volero.nl

32.516 reviews in totaal   676 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn enthousiast over het ruime, diverse en overzichtelijke aanbod in de winkel en op de website. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed ervaren en aanbiedingen worden gewaardeerd. Ook het uiterlijk en de uitstraling van de kleden vallen in de smaak en passen mooi in het interieur. Klanten prijzen verder de kwaliteit van de kleden. De klantenservice wordt regelmatig als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Daarnaast worden snelheid, duidelijkheid en stiptheid van de levering vaak genoemd als pluspunt. Toch zijn er ook verbeterpunten. Sommige klanten ervaren vertragingen en onduidelijkheid rondom de bezorging. Er zijn klachten over het opgevouwen leveren van kleden, waardoor hardnekkige vouwen en kreukels ontstaan. Ook komen er opmerkingen voor over materiaal, weeffouten of slijtage aan de kleden. Bij klachten of fouten wordt de afhandeling van de klantenservice soms als onvoldoende ervaren, met name bij langzame reacties. Tot slot zijn de ervaringen met retourneren wisselend: waar het voor sommigen soepel verloopt, klagen anderen over lange verwerkingstijden en terugbetalingen.

Reviewsvolero.nl

Goede service

Bij binnenkomst wordt direct een kop koffie aangeboden. Er is veel keus en de verkoper legde alle groene buitenkleden open zodat we de kleden beter konden beoordelen. Hij liet na de keuze , ook zien hoe het kleed staat ( op de computer)als het op de grond ligt

Antwoord van volero.nl

Beste L. van Essen, Wat fijn dat jullie zo warm werden ontvangen en alle kleden rustig konden bekijken! Zelfs laten zien hoe het kleed in jullie ruimte staat maakt het kiezen extra makkelijk en leuk. ☕✨ Ik wens je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Anne

Prachtig kleedje, DPD aflevering kan beter

Mooi kleed, niets aan op te merken. DPD had het pakket alleen opengescheurd afgeleverd en ook voor mijn deur gezet terwijl ik daar geen toestemming voor had gegegeven. Aflevering kan dus beter...

Antwoord van volero.nl

Beste Talitha, Wat fijn om te horen dat het kleed mooi is en helemaal naar wens uitpakt. Alleen is het natuurlijk erg vervelend om te lezen dat het pakket beschadigd en zonder toestemming bij je is achtergelaten. Dat is niet hoe je een levering zou moeten ervaren. Je mag erop rekenen dat je bestelling netjes en zorgvuldig wordt bezorgd. Dank je wel dat je dit zo duidelijk aangeeft. We nemen dit soort signalen serieus en geven dit ook intern door, zodat we dit samen met de bezorgdienst kunnen oppakken en verbeteren. Als je hierdoor nog schade aan de verpakking of het product zelf hebt gezien, laat het ons vooral even weten. Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Groetjes, Anne

Het kleed opzicht is wel mooi , maar ........

Het kleed opzicht is wel mooi . Alleen hoe het dan aan komt dat is een crime De eerste kleden die ik besteld had werden nog netjes opgerold gebracht. Het schijnt tegenwoordig in een doos verpakt te moeten worden. Hopeloos !! Vol met vouwen en deuken.. Ik hoop dat het nog goedkomt,geef het even de tijd , anders gewoon retour !!
E W
elsa w.
Het kleed is mooi . Maar opvouwen in drieën in een doosje😬 ipv opgerold opsturen. is wel heel erg vol kreukels en vouwen en niet om aan te zien. En hoe komen de plooien en kreukels eruit.
Vriendelijke hulp in de showroom. Fijn om stalen van kleden mee te kunnen krijgen om thuis uit te proberen. Goede en snelle service bij en na de aankoop.
Tapijt voldoet volledig aan onze verwachting. We hebben het uitgepakt en behandeld zoals op het bijgevoegde formulier door jullie werd aangeraden. Heel tevreden en blij.

Antwoord van volero.nl

Beste Nelly, Wat fijn om te horen dat het tapijt volledig aan jullie verwachtingen voldoet. Ook mooi dat jullie de adviezen van het meegeleverde formulier hebben gevolgd. Dat helpt het tapijt om mooi tot zijn recht te komen en zorgt ervoor dat je er optimaal van kunt genieten. Heerlijk dat alles naar wens is en dat jullie er zo blij mee zijn. We wensen jullie heel veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Anne
Super zacht en mooi kleed. Beetje gek dat hij dubbel gevouwen zat in een doosje maar naar even een tijd anders om te rollen , lag hij erg mooi
L G
Louisa G.
Snelle levering en mooi kleed. Wij zijn heel blij met het kleed, welke goed bij onze nieuwe bank staat. Al meerdere kleden hier gekocht en alles naar grote tevredenheid.

Antwoord van volero.nl

Beste Louisa, Bedankt voor de fijne review. Het kleed past super bij jullie nieuwe bank. Helemaal leuk! Ik wens je veel plezier met je aankoop. Groetjes, Anne
Het tapijt werd aan het vervoerbedrijf door gegeven en vanaf die tijd kon je het , met tric en trac , volgen. Ideaal omdat je dan niet te ongeduldig hoefde te zijn. Het klopte.

Verzending kan beter

Kleed is mooi. Echter, de verzending, opgevouwen in een doos, kan beter. Veel vouwen nu in het kleed, kan voorkomen worden door hem opgerold te versturen. Hoop dat ze er snel uitgaan.

Antwoord van volero.nl

Beste Carola, Wat fijn om te horen dat je blij bent met het kleed. We begrijpen wel dat de vouwen door het verzenden in een doos even minder mooi ogen bij het uitpakken. We hebben bewust gekozen voor deze manier van verpakken om transportschade zoveel mogelijk te voorkomen en het vervoer duurzamer en praktischer te maken. Gelukkig trekken de meeste vouwen er vanzelf uit na een paar dagen wanneer het kleed goed ligt. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aanwinst. Met vriendelijke groet, Anne
5 weken eerder dan verwacht! Super! De chauffeur van DPD kwam 2 avonden langs; het kleed en ondertapijt kwamen apart. We zijn heel blij met het kleed!

Antwoord van volero.nl

Beste EC Jonker, Wat heerlijk om te horen dat het zo positief is verlopen 😊 Extra fijn dat je bestelling zelfs eerder binnen was dan verwacht, dat maakt het wachten natuurlijk nog leuker. We snappen dat het soms even schakelen is wanneer het kleed en ondertapijt op verschillende momenten worden geleverd, maar wat fijn dat alles uiteindelijk compleet is aangekomen. Nog belangrijker: wat mooi dat jullie zo blij zijn met het kleed. Groetjes, Anne
Ik had een kleed gekocht vond hem zo mooi heb gelijk een tweede gekocht voor de hal. In een woord prachtig siert alles op. Snel bezorgd dank. Vrouw 83 jaar

Antwoord van volero.nl

Beste Janny, Wat heerlijk om te lezen dat je er zo blij mee bent. Wat mooi dat het kleed je zo heeft aangesproken dat je er meteen nog één hebt besteld voor de hal. Ook fijn dat de bezorging snel is gegaan, zodat je er meteen van kunt genieten in meerdere ruimtes. Dank je wel voor je bericht, en geniet van dat mooie resultaat in huis. Groetjes, Anne
De verzending met de dpd geeft 3 dagen vertraging, dat is helaas jammer. Vloerkleed was gelukkig goed verpakt en niet beschadigd.
Makkelijk bestellen, voor een nette prijs Zoals beloofd: Vandaag besteld,morgen geleverd Voor dit alles 4 Sterren gegeven Klein rood stofje in mijn groene tapijt , vandaar 4 Sterren , en geen 5

Antwoord van volero.nl

Beste Roel, Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke feedback. Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep, de prijs netjes was en dat de levering precies volgens afspraak is gegaan. Daar doen we iedere dag ons best voor. Tegelijkertijd begrijpen we goed dat het kleine rode stofje in je groene tapijt ervoor zorgt dat het nét niet helemaal perfect voelt. We waarderen het dat je dit aangeeft, want zulke opmerkingen helpen ons om scherp te blijven op de kwaliteit van onze producten. Gelukkig zijn we blij om te lezen dat je verder tevreden bent. Als ik verder nog iets voor je kan betekenen neem dan contact op met de klantenservice. Groetjes, Anne
Mooie vloerkleden in diverse prijsklassen. Voor de zekerheid 4 kleden besteld. Ik wilde 2 dezelfde maar twijfelde over de kleur. Na vriendelijk telefonisch contact zijn binnen enkele dagen, de 2 niet gekozen kleden thuis opgehaald voor een redelijk bedrag. Ik ben heel tevreden.
Fijne klantenservice! Ik had het pakket niet op tijd opgehaald bij het DHL-punt, toen is meteen aangeboden om het opnieuw te laten bezorgen, heel erg fijn!

Antwoord van volero.nl

Beste Rosalie, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie bericht! Goed om te lezen dat we je snel hebben kunnen helpen toen het pakket niet op tijd was opgehaald bij het DHL-punt. We vinden het belangrijk dat het hele proces van bestellen tot ontvangen soepel en zorgeloos verloopt. Met vriendelijke groet, Anne
Mooi vloerkleed precies zoals beschreven. Alleen de levertijd was aanzienlijk langer dan aangegeven bij aankoop. Maar het was het wachten waard.

Antwoord van volero.nl

Hi Johan, Wat fijn om te horen dat het vloerkleed precies is zoals beschreven en uiteindelijk helemaal naar wens is. We begrijpen tegelijk goed dat de langere levertijd jammer was, zeker als je uitkijkt naar een nieuwe toevoeging aan je interieur. Dank je wel voor je geduld. Met vriendelijke groet, Anne
Mijn terras ziet er weer leuk uit dankzij het mooie kleed. Ik heb er niet lang v kunnen genieten omdat wij gelijk daarna op vakantie gingen.
Zeer vriendelijk ontvangen. Konden op ons gemak alles bekijken. Ondanks de drukte in de winkel was er voor iedereen aandacht. Prettige sfeer in Lekkerkerk. Het kleed werd al na enkele dagen bezorgd. Het kleed is van goede kwaliteit en ligt fantastisch.
Mooie tapijten ! Alleen jammer dat ik er zooooo lang heb moeten op wachten .. 2 januari besteld en 18 mei geleverd .. levertermijn was 12 weken !!!

Antwoord van volero.nl

Beste Marleen, Goed om te horen dat je onze tapijten mooi vind. We snappen dat de levertijd soms tegen kan vallen. Heel veel kleden hebben wij op voorraad alleen helaas niet alles. De kleden worden in het buitenland geproduceerd waardoor de levertijd soms 12 weken is. Ik wens je veel plezier met je aankoop. Groetjes, Anne