De reviews voor Hatland.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige levering, de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice en de soepele retourprocedure met snelle terugbetalingen. Ook de nette verpakking van de producten, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke communicatie rondom bestellingen worden veelvuldig gewaardeerd.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten, zoals klachten over vertragingen, verkeerde bezorging en beschadigingen aan pakketten. Sommige klanten ervaren inconsistenties in maatvoering en productkwaliteit, en vinden de prijs soms aan de hoge kant. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice en logistieke problemen bij retourzendingen. Ook wordt het ontbreken van communicatie via e-mail of onduidelijke app-notificaties soms als storend ervaren.
Reviews voor hatland.nl
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop.
Team Hatland
Zeer snelle levering, perfect verpakt en goede omschrijving op de site
Team Hatland
Het is een Hatland hoed. En daarmee is alles gezegd.
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Dat is erg leuk om te horen! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop.
Team Hatland
Niets zo gaat het prima. Vlotte service.
Snel geleverd
Prima snelle bezorging
Team Hatland
Good service with return of the article
I had to return my order because the size did not fit; Hatland covered the costs, which was very kind.
Hello Sveta,
Thanks for your review.
That's good to hear! Thank you for your kind words.
We are sorry if something is not to your satisfaction. we will always take responsibility for resolving the issue.
Have a wonderfull day,
Kind regards,
Team Hatland
Leutig ik bestel ut past goed en ik ben weer blij
Andere verzender kiezen.
Dhl is echt prut.
Hallo Niek,
Bedankt voor het bericht.
He dat is erg vervelend om te horen! we gaan dit meenemen en bedanken je voor de feedback.
Een fijne dag gewenst.
Team Hatland
Weinig foto’s van de producten. Weinig foto’s met model. Slecht om een uitvergroting te zien. Filter werkt niet goed. Als ik laat had gefilterd kreeg ik toch andere producten of kleuren te zien.
Halle geachte,
Bedankt voor uw revieuw.
He dat is erg vervelend om te horen! We geven u helemaal gelijk. achter de schermen zijn we druk bezig om de fotos drastisch te verbeteren. tevens ook het filter verdient aandacht bij de omzetting naar winter producten werken we er hard aan om alles goed te zetten.
onze excuses hiervoor!
Team hatland
Mooie pet, snelle levering
Team Hatland
Goede kwaliteit. Vorige pet al 8 jaar en ziet er nog goed uit. Jammer genoeg deze niet meer in een verstelbaar model.
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Helaas kunnen wij dit artikel niet meer leveren. en hebben wij de opvolger u toegestuurd.
Team Hatland
Hoed past goed. Is op maat te maken en draagt prettig. Snelle levering
Team Hatland
Goede materialen, snelle levering en goede pasvorm.