Klanten zijn overwegend positief over de effectiviteit van het product en prijzen vooral de langdurige werking en het uithoudingsvermogen dat het biedt. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd, net als de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. Daarnaast vinden de meeste klanten het product makkelijk in gebruik. Er zijn echter enkele klanten die lichte bijwerkingen zoals hoofdpijn of duizeligheid ervaren. Ook zijn er klachten over vertragingen of fouten bij de levering. Het product wordt soms als duur ervaren, en sommige gebruikers vinden de instructies bij verschillende vormen (pillen/drank) onduidelijk.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmr-stiff.com
Geweldige communicatie
waren wat problemen met hun site maar is opgelost dankzij de geweldige communicatie
Antwoord van mr-stiff.com
Bedankt voor de review! vijf sterren helemaal top! Mochten er nog vragen zijn laat het ons dan vooral weten!
Antwoord van mr-stiff.com
Heel erg bedankt voor de mooie review! Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. :)
Antwoord van mr-stiff.com
Beste Peter, Bedankt voor de review! Erg fijn om te horen dat Mr Stiff goed voor u werkt. Mochten er nog verbeterpunten zijn laat het ons dan weten.
Shots werken super
Pillen duren bij mij langer voordat het merkbaar is dan de shots. Shots werken echt super.
Antwoord van mr-stiff.com
Beste, bedankt voor de mooie review, en dankje voor het doorgeven. De shots werken sneller en voor sommige mensen is dit een goeie keuze. Heel veel plezier er nog mee. Groetjes Mr Stiff.
top product
Snel geleverd. Goede uitleg. En bovenal een top product! Al verschillende middelen geprobeerd maar deze is echt favoriet. Wel wat duurder maar is het meer dan waard
Beste,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback. Fijn om te horen dat de levering snel was, de uitleg duidelijk en dat het product voor u echt het verschil maakt ten opzichte van andere middelen die u heeft geprobeerd. Dat het iets duurder is begrijpen we, maar des te mooier om te lezen dat u het de kwaliteit meer dan waard vindt.
Dank u wel voor uw vertrouwen.
Mr. Stiff
Antwoord van mr-stiff.com
Bedankt voor je review! Super fijn dat je zo tevreden bent. Dat maakt ons ook erg blij!
Antwoord van mr-stiff.com
Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! Daar zijn we altijd erg blij mee.
Antwoord van mr-stiff.com
Geweldig! Altijd goed om te horen dat Mr Stiff zijn werk doet! :)
Ik ben nu tevreden
Antwoord van mr-stiff.com
Super bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee!
Antwoord van mr-stiff.com
Best Ferry, Bedankt voor de mooie review! We zijn altijd blij als we van waarde kunnen zijn.
Antwoord van mr-stiff.com
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product goed werkt. Daar doen we het voor! Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten 😊
Antwoord van mr-stiff.com
Super bedankt! heel fijn te horen!
Toegemoedkoming na verlate levering
Voor 23.00 uur besteld morgen in huis. Deze vlieger ging niet op!
toevoeging 13-1-2026
Moet zeggen dat mr stiff bereidwillend is om problemen op te lossen. Inmiddels een mailtje gestuurd naar info@ :))
Beste,
Dank u wel voor uw 4-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons product en onze service.
Mr. Stiff.
Prima product en werkt perfect
We hebben er heerlijk van genoten paar uur dus de pil doet wat ie moet doen
Drankje vond ik wat minder
Bedankt voor de mooie woorden en 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad. We hopen dat je nog lang plezier hebt van het product en zien je graag terug in onze shop!
Wees eerlijk
Zeggen dat het geen bijwerkingen heeft en ook zeggen met alcohol kan je het gebruiken is onverantwoord.er wordt overdreven wat het kan doen
Positief is dat ik mijn geld terug gekregen hebt
Antwoord van mr-stiff.com
Beste wat vervelend dat uw ervaring niet naar wens was. Ik mail u even met een eventuele oplossing.
Het werkt perfect!
Antwoord van mr-stiff.com
Super om te horen! Daar zijn we heel blij mee! :)