Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering van hun bestellingen. De zakjes worden geprezen om hun stevigheid, dikte en algemeen hoge kwaliteit. Ook worden de zakjes als praktisch, handig in gebruik en makkelijk te sluiten ervaren. Klanten ervaren de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Daarnaast wordt de aanwezigheid van milieuvriendelijke zakjes gewaardeerd. Het aanbod aan verschillende maten, kleuren en soorten zakjes valt eveneens in de smaak bij klanten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDepodogshop
Prima geregeld. Levert zoals afgesproken. Fijne dikker poepzakjes
Product zoals afgebeeld en verzending zoals afgesproken.
Geweldig
Gewoon heel lekker groot ,je hele hand kan erin, makkelijk in het gebruik en ik denk in al de jaren 2 gehad dat onbruikbaar waren door het verkeerd afscheuren
Snelle verzending en goede producten
Zakjes zijn van goede kwaliteit en bezorging is snel.
Goed product en snel geleverd
Snel en gemakkelijk bestelproces en snel geleverd (eerder dan op de bestelbevestiging stond)!
Snelle bezorging, en keurig verpakt
Handige zakjes met hengsels waardoor dichtknopen makkelijk gaat!
Super zakjes
Perfecte zakjes.
Super handige en stevige poep zakjes
Praktisch en sterk.
Dik tevreden👍🏻
De snelle levering en prettige prijsstelling
Besteld en de volgende dag in huis.
Superservice
Prima product
Prima prijs-kwaliteit verhouding van no-nonsense product!
Snelle en nette verzending.
Bestelling conform belofte. Zakjes heb ik al jaren en ben er tevreden over. Was eerst voor de hond, maar nu om de kattenbakken te verschonen. Ze voldoen nog steeds perfect. Met 2400 stuks kan ik weer een paar jaar vooruit.