi Erik, Dankjewel voor je geweldige review! Hier worden we heel blij van ⭐️
maatvoering van de schipperstrui komt echt niet overeen met de maatvoering van de andere kledingstukken. daardoor een ruil moeten regelen. als dat bekend is, kun je het op de site vermelden dat deze een maat kleiner besteld moet worden in vergelijking met andere kledingstukken (shirts)
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Henk, Bedankt voor je feedback. We waarderen dit en gebruiken het om onze dienstverlening te verbeteren.
Snel en adequaat
3x iets besteld en alles binnen 2 dagen in huis.
1x per ongeluk het verkeerde product geleverd gekregen maar dat was na 1 telefoontje prima opgelost.
Kosteloos retour gestuurd, ik ben zeer tevreden over deze winkel. 👍🏻
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Claudia, Super fijn dat alles naar wens was, dank je wel voor de 5 sterren.
Als er iets besteld wordt is het altijd op tijd met de grootste zorg gebracht. Doe zo door en ik koop zeker nog dingen bij jullie, groetjes uit België. Houdoe en fijne carnaval 🎊🍺🎉🎉🍺🍺🍺
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Stefan, Hier worden wij blij van 😊 Dank voor de 5 sterren!
Perfect prachtig. Foto volgt later
Mijn mails en vragen kregen altijd een snel klaar duidelijk Antwoord.
Danke hiervoor.
Ik kan uw firma aanbevelen.
By thè way. Het kostuum is schitterend.
Dorothée Pawlutschenko Desaegher
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Dorothee, Wat een mooie beoordeling, dankjewel daarvoor!
Wat mij in het bijzonder goed beviel is dat alles netjes in een doos verpakt was maar niet met onnodig veel verpakking materiaal. Netjes!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Heel erg bedankt voor de 5 sterren en het vertrouwen.
Helmaal blij met deze site.Mijn bestelling was snel geleverd en alles was top! Duidelijke fotos op de site , prima ! prijs kwaliteit verhouding.
Hi Valentine, Dank voor de 5 sterren, op naar unne mooie carnaval! 🎉
Mooi optijd geleverd en het ziet er geweldig uit.
Hi, Bedankt voor de 5 sterren, tijd voor confetti! 🎊
Top
Snel geleverd. Helaas was 1 embleem niet de goede kleur maar na dat ik dat heb gemeld werd het gelijk opgelost zonder problemen.
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling, dat waarderen we enorm.
Niet voor carnaval maar wel een prima werkjasje!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Rob, Bedankt voor je fijne beoordeling en vertrouwen in ons!
Fijne communicatie, snelle verzending
Verzending duurde een dag langer vanwege de sneeuw en kreeg hier een heel fijn persoonlijk berichtje over. Uiteindelijk alsnog snel binnen en producten zoals verwacht!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Maud, Dank voor je vertrouwen en je positieve review, graag tot een volgende keer!
Super klantenservice! We hadden een defect artikel en hebben zonder problemen een nieuw artikel gekregen. En snel ook nog! Top!!
Hi Angelique, 5 sterren gescoord, wij proosten erop 🍻⭐
Prima kwaliteit zeker voor dat geld en idd vandaag besteld morgen in huis ondanks de carnavals drukte..top!!
Hi, Dank je wel voor je positieve review en de 5 sterren ⭐
Perfect producten en levering. Goede omschrijving ook.
Mooi, degelijke stof oeteljasje besteld.
Meteen een nieuw shirt en embleem erbij. Snel geleverd en netjes verpakt.
Hi Joyce, Dank je wel voor de 5 sterren, veul plezier met carnaval! 🎭
Korte schoenveters
Ik had schoenveters besteld. Bij aankomst bleken ze erg kort. In de beschrijving stond m.i. geen maat. Misschien slim om die erbij te zetten?
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Bedankt voor je beoordeling en je feedback. We gaan dit zeker meenemen.
Snelle levering van kleding zoals beloofd. Spullen zien er netjes uit. De kiel draagt prima.
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor je review 🙏