Tattoo-tijdelijk.nl- Logo - Beoordelingen

Tattoo-tijdelijk.nl
Beoordelingen:

287 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden837 beoordelingen in totaal  

4,05
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al een paar keer diverse tijdelijke tatoeages besteld en ik blijf verbaasd hoe gaaf ze zijn en lang ze blijven zitten. Nu een vlinder besteld en deze wordt met de dag mooier ipv slechter. Zelfs de fijne lijntjes zijn nog steeds zichtbaar. (Vlinder op foto nu 4 dagen oud)

Meest relevante negatieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling is niet compleet. Heb hierover contact opgenomen via de klantenservice maar nooit meer iets gehoord.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tattoo-tijdelijk.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon doen!!

Ik heb al een paar keer diverse tijdelijke tatoeages besteld en ik blijf verbaasd hoe gaaf ze zijn en lang ze blijven zitten. Nu een vlinder besteld en deze wordt met de dag mooier ipv slechter. Zelfs de fijne lijntjes zijn nog steeds zichtbaar. (Vlinder op foto nu 4 dagen oud)
Beoordeling melden
Antwoord van Tattoo-tijdelijk.nl
24 jun 2024
Lieve review Patricia! Dankjewel🥰
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Pakje

Ik kreeg het pakketje inderdaad een paar dagen later toen ik het open maakte zat alles er in zelf een uitleg hoe je het moet doen dit heb ik ook gedaan en nu wachten tot het resultaat maar dit is een heel makkelijk concept
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu 1 tattoo op en vind het echt heel leuk. Ik durf nog niet een echte te plaatsen dus dit is een mooie test. De tattoo breng je makkelijk aan en hij blijft echt goed zitten!
Beoordeling melden
Antwoord van Tattoo-tijdelijk.nl
10 dagen geleden
aaaah ja die staat echt heel leuk daar!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwamen optijd binnen en zitten heel goed alleen jammer dat niet kon volgen waar me bestelling was waardoor ik bang was dat het niet kwam.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

1 vd 2 tattoos geen 100%

1e bestelling super tevreden met goed resultaat. 2e besteling beetje teleurstellend. Halve tattoo kwam niet mooi door.
Beoordeling melden
Antwoord van Tattoo-tijdelijk.nl
10 dagen geleden
Hi Nick, Bedankt voor je review! Het kan soms iets langer duren voordat een tattoo doorkomt hoor. Dit process wordt gemotiveerd door warmte.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Supersnel bezorgd, makkelijk aan te brengen en blij met het resultaat!!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en heel netjes verpakt en ook de tattoo’s werkt goed
Beoordeling melden
Antwoord van Tattoo-tijdelijk.nl
10 dagen geleden
Dankjewel Connie!! Leuke plek ook voor de angel numbers. 🥰
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er goed uit op m’n arm. Dacht dat het groter was vanaf de foto.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tattoo is met een week weg en minder scherp dan gehoopt
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke uitleg. Makkelijk aan te brengen en erg mooi
Beoordeling melden
Antwoord van Tattoo-tijdelijk.nl
10 dagen geleden
Ja staat ok heel leuk op je sleutelbeen moet ik zeggen! Bedankt voor de review🥰
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Tattoos blijven mooi 2 weken zitten.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevredenheid lijkt ook op een echte tattoo
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, de tatos blijven lang goed
Beoordeling melden
Antwoord van Tattoo-tijdelijk.nl
10 dagen geleden
Dankjewel! 🥰
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Erg leuk maar…….

Te leuk!!! Vervaagd wel snel helaas.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden