123Fotolijsten.nl

164 reviews in totaal   95 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de kwaliteit van de producten, de snelle en nette levering, en het ruime aanbod met verschillende maten en types. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege snelle en probleemloze oplossingen bij klachten of beschadigingen. Daarnaast wordt de verpakking als zorgvuldig en beschermend ervaren, waardoor producten meestal onbeschadigd aankomen. Veel klanten vinden de prijsstelling bovendien betaalbaar en passend bij de geleverde kwaliteit. Sommige klanten merken echter op dat er soms sprake is van kwetsbaarheid of inconsistenties in de producten. Daarnaast zijn enkelen teleurgesteld door bezorgproblemen.

Reviews123Fotolijsten.nl

Excellente lijsten.
Zeer klantvriendelijk!!
G H
G errie H.
Mooi product en nette aflevering!

Mooie, stevige lijst.

De lijst is zoals die op de website eruit ziet. Hij is mooi en stevig en voldoet dus aan mijn verwachting. Voldeed moet ik eigenlijk zeggen, want toen ik de plaat in de lijst wilde doen, brak het glas. Pech!
De. Verwachting was precies wat ik ervan verwachte
Goed verpakt en snel verzonden.
Mooie lijsten en goed en snel geholpen door de klantenservice toen een lijst helaas gebroken was.
Glans van de zilverkleurige lijst en de gladde afwerking. Gemakkelijk te ‘bedienen’
mooi product en prima levering