volero.nl

32.985 reviews in totaal   1.142 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de kwaliteit van de kleden, die als zacht, mooi en duurzaam worden omschreven. De snelheid en punctualiteit van de levering worden vaak geprezen. Ook de klantenservice wordt regelmatig als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Verder waarderen klanten het gemak van het bestelproces en duidelijke instructies. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als goed beoordeeld, vooral bij standaardmaten. Sommige klanten zijn tevreden wanneer het kleed opgerold geleverd wordt. Er zijn echter klachten over dunheid of productiefouten bij sommige kleden. Veel klanten ervaren problemen met vertraagde of onduidelijke levertijden. De manier van verpakken (vaak gevouwen in een doos) leidt geregeld tot vouwen en kreukels, wat het gebruik bemoeilijkt. De kleur van het ontvangen kleed wijkt soms af van de verwachting, wat tot teleurstelling leidt. Ook worden frustraties geuit over het lastig verwijderen van vouwen en het niet direct kunnen gebruiken van het kleed. Enkele klanten vinden de prijzen voor grotere maten hoger dan verwacht. De klantenservice wordt soms als traag, slecht bereikbaar of onduidelijk ervaren.

Reviewsvolero.nl

Onderkleed Supreme Plus werkt echt super. We waren bang dat ons nieuwe vloerkleed een miskoop was (gleed weg, bobbels etc..) maar door het gebruik van dit onderkleed... in één keer goed!! Super strak kleed nu. Erg blij mee.

Kundig personeel, topkleden

Vrijdagmiddag stond er 2 man vriendelijk en kundig personeel. We kregen gelijk wat drinken aangeboden waarna we in rust de kleden mochten bekijken en aanraken. Bij vragen werd gelijk goed meegedacht met onze wensen en over kwaliteit, prijs, ruimte en functie van het kleed. Na 2 werkdagen was het kleed al binnen en liggen we er heerlijk op TV te kijken, dempt het het geluid in de ruimte en ziet het er zeer mooi uit.
Mooi kleed wel anders dan verwacht. Meer stof dan kleedachtig. Jammer dat het in een doos komt. Alles zit vol vouwen en het is niet direct te gebruiken. Wel een gebruiksaanwijzing hoe je ze eruit kan krijgen. Op een rol zoals voorheen is stukken beter. We zijn benieuwd of het na een regenbui nog steeds mooi blijft. We zullen het gaan zien.

Antwoord van volero.nl

Beste Karin, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je het kleed mooi vindt, ook al is de structuur anders dan je had verwacht. We begrijpen ook dat de vouwen door het compact verpakken even wat minder prettig zijn. We kiezen bewust voor deze manier van verpakken om transportschade te voorkomen. Gelukkig verdwijnen de meeste vouwen na verloop van tijd, en de meegeleverde onderhoudstips helpen daar ook bij. We hopen dat het buitenkleed straks helemaal naar wens ligt en dat je er, ook na een regenbui, volop van kunt genieten. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan denken we graag met je mee. Heel veel plezier met je nieuwe vloerkleed! Groetjes, Anne
Het geleverde product is prima, maar de aflevering door DPD ZEEEER SLECHT. Omdat niemand thuis zou zijn op geplande afleverdatum een andere datum opgegeven. Dit is volledig genegeerd en pakket vond ik 's avonds in de voortuin. Terwijl de bezorger had gezegd dat was afgegeven bij de buren, waarbij hij totaal verkeerde naam invoerde. Heeft dus niks bij buren afgegeven want bij navraag bij deze mensen op zijn aangegeven huisnr is duidelijk niets afgeleverd. Ergo: de bezorger liegt, zeer slechte reclame voor DPD

Antwoord van volero.nl

Hi Truus, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het vloerkleed. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend om te lezen dat de bezorging door DPD zo is verlopen. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een gewijzigde bezorgafspraak niet wordt nagekomen en de informatie over de aflevering niet blijkt te kloppen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten. We nemen je feedback over de bezorging serieus en zullen deze doorgeven aan DPD, zodat zij dit intern kunnen oppakken en hun dienstverlening kunnen verbeteren. Ondanks deze vervelende ervaring hopen we dat je veel plezier hebt van je nieuwe vloerkleed. Groetjes, Anne
Extreem lange levertijd. Wel netjes 5% korting beloofd. Maar na normaals uitstel levering, contact gehad omdat de 5% nog niet verrekend was. Ook de link voor info levertijd klopt aan het einde niet. Want hij is meerdere malen weer naar schip gesprongen. Qualiteit en kleur van kleed vallen wat tegen. Op foto staan de mooie stukken op maar op sommige plekken is hij heel kleurloos.

Lange wachttermijn zonder extra communicatie van Volero hun kant uit. Wel snel antwoord via klantenservice. Kleine schade aan het tapijt, maar door de lange wachttermijn ontzie ik het gewoon om het terug te sturen en te wachten op een nieuw.
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Het fijne is dat je niet meteen bedolven werd door de vraag "kan ik u helpen als u vragen hebt zegt u het maar" Ik vind het altijd fijn om eerst rustig te kunnen kijken. Dat was dus top Een andere bezorg dienst zou een pre zijn.

Antwoord van volero.nl

Hi Eddy, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je prettig bent geholpen en dat je rustig de tijd kreeg om rond te kijken. We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier inspiratie kan opdoen, dus het is leuk om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. Dank je ook voor je opmerking over de bezorgdienst. We nemen die feedback zeker mee, want we blijven graag kijken hoe we onze service kunnen verbeteren. We wensen je heel veel plezier met je aankoop! Groetjes, Anne
Ik heb al twee keer een kleed gekocht bij Volero. Het is mij goed bevallen. heb nu net weer een nieuwe besteld. Het enige nadeel is wel dat je het Vintage kleed niet kunt schoonmaken. En na zoveel jaren in de hal met vuile schoenen ,hond etc. ben je aan een nieuwe toe.Maar voor het geld hoef je het zeker niet te laten.

Antwoord van volero.nl

Hi Christel, Wat leuk om te horen dat je inmiddels al voor de derde keer voor Volero hebt gekozen. Dat geeft ons veel vertrouwen, dank je wel! Fijn dat onze vloerkleden je zo goed bevallen en dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. We begrijpen ook wat je bedoelt over een vintage vloerkleed in een drukke hal. Na jaren van dagelijks gebruik met schoenen en een hond krijgt een kleed natuurlijk heel wat te verduren. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe vloerkleed. Met vriendelijke groet, Anne

Goede kwaliteit maar verkeerde tapijt geleverd

De kwaliteit van de tapijten is heel goed. Heb de voorbije jaren al meerdere tapijten besteld. Dit keer heb ik 2 zelfde tapijten besteld maar de dikte van tapijten zijn verschillend. Ik heb deze tapijten besteld om naast elkaar te leggen. Ze moeten dus van zelfde dikte zijn. Ik vermoed dat Volero dit probleem gaat snel oplossen door juiste tapijt te bezorgen.
Veel keus, vlotte bezorging en prachtige kleden. Wel jammer dat de prijzen op de site heel aantrekkelijk lijken maar zo gauw je een grotere maat aanklikt dan gaat de prijs flink omhoog. Is dus een beetje vertekenend.
Het is een mooi kleed. Maar het is een ander kleed dan ik besteld heb. Ik had een licht kleed met blauwe strepen besteld. Ik heb een blauw kleed met lichte strepen ontvangen. Ik vind het zo mooi, dat ik besloten heb het te houden
knap dat de organisatie inspeelde op de ontstane problemen t.a.v. levering en het initiatief nam voor de mogelijkheid om tot een nieuwe bestelling te komen. Bijzonder klantvriendelijk.
Het kleed is prachtig! Wel vreemd dat ik een aparte mail krijg over de “vernieuwde” verpakking (niet meer opgerold in plastic), en dat t kleed dan opgerold in plastic bezorgd wordt.

Vloerkleed is prachtig, besteltijd zeer matig

Het vloerkleed is prachtig en precies wat we zochten. Helaas was het proces voorafgaand aan de levering echter een stuk minder positief... We hebben het vloerkleed halverwege december besteld, met een levertijd van drie weken. Helaas werd deze begin januari plots aangepast naar 8 weken, waarop wij contact hebben gezocht met klantenservice. Volgens hen klopte deze informatie niet en zou het kleed snel onze kant op komen. En inderdaad, na iets meer dan 4 weken zou het dan toch bezorgd worden. Maar helaas; DHL stond met ons vloerkleed voor de deur, maar ipv aan te bellen kregen we plots de melding dat de bestelling retour ging. We hebben direct met DHL contact gezocht, omdat Volero klantenservice gesloten was. Er bleek beschadiging aan het pakket te zijn, en dan is de afspraak dat het pakket retour gaat. Direct daarna hebben we Volero weer gemaild, maar omdat reactie uitbleef (gemiddelde reactietijd was +-4 werkdagen per mail) hebben we gebeld. Een nieuw vloerkleed zou direct onze kant op komen, en excuses voor de vertraging. Echter toen we keken in het Volero portaal wanneer we ons kleed nu konden verwachten, was de levertijd 9 weken. Dit kwam bovenop de bijna 5 weken dat we al aan het wachten waren, en was niet met ons gecommuniceerd. We wilden daarop onze bestelling annuleren, tot we alsnog reactie van de klantenservice via mail kregen. Zij gaven aan kosteloos een ander formaat van het kleed te willen aanbieden, die eind januari weer in voorraad zou komen. We zijn hiermee akkoord gegaan, en hebben het kleed inderdaad gister mogen ontvangen. Samengevat; we zijn erg blij met het vloerkleed, maar als je zekerheid wilt hebben wanneer je de bestelling kan verwachten zou ik in de toekomst een andere keuze maken.
M S
Marijke S.

Mooi kleed, maar wat dun

Op zich een mooi kleed. Vind hem wel erg dun, ik had een voor deze prijs een zwaardere kwaliteit verwacht. Kleed blijft ook best wel lang nat. Er zit een grote losse draad op het kleed, die kan ik nog wegsteken, maar toch wat jammer.
De 1ste x hebben wij de kleden gekregen via het tv programma de grote tuinverbouwing ( afl 29 uit 2024 ) Helaas is ons toen niet verteld dat je het ronde wollen kleed niet mocht stofzuigen met een voet met borstel. Nu helaas al aan vervanging toe en dat na 2 jaar ! We hebben nu beide kleden opnieuw besteld en hopen hier nu wel wat langer mee te doen.
Heel klantvriendelijk. Overzichtelijke winkel. Er werd gevraagd of wij ets wilden drinken en kregen meteen uitleg over de diverse stapels kleden. De levering vond, conform de informatie, binnen 10 dagen plaats. Veel fijner dan op de site zoeken.

Antwoord van volero.nl

Beste P de Boer, Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in de winkel. Wat mooi dat je vriendelijk bent geholpen en rustig de tijd hebt gekregen om de verschillende kleden te bekijken en uitleg te krijgen. Juist dat persoonlijke contact en even kunnen rondkijken en vergelijken maakt het kiezen vaak een stuk makkelijker en prettiger dan online. Ook goed om te horen dat de levering vervolgens netjes volgens afspraak is verlopen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aanwinst. Groetjes, Anne

mooi

Kleed was erg lang onderweg door alle omstandigheden in de wereld. Het zat opgevouwen in een kleine doos, duurt erg lang voor de vouwen er uit komen ben ik bang. Het is wel heel mooi van kleur.
We zijn heel leuk geholpen in de winkel en een goed advies gekregen. Alleen werd het kleed opgevouwen in een doos bezorgd. Het kwam er helemaal verkreukeld uit. Door er zware dingen op te zetten is het wel goed gekomen, maar dat was een minpunt. Verder een mooi kleed, we zijn er blij mee.

Antwoord van volero.nl

Beste D. Krul, Wat fijn om te horen dat jullie zo leuk zijn geholpen in de winkel en goed advies hebben gekregen. Daar doen we het graag voor. Wel begrijpen we goed dat het jammer was dat het kleed opgevouwen en verkreukeld werd geleverd. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen door het kleed wat tijd te geven en te verzwaren, maar we snappen zeker dat dit als een minpunt voelde. Des te fijner om te lezen dat jullie nu alsnog blij zijn met het kleed en dat het mooi in huis ligt. Groetjes, Anne

Blij met ons tapijt

De duidelijke website, het bestel- en leverproces, de perfecte begeleiding m,b,t, de behandeling van het tapijt na ontvangst en bovenal de kwaliteit ervan. We zijn er blij mee.

Antwoord van volero.nl

Beste J. Hoogstraten, Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Wat fijn om te horen dat je het hele proces als prettig hebt ervaren. Van een duidelijke website en een soepel bestel en leverproces tot de tips voor het behandelen van het vloerkleed na ontvangst. We vinden het belangrijk dat alles klopt. Het is extra leuk om te lezen dat ook de kwaliteit van het kleed aan je verwachtingen voldoet. We wensen je heel veel plezier met je vloerkleed. Groetjes, Anne