Hatland.nl- Logo - Reviews

618 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.755 reviews in totaal

Hatland.nl- Logo - Reviews

Hatland.nl

618 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.755 reviews in totaal

De reviews voor Hatland.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige levering, de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten, de klantvriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice en de soepele retourprocedure met snelle terugbetalingen. Ook de nette verpakking van de producten, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke communicatie rondom bestellingen worden veelvuldig gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten, zoals klachten over vertragingen, verkeerde bezorging en beschadigingen aan pakketten. Sommige klanten ervaren inconsistenties in maatvoering en productkwaliteit, en vinden de prijs soms aan de hoge kant. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice en logistieke problemen bij retourzendingen. Ook wordt het ontbreken van communicatie via e-mail of onduidelijke app-notificaties soms als storend ervaren.

Reviews voor hatland.nl

Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Antwoord van Hatland.nl
Er is een andere hoed verstuurd dan ik besteld heb. Retour via GLS betekent behoorlijk omrijden naar een inname punt (in mijn geval). Geen inleverbewijs ontvangen, zou per mail komen maar is niet gebeurd. Resultaat: Ergernis en geen hoed.
Antwoord van Hatland.nl
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend dat uw ervaring met Hatland niet is geweest zoals gehoopt! Wij streven er naar om samen met GLS duidelijk te zijn in onze communicatie, snel te reageren en te handelen. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst alsnog welkom heten in onze webshop en kunnen wij indien gewenst de zending ook via DHL versturen. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Goedkoper maken.
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Wanneer u bent aangemeld voor onze mailings kunt u in de toekomst een melding ontvangen indien de prijs van het product lager is geworden. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hatland
Antwoord van Hatland.nl
Mijn product mankeerde iets. Dat werd direct opgepakt. Kreeg netjes een nieuwe en de ander kon retour in dezelfde verpakking. Ben zeer content met de afhandeling.
Antwoord van Hatland.nl
Bedankt voor uw review! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer welkom heten in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Hatland