Xenos.nl

60.775 reviews in totaal   1.185 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Xenos.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de stevige en veilige verpakking, de handige optie om online te bestellen en in de winkel af te halen, en de prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Duidelijke communicatie over de status van bestellingen en de snelle, correcte afhandeling bij problemen worden gewaardeerd. Toch zijn er klachten over vertragingen of onduidelijkheden bij de levering, moeilijk bereikbare of trage klantenservice, en het gebruik van te veel plastic of te grote dozen bij het verpakken. Sommige klanten ervaren defecten of ontbrekende onderdelen, logistieke problemen bij het afhalen in de winkel, en te veel of te weinig e-mails of gebrekkige informatie bij vertragingen. Niet elk probleem wordt direct opgelost.

ReviewsXenos.nl

Gered door lieve Xenos-winkelmedewerkers

Had 40 borden online gekocht voor feest. Na aankoop waarschuwde Xenos dat de normale bezorgtermijn (2 - 3 dagen) niet zou worden gehaald. Paniek! In 2 winkels (Bilderdijkstraat + Kalverstraat) perfect geholpen om alsnog op tijd dezelfde 40 borden te pakken te kringen. Krijg ik de volgende dag 2 dozen met de online gekochte norden bezorgd! Nu met die zware dozen terug naar vestiging :| Niet blij met te voorzichtige inschatting. Wel heel blij met service in Xenos-winkels! :-) Maar wel blij met se

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Wat jammer om te lezen dat er een verkeerde inschatting heeft plaats gevonden. Ondanks alles wensen wij je alsnog veel plezier met de bestelling/winkelaankoop. Groet, Deborah

Xenos geeft nauwelijks garantie en reageert niet.

Afgelopen jaar een aantal led lampen besteld en gekocht in de Xenos winkel. Binnen een jaar allemaal defect gegaan. Xenos geeft naar eigen zeggen maar 3 maanden garantie, ondanks dat op de website staat dat de ledjes een levensduur van "100000en" uren hebben. Geven verder geen uitleg waarom, en willen ook niet aantonen waarom zij vinden dat de lampjes maar 3 maanden garantie hebben. Dus ondanks dat het product binnen een jaar defect is en de bewijslast bij xenos ligt, en er duidelijk een langere wettelijke garantie geld, blijft xenos standaard mailtjes terugsturen. Wellicht in de hoop dat klanten het daarbij laten?

Antwoord van Xenos.nl

Beste David, Wat vervelend om te lezen dat alle lampjes binnen een jaar kapot zijn gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb dit even voor je nagekeken en de garantietermijn is inderdaad langer, dit blijkt een misverstand te zijn geweest, onze excuses hiervoor. Het aankoopbedrag van alle lampjes heb ik aan je laten crediteren en de klacht over de lampjes hebben wij intern doorgezet. Binnen 10 werkdagen staat het aankoopbedrag terug op je rekening. Onze excuses voor het ongemak! Hartelijke groet, Gabrielle
Op 1 ding na is alles gewoon goed en dat eene dingetje is iets kleins namelijk, kunnen jullie er voor zorgen dat we 1 mail krijgen als een bestelling is aangemeld bij de pakketdienst ik kreeg namelijk 7 mails van jullie voor elk product 1 terwijl het 1 bestelling was. Hoop dat dit voortaan in 1 mail kan iig ik ben blij met de spullen en dit is gewoon een klein verbeter puntje verder is er niets mis

Antwoord van Xenos.nl

Beste Sebastiaan, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles goed is geleverd. Wij hadden op dat moment een technisch probleempje waardoor je inderdaad per artikel een T/T code ontvangt. Dit is als het goed is helemaal opgelost ;) Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

ervaring +en-

De producten zijn kwalitatief, ik ben erg tevreden maar ik vindt het minder dat ik kon dagenlang mijn bestelling bij Xenos in Zwijndrecht ophalen en de medewerkers vertelden dat het altijd een gedoe is en dat de pakketten komen niet naar de winkel ondanks dat het wel een optie is bij online bestellen. Ik moest een andere afhaalpunt kiezen en veel moeite meemaken mijn pakketje binnenkrijgen. Dit kan zeker beter doen, ik wens veel succes ermee.

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wat jammer dat je bestelling niet in de winkel is geleverd. Ons excuus hiervoor. Wij zijn hier intern mee bezig samen met DPD. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

Tevreden klant!

Ik vind de sfeer in de winkel zeer prettig, ook de geur ;-). Het assortiment is zeer uitgebreid en ik ben bijzonder gesteld op de verschillende meubeltjes , heet aanbod van kaarsen maar ook glazen, eigenlijk alles als ik eerlijk ben. Heb net nog solar tuinlampjes en een flamingoparasol (om mijn tuinplanten te beschermen tegen de hitte) en uiteraard kaarsen besteld. Jammer dat er toen zoveel winkels zijn gesloten. Maar online bestellen is ook een goede optie, mijn bestelling was zeer zorgvuldig ingepakt in een stevige doos en ik hoefde ook niet lang te wachten.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling. En wat GOED om te lezen. Wij zien je graag terug bij Xenos. Groet, Eline
Artikel zelf is prima! Prima kwaliteit en prijs. Daarover niets dan goeds. Maar de levering van Bk transport viel erg tegen. Ik had extra vermeld dat er geen lift is en ik op de tweede verdieping woon. Stuurt men een hele vriendelijke jongeman alleen op pad. Ik heb dus de kast samen met de chauffeur omhoog moeten dragen. Geen probleem zou je zeggen. Alleen kamp ik met gezondheidsproblemen waardoor tillen lastig is. En duizeligheid bij het omhoog dragen op een trap waardoor ik bijna struikelde is niet iets wat ik met goede service in verbinding breng.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Morgan, Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over het artikel. Vervelend dat de levering tegen viel, onze excuses hiervoor. Wij raden je aan om hierover een klacht in te dienen bij BK. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle

Bestelling buitenkleed 200x300 oranje paars

Verzending en bezorging waren snel! De volgende dag had ik het prachtige buitenkleed binnen. Mooie felle kleuren. Helaas zijn we een week verder. En het buitenkleed is helemaal verkleurd. Jammer dat dit er niet is bijvermeld. Ik snap na aantal maanden dat dit kan gebeuren. Maar je verwacht niet na 7 dagen. Dat de kleuren zo drastisch lelijk worden. Vond het paars juist zo'n mooi effect geven. Het is nu meer tegen grijs aan.

Antwoord van Xenos.nl

Bedankt voor je bericht en de foto's. Wat vervelend om te lezen. We hebben je een retour formulier gemaild zodat je deze kosteloos kan retourneren. Indien wij deze retour hebben ontvangen kunnen we een nieuwe opsturen of het bedrag crediteren. groet Angela

Goede kracht, slechte doos

Top: de medewerkster hielp me uiterst vriendelijk en vlot. Het was pas haar derde dag, dus ze moest een heel navragen bij een collega, via de telefoon, maar daar was ze heel open en correct over. Er waren ook nog wat vervelende jongens de winkel en daar wist ze ook keurig raad mee. Goed bezig!! Tip: De doos waarin alles zat verpakt was onnodig groot en daarmee onhandig..

Antwoord van Xenos.nl

Beste Paula, Heel fijn om te lezen dat je zo ontzettend goed bent geholpen door onze collega en alles netjes is afgehandeld. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en verwelkomen je graag snel weer in een van onze gezellige winkels of bij een online bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle
De échte ouderwetse service. Die door de klantenservice werd verleend. Volgens mij heette de dame. Gonnie, kan dat? Had een beschadigde kast ontvangen. De dame aan de telefoon zou ervoor zorgen dat er een nieuwe zou worden bezorgen en daarbij hoefde ik de beschadigde niet terug te sturen. Helemaal Top!!

Antwoord van Xenos.nl

Beste, Bedankt voor je beoordeling, en wat fijn dit te lezen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Eline

kat is dol op de doos, ik op de producten wel veel plastic verpakingsmatriaal

mijn kat is zeer te spreken over de doos waarin de bestelling kwam, hij slaapt heerlijk. verder vind ik het fijn dat ondanks dat ik voor elk bestelt artikel een apart mailtje kreeg- met het bericht dat het verzonden was- toch alles tegelijk geleverd werd. - puntje er zat behoorlijk wat plastic in de doos, is in deze tijd echt onnodig. producten bevallen uitstekend ben over gelukkig met mijn balkon tafel .

Antwoord van Xenos.nl

Beste Anne, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten en de kat dol is op onze gezellige Xenos doos. Het verpakkingsmateriaal is gelukkig recyclebaar en gebruiken wij uiteraard om je bestelling zo goed mogelijk te beschermen tegen schade. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle

verbeter de klantenservice/afhandeling van klachten

zorg dat de meubels, poefjes etc. die jullie versturen in orde zijn. heb nu een wiebelend poefje ontvangen zou binnen 2 a 3 werkdagen een antwoord van klantenservice ontvangen maar zijn ruim 4 dagen verder en nog niets gehoord gaan nu het weekend in en dan wordt er niet gewerkt dus duurt het nog langer zorg dus voor een betere klantenservice want chatten is behoorlijk waardeloos en per saldo (na chatgesprek van ruim uur) krijg je dus te horen dat je alsnog contact met klantenservice op moet nemen xenos heeft echt leuke spullen maar nu nog de afhandeling van klachten verbeteren!

Antwoord van Xenos.nl

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Momenteel is het drukker dan dat je van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om alle mails spoedig in behandeling te nemen. Onze excuses voor het ongemak. Groet Angela
Fijne site, overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk. Goed zicht qua wat op voorraad, zowel online als in winkel. En een goede afwikkeling qua bestelling. En super goed en netjes verpakt. Op de foto is het extra bobbeltjesplastic dat erop lag eraf.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Fabienne, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles goed en makkelijk is verlopen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

Top service

De service na ontvangst van een gebroken marmeren blad was echt top ! Het vervangen artikel was de volgende dag alweer binnen en dat na 1 telefoontje... dit kom je niet vaak tegen.. dikke 10 voor de medewerkster aan de telefoon !

Antwoord van Xenos.nl

Beste Victoria, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet naar behoren werd geleverd, onze excuses hiervoor. Heel fijn dat je zo goed bent geholpen en je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle

Snel en netjes bezorgd

Erg tevreden over de kwaliteit van de producten..Geluk gehad met de kortingen, en dat het überhaupt voorradig was.. Alles was netjes verpakt, en tevens snel bezorgd!

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles netjes en snel is geleverd. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

Snel en goed

In de winkel was het product niet in de juiste kleur op voorraad. De medewerkster heeft het juiste bestelnummer genoteerd en zo konden wij het thuis snel via de website bestellen. De volgende dag al konden we de bestelling in de winkel ophalen! Supersnel en goed geregeld!

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het juiste artikel zo snel is geleverd. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

Vlotte levering van een mooi product

Prima verpakt produkt dat volgens afspraak thuisbezorgd wordt. Prachtig van kleur met softclose deksels en dichte binnenemmers zodat er niets kan lekken. De ombouw heeft ook nog een bodem zodat er echt geen afval op de vloer terecht kan komen.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Petra, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en in goede orde bij je is geleverd en je tevreden bent over de kwaliteit van het product. Wij wensen je er veel plezier mee. Hartelijke groet, Gabrielle

Duidelijk, helder en leuke spulletjes!

Er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer je artikelen zijn ingepakt en wanneer ze onderweg zijn! De artikelen zijn netjes verpakt. Ook het breekbare spul. Op de doos staat ook een sticker met 'breekbaar'. Al met al: prima!

Antwoord van Xenos.nl

Beste Donja, Wat fijn om te lezen dat je zo goed op de hoogte bent gehouden over de reis van je pakket en alles netjes was verpakt. Wij wensen je er veel plezier mee. Hartelijke groet, Gabrielle
De grote van de doos sloeg nergens op. 2 camping stoeltjes besteld. Komt aan in een doos waar er wel 6 in hadden gepast opgevuld met plastic wat nou niet perse nodig was voor die bestelling. Ging het pakket afhalen in de winkel en de medewerker moest het eerst uitpakken, omdat die doos zo gigantisch was.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling. Dit klopt de stoeltjes worden in een grote doos verstuurd onze winkelmedewerkers dienen de bestelling samen met de klant te controleren of de bestelling goed is aangekomen. WIj wensen je veel plezier met de stoeltjes. Groet, Eline
Breekbare items goed verpakt en redelijk snel bezorgd. Alleen na bestelling kreeg ik de melding dat de bezorging langer kon duren dan 1-3 dagen en dat zijn dingen die ik liever op voorhand weet. Het was alsnog snel en gelukkig op tijd bezorgd.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling, en wat fijn te lezen. Veel plezier met je bestelling. Wij zien je graag terug bij Xenos. Groet, Eline
Fijn geholpen in de winkel met het kiezen van een servies. Meteen member geworden, waardoor ook een leuke korting. Bij het thuis bezorgen waren er bij 2 borden wat glazuur af. Geld wordt netjes terug gestort.

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Heel fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel en je gebruik hebt kunnen maken van onze member korting. Vervelend dat de borden beschadigd werden geleverd, maar fijn dat dit snel en goed is opgelost. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.